Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу дупките в София 10.04.10

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Протест срещу дупките в София 10.04.10

Протест срещу дупките в София 10.04.10
    Знам,че на много хора ще им се стори доста банално и безмислено...но не Ви ли писна "управляващите" да ни взимат парите и само да ни замазват очите и абсолютно нищо да не се прави..е на мен ДА! Време е да вземем нещата в свой ръце.

http://www.facebook.com/#!/group.php...7208818&ref=nf
    Нека който иска да заповяда

Не знам дали темата е правилния раздел!За което се извинявам.Ако модераторите решат да я трият!
    Last edited by SPEEDY-SD; d.m.y г., 11:59.

аз съм за ще дойда
    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

И в Търново имаше скоро митинг, и камери и телевизии, кабеларки и...дупките си стоят на местата все по-дълбоки!!!
      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
        И в Търново имаше скоро митинг, и камери и телевизии, кабеларки и...дупките си стоят на местата все по-дълбоки!!!
        Дано тук се постигне някакъв успех,ако не пак ще се правят простести. Но честно ако във всички градове се направи едновременно такъв протест чак тогава може би ще се постигне нещо!!!

Comment

Нали УЖ на 22.03.2010г. от 12ч. до 14ч. ще има национален протест пред парламента?!
          Колко още безсмислени протеста ще организирате?!
          sigpic

Comment

Да знам,че има.Докато не се постигне нещо и ако се направят както трябва няма да се безмислени.

Comment

E не е безмислен протеста, ама трябва много народ и редовно да излиза, това е
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                E не е безмислен протеста, ама трябва много народ и редовно да излиза, това е
                НАПЪЛНО ТЕ ПОКРЕПЯМ!!!

Comment

Working...
                X