Известие

Collapse
No announcement yet.

Не боледувайте, ако сте осигурени!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не боледувайте, ако сте осигурени!

'На заседанието на МС днес като мярка №60 бе утвърдена промяна в начина на изплащане на болничните, при което първите два дни ще бъдат за сметка на работодателя, а третият - за сметка на работника (тоест няма да се плаща)'.
    Това разби и последните ми илюзии, че живея в някаква държава, че съм някакъв гражданин и че имам някакви права...
    GTV 2.0 TS '95
    Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Това е просто поредното доказателство къде сме и защо оставаме и ще оставаме все по-малко то тук става все по непоносимо за живеене(ако въобще тва тук може да се нарече живот)
    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Това го споменах в другата тема за "новите" управляващи... татовото гадиборд тотално се омазва.
      И как тънко само го промъкнаха покрай неуспешния "импутмънт" на Първанов
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Съжалявам, ако съм повторила някого Бях ужасено-обезмълвена...
        GTV 2.0 TS '95

Comment

То си е шокиращо... имало било злоупотреби за това като се разболеете, няма да ви се плаща
          Все едно лекарствата без пари ни ги дава някой или лечението е абсолютно безплатно.
          Вместо да настъпят касата и самозабравилите се фармацевтични фирми... пак дерат стадото.
          Нищо ново всъщност.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Плащат със закъснение ,плащат малко, а сега искат и ако може да не плащат...
            sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Не че съм расистка, но според мен ако спрат социалните помощи и т.н. на циганите, ще стигнат парите в бюджета. И тогава ще мога да си боледувам, защото съм платила осигуровки за години болнични... Ама който го е измислил това за солидарния труд и солидарното харчене, хич не е бил прост... само мързелив. И не е предвидил циганите
              GTV 2.0 TS '95

Comment

pinkmousy - не се притеснявай, те не са на помощи, просто всички са самотни многодетни майки и НИЩО НЕ ПЛАЩАТ така или иначе.

п.с. Не е луд този, който яде баницата.
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

И като им спрат помощите и те разчекнат с два сатъра на някоя спирка, понеже са умрели от глад, вече няма да ти трябва здравно осигуряване.

Никога нищо не е черно и бяло, има и нюанси на сивото.
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                    И като им спрат помощите и те разчекнат с два сатъра на някоя спирка, понеже са умрели от глад, вече няма да ти трябва здравно осигуряване.

Никога нищо не е черно и бяло, има и нюанси на сивото.
                    А защо само в тази група глада води до желание за убийство или изнасилване да се запиташ?

---------- Post added at 18:13 ---------- Previous post was at 18:11 ----------

Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
                    Не че съм расистка, но според мен ако спрат социалните помощи и т.н. на циганите, ще стигнат парите в бюджета. И тогава ще мога да си боледувам, защото съм платила осигуровки за години болнични... Ама който го е измислил това за солидарния труд и солидарното харчене, хич не е бил прост... само мързелив. И не е предвидил циганите
                    Не става дума за циганите или по-точно не става дума само за циганите... системата трябва да се промени в посока намаляване на хрантутенето... а осигурителната по-специално към строго лимитиране на солидарността.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      А защо само в тази група глада води до желание за убийство или изнасилване да се запиташ?
                      Ами аз не мисля, че е само в тази.
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

Обичам активните мероприятия ...
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз не боледувам, и не се осигурявам здравно, не съм засегнат особенно, но все повече се убеждавам че преди 1990 година здравеопазването беше по на ниво......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            Обичам активните мероприятия ...
                            Почнах да се оригвам от такива напоследък

Comment

Абе откакто умориха преждевременно баща ми, който е лекар и професор и т.н. също мисля, че у нашите болници нищо добро не те чака....Такова безхаберие и анархия не съм преполагал че съществуват у нашите "елитни" болници, какво ли остава за неелитните.
                              Last edited by fred; d.m.y г., 22:53.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X