Известие

Collapse
No announcement yet.

Леле биби е луд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
    Браво, Бойко, браво... Едно от предизборните обещания ти беше да не вдигаш данъците. А сега в рамките на два дни вдигна и осигуровките и обложи с данък и гладуващите пенсионери.
    Вчера "Господари на ефира" ме накефиха на макс. Дават един репортаж където ББ супер нахакано и с ацкент казва "Няма да увеличаваме осигурителната тежест. Това е сигурно!!!" и после втори репортаж
    "Ще предложим 2% увеличение"
    И ги въртят един след друг. Кеф. Кво прайм питам?
    Нека сега некой Гербовист да излезе и да напише: "Бойко е мъжкар стига сте мрънкали"
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
      Е еее не е късно никога. Жалко, никога не съм ги взимал, пък сега вече няма за кого...
      Ми поне да доживеем до пенсия
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

явно ще съм черната овца и ме нарочиха за "Гербовист" (квото и да значи, не съм), та поне да служа чат пат за трезв поглед за фактите, които си интерпретираме според желанията.

Първоначално публикувано от Pinko
        Браво, Бойко, браво... Едно от предизборните обещания ти беше да не вдигаш данъците. А сега в рамките на два дни вдигна и осигуровките и обложи с данък и гладуващите пенсионери.
        деликатно казано (от уважение) написаното е НЕистина.
        Да не говорим, че второто ще се обсъжда до края на годината... (линк:бтв новините края на новината 15м и 40 сек.) и предложението не веднъж вече идва и от бизнеса и от Стопанската Камара!
        Първоначално публикувано от цитат
        Работещите пенсионери да плащат данък върху пенсията си. Тази идея обсъждат експерти на Националния осигурителен институт, Националната агенция за приходите, работодатели и синдикати, съобщи пред "Дневник" управителят на НОИ Христина Митрева. Същото предложение беше предложено няколко пъти в последните месеци от Българската стопанска камара.
        амаааа..... подробности...

В Народното Събрание нито едно от двете не е прието!
        Като...тогава..мрън мрън..както си е реда.

Първоначално публикувано от Old Fox
        "Няма да увеличаваме осигурителната тежест. Това е сигурно!!!"
        Погледнато с чисто съзнание...това е вярно. Бяха 10%...8%...10% (хипотетично все още). Доколкото знам промяната би била...0

Моето мнение: в този момент особено би било тежест и е добре да не се слага още на пенсионерите данък при работа на договор след пенсия.

Спокоен сън и успешен ден утре на всички.
        Last edited by proper; d.m.y г., 00:18.
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
          явно ще съм черната овца и ме нарочиха за "Гербовист" (квото и да значи, не съм), та поне да служа чат пат за трезв поглед за фактите, които си интерпретираме според желанията.

деликатно казано (от уважение) написаното е НЕистина.
          Да не говорим, че второто ще се обсъжда до края на годината... (линк:бтв новините края на новината 15м и 40 сек.) и предложението не веднъж вече идва и от бизнеса и от Стопанската Камара!

В Народното Събрание нито едно от двете не е прието!
          Като...тогава..мрън мрън..както си е реда.

Погледнато с чисто съзнание...това е вярно. Бяха 10%...8%...10% (хипотетично все още). Доколкото знам промяната би била...0

Моето мнение: в този момент особено би било тежест и е добре да не се слага още на пенсионерите данък при работа на договор след пенсия.

Спокоен сън и успешен ден утре на всички.

Хайде стига с тоя сляп фанатизъм.

Предложението идвало от бизнеса и Стопанската камара. Кой бизнес? Кой е тоя бизнес в тая криза, който още диша и сам ще си сложи клупа на шията? Коя Стопанска камара? Във Варна има една трибуквена фирма, която варненци наричат холдинга. Това, че е "холдинг" дали я прави по-малко страшна?

И като си говорим за социално осигуряване и ставки много удобно цитираме 10%, 8% после пак 10%, ама дали не трябва да цитираме и 6%? Или ако цитираме и 6% се обръща смисъла и картинката става още по-страшна (или това ще го вкараме в графата "ефтин популизъм"). И защо всички ми говорят, че не било страшно повишение само с 2 пункта? Защо никой не казва че повишението е с една четвърт (увеличението е точно 25% от тия 8% до момента)?

Ами за Указание № 24-00-7 / 25.02.2010 какво ли може да се напише?

И за да ви докажа, че съм оптимисти искам да ви припомня оня рекламен слоган на Глобул: "Най-доброто тепърва предстои".
          Last edited by CBET; d.m.y г., 09:36.
          Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
            явно ще съм черната овца и ме нарочиха за "Гербовист" (квото и да значи, не съм)
            Чак па черно овца - не, но определен си поддръжник на герб.
            Ся сериозно знам че виждаш същите неща които и аз странно защо обаче продължаваш да защитаваш ББ.
            Никва стопанска камера и никъв бизнес няма замесени. ББ сам си го каза директно "Ще предложимЕ 2% увеличение"(с грешно спрегнат глагол "предлагам" разбира се)
            А да вдигаш осигурителното бреме по време на рецесия си е кретенизъм по всички параграфи.
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Казах вече!!!

Абе ББ не е луд, а просто е некомпетентен,ама много! Така му казват "умниците" от антуража му, така приказва!Обаче като се надигнат експертите и той веднага променя мнението си! Така, че трябва да му свикваме на тъпотията!Това е поне до сега истината за политиката! Жалко, че много поразии ще нанесат в социален аспект!
              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Е имаме колега познал резултата, абсолютно вярно, Биби няма мяра на устата си и дрънка глупости и после се отмята като последната к...ва...
                На тва народа му вика "фурнаджийска лопата"...като нямаш предтава на къде си тръгнал, какъв е пътя, и каква е целта се получава така...
                Истината е че народа е глупав, подвежда се по разни псевдомесии, експерти в кавички, но както се казва в оная поговорка "всеки народ си заслужава оправниците" явно много ни е глупав народа, щото все такива идиоти ни управляват Костов - масовата приебатизация, господин 10%..., Симеон - "есперти" М. Велчев - известен повече с "операцията по външния ни дълг" и хотелите по морето, М. Ковачев - за ради тоя идиот имаме частно енергоразпределение..., Сергей - кукла на конци, крадливи министри, Р.Овч. и оня нашия плевенския пияница П. Петков /тоя го хванаха да пикае в градския фонтан.../ ...Сега - Биби, хер Флиг и Цецко /дето иска да ми гледа мейлите/....
                ...Боже, пази България!
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

@Crusader
                  Колега, като те чета се чудя... за теб всичко лошо в тая държава ли почва с Костов?
                  Луканов, Беров, Виденов де ги забрави...
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    @Crusader
                    Колега, като те чета се чудя... за теб всичко лошо в тая държава ли почва с Костов?
                    То почва, ама не през 1997-ма, а през 1992-ра, ама тоя период удобно се пропуска от феновете на Бай Мангау.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      То почва, ама не през 1997-ма, а през 1992-ра, ама тоя период удобно се пропуска от феновете на Бай Мангау.
                      А от феновете на цървулите и каскетите с намордник и каишка в СССР още по-удобно се забравят много неща.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

А от феновете на цървулите и каскетите с намордник и каишка в СССР още по-удобно се забравят много неща.
                        Надявам е, че не визираш мен ?!?
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Темата!!!

Колега, нали не искаш да споменаваме и виновните за Националната катастрофа през времето на войните? Все пак темата е за ББ и това, че не е с всичкия си!
                          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

@Crusader

За Луканов грешите всички, за съжаление по спомени архивите са засекретени за 20 години, а за другите двама мушмуроци не съм забравил, същите недоносчета както и по горе изброените, а Виденов даже беше и глупак, него го изпързаляха от собствената му партия...
                            Ти колега май си забравил, кой продаде /подари, разбира се срещу съответната комисионна/ икономиката на тая държава, е единия вече не между живите...10% толкоз ли е трудно да осъзнаете че всичко идва от беднотията, а дойде с ликвидирането на промишлеността и селското стопанство, то не бе приватизация, то не баха ликвидационни съвети...
                            ...има една такава сентенция, че който забравя историята си е осъден да я повтори, ние я повтаряме 4 пъти, питам се колко е глупав тоя народ!
                            Преди не подкрепях подобна теза, но напоследък ми харесват идеите на крайните екстремисти, може би цялата политическа класа трябва да бъде ликвидирана буквално и да се започне от начало!

По форумите е лесно да се правиш на тежък, на живо надали щеше да си позволиш подобен език
                            Last edited by Crusader; d.m.y г., 20:09.
                            Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

Луканов си е подлога на КГБ и ДС и умря, както заслужава, според делата си.Всички подаръци или както и да ги наречем са продукт на комунистическата колхозна система, аналогична с тая на развития робовладески строй Покойния Божков, за който намеква колегата нищо не е напривил в тази насока, за разлика от комунистическата клика, която продаде България за жълти стотинки ...Комуниста няма родина и морал, той е престъпник по рождение, това е истината.
                              тая продажна клика, която приватизира тя, същата, децата на селяните с каскети и калпаци, България за жълти стотинки се направи и на морален стожер и раздава лъжливи квалификации и обвинения.Хора родени в простотия, израсли без молрал, издават присъди от позицията си на парвенюта, натрупали пари на гърба на тъпия българин.
                              Затова като чуя Костов се радвам, цялата комунистическа, общноста да я нарека по-меко, се размърдва, да ни е жив и здрав и да им бърка по задниците дълго време
                              Last edited by fred; d.m.y г., 21:57.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Жив и здрав а...?

Смешно ми става,когато не се знаят факти за научните трудове на Костов за Априлския пленум на БКП /1956г./! Та нали и спи до бивш партиен секретар! Абе говорете за съвременни работи... за ББ например!

Comment

Working...
                                X