Първоначално публикувано от JORDI
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Леле биби е луд
Collapse
X
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
@koolio, @Crusader - колеги, нищо лично срещу вас... спора за лицата на една сбъркана система не означава, че визирам вас с тях.
А за това от кой сме патили най-малко през тия 20 години, явно няма да излезем на едно мнениеWelcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
От уважение, че тук ни събира нещо съвсем различно, смятам да не участвам повече в дискусията, защото преценявам, че се избягва корена на проблемите и емоциите рядко са основа за трезви съждения в дълбина.
Както и да е. Ако някой ме е разбрал неправилно, да ме извини.
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение@koolio, @Crusader - колеги, нищо лично срещу вас... спора за лицата на една сбъркана система не означава, че визирам вас с тях.
А за това от кой сме патили най-малко през тия 20 години, явно няма да излезем на едно мнениеАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Стига обръщали всяка тема за и против Костов де. Дъвкано е достатъчно.
Иеята ми беше, че биби къде ни пуаши сите со отстафка трее да е луд. Или по-скоро сите му привърженици трее да са за диспансера.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
"ДА СЕ МАЩА" ама пуска ли се тоя кокал дето го е лапнал ...? Иначе вижте как хубаво забавляват народа вече една седмица с Жорката Първанов, че и продължават.
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеСтига обръщали всяка тема за и против Костов де. Дъвкано е достатъчно.
Иеята ми беше, че биби къде ни пуаши сите со отстафка трее да е луд. Или по-скоро сите му привърженици трее да са за диспансера.
Има защо да ни плаши.Фърли ли си оставката фесовете идват пак на власт.Ако това,че една мюсюлманска партия дърпа конците на България не те плаши,или изявлението "Властта е в моите ръце" не те плаши,незнам кое може да те изплаши.
Comment
-
Първоначално публикувано от ZemuS Покажи съобщениеИма защо да ни плаши.Фърли ли си оставката фесовете идват пак на власт.Ако това,че една мюсюлманска партия дърпа конците на България не те плаши,или изявлението "Властта е в моите ръце" не те плаши,незнам кое може да те изплаши.
Comment
-
Първоначално публикувано от ZemuS Покажи съобщениеИма защо да ни плаши.Фърли ли си оставката фесовете идват пак на власт.Ако това,че една мюсюлманска партия дърпа конците на България не те плаши,или изявлението "Властта е в моите ръце" не те плаши,незнам кое може да те изплаши.
А ти колега си от ония за които цялата пропагандна машина е преназначена, хората които първо разчитат на емоционално възприятие.
А всъщност зад всичко това има един простичък принцип - кой има интерес!Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеМен най-много ме плаши полуграмотната мутра, дето си няма идея какво прави и защо го прави...Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от ZemuS Покажи съобщениеКолега склонен съм да вярвам,че човек прекарал толкова години до Тодор Живков и вече 10 години в политиката е доста по грамотен от 99.9% от хората пишещи тук така,че НЕМА СЕ ПЛАШИШ.
ТЖ разбирал от политика
Тоя хитрец на дребно с манталитет на Андрешко нямаше да стигне до никъде ако зад него не бяха съветите.
А ако с гледане се ставаше нещо... кучетата щяха всичките да са касапи!Welcome to the real world
Comment
Comment