Известие

Collapse
No announcement yet.

Въвеждат данък "лукс" ???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въвеждат данък "лукс" ???

"Данък лукс ще бъде върху автомобилите над 150 коня и над 3000 кубика, върху жилищата от 250 кв м площ, без терасите, както и върху частни самолети и яхти. Ще има данък и върху лихвата над 100 000 лева депозит", обясни Бойко Борисов.http://www.standartnews.com/news/det...3%D0%BA%D1%81-

Е гати и късмета, за 7 коня и аз щях да съм баровец. Вие с 2000 и нагоре кубиковите двигатели му мислете
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

20% от кое???
    Еднократно ли ще е този данък? ГодишеН?
    НИщо не разбрах.
    Сигурно и те не са наясно много...

Ох пак тъпотии бе
    тия трее си ходат вече
    писна ми
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      Е гати и късмета, за 7 коня и аз щях да съм баровец. Вие с 2000 и нагоре кубиковите двигатели му мислете
      Ако се мапнеш и си вътре......
      Разтроен съм кога бяхме по добре - при Костов, при бай Тошо или сега......ако при Живков имаше такава свобода, това време щеше да е царско.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Не е много тъпотия щото данъка за една яхта е 50 лв годишно, друг е въпроса, че както винаги пак не се знае кое, как и защо. Мъглата е навсякаде.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Алфа Ромео 147/156 2.0 TS с 155 к.с. става лусозна кола
          Да не говорим колко е лусозен 2.4 JTD 20v
          ... или МиТо (155 к.с.)

Иначе идеята ми харесва, но дано да я "изчистят", че иначе ще падне голям SEX с народа

п.с. за мое щастие съм на прага
          sigpic

Comment

Ми и аз съм с 155
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
              "Данък лукс ще бъде върху автомобилите над 150 коня и над 3000 кубика, върху жилищата от 250 кв м площ, без терасите, както и върху частни самолети и яхти. Ще има данък и върху лихвата над 100 000 лева депозит", обясни Бойко Борисов.http://www.standartnews.com/news/det...3%D0%BA%D1%81-

то как са тръгнали нещата по добре да си слжа италианцки номера и да си пластам тук данъците

Comment

Working...
              X