Известие
Collapse
No announcement yet.
Гръцкия премиер плаши гърците с България
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Изкушавам се и ще цитирам една-две фрази:
"... българите са учени атеисти, сменящи на всеки четири години политическото си верую"
"Аз много се смях, когато разбрах, че управляващите в България плашат народа си, че щели да стигнат до нашето положение ако не вземат мерки!Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! "
И може би квинтесенцията: "Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?"
No comment...
p.s. Май трябва това да се постне и в темата за ББ и 'новите..'166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
http://neverojatno.wordpress.com/2010/04/28/premier-2/
Ето и нещо по свежо по темата. Тук вече нахранва и бат бойко
Незнам до колко са достоверни тези статии !sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
В дясната част на страницата пише, че това е 'художествена измислица'.
Ама никой не може да ме убеди, че нещата не са така, както ги пише в първата статия, без значение дали ги е казал гръцкия премиер или някой-си-там...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Абе то е ясно че е измислица и не го е казал той.
Лошото е че е истина.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Като цяло това е вярно, само че един премиер, било то и на Гърция не би си позволил да каже тва публично, щото го чака един красив дипломатичен скандал.....
Така че тва са измислици..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Винаги ги коментираме тези новини.
И винаги всички твърдим ,че казаното е така и че живеем в мизерия ,ама все пак продължаваме да стискаме зъби ,да броим стотинките,да си затваряме очите и да се мерим със сеъседа.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеВинаги ги коментираме тези новини.
И винаги всички твърдим ,че казаното е така и че живеем в мизерия ,ама все пак продължаваме да стискаме зъби ,да броим стотинките,да си затваряме очите и да се мерим със сеъседа.
не стискам зъби, не се меря със съседа, поддържам чистота около себе си, не паркирам непозволено, не хвърлям боклуци никъде другаде освен кофите за боклук, плщам си данъците, които трябва да плащам. и вярвам, че не съм единствения и че все повече хора почват да го правят.
капка по капка дъжд става.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеаз не съм така
не стискам зъби, не се меря със съседа, поддържам чистота около себе си, не паркирам непозволено, не хвърлям боклуци никъде другаде освен кофите за боклук, плщам си данъците, които трябва да плащам. и вярвам, че не съм единствения и че все повече хора почват да го правят.
капка по капка дъжд става.
Казваш че не стискаш зъби,но като ти дигнат данъка ,къде демонстрираш недоволството си ?Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
Comment