А ти ще дойдеш ли на митинга? Или ако направим партия ще участваш ли?
Известие
Collapse
No announcement yet.
451 градуса по Фаренхайт
Collapse
X
-
Аз съм за и ще участвам.
Изриването на тая кочина все трябва да почне от някъде, а книгите са част от мирогледа на човеците, не на прасетата.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеАз съм за и ще участвам.
Изриването на тая кочина все трябва да почне от някъде, а книгите са част от мирогледа на човеците, не на прасетата.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Нов манталитет ни трябва...
Инак, закон според мен който да урежда споделянето, библиотеките и правата по начин изгоден не само за монополистите.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Welcome to the real world
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
Точно затова повдигнах може би най-важния въпрос в случая:Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение...какви са тия журналисти бе?! Няма грам обективизъм и нито капка гражданска позиция...
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеНяма... всичко живо е хукнало за 30 те сребърника или за лизане на пожарникарски задник, та да ни е честито.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеПодобна манипулация на всичко що чете и гледа масмедии да се дължи на мързел...кану каяк за трима
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеНе, имам предвид поведението на журналистите. Защо да се напъва да мисли, като и без това няма собствена позиция или пък знае, че редакторите няма да му пуснат матрияла? Дай за по-лесно и безболезнено - copy-paste.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеКоки, обективни журналисти има, но няма да ги намериш по многотиражните вестници.
---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:22 ----------
Освен това, не говоря за обективизъм, а за гражданска позиция. По-добре да си субективен, но да изразяваш някаква позиция, отколкото да си жалък плужек, който прави копи-паст!
Как е възможно да четеш, че "антимафиоти" са разбили "престъпна група", която е "укрила" информацията, като е сложила сървъра си в рак (както е и в нашия офис + още 90% от офисите), който е "затруднил достъпа" до него, и да не ти светне някаква ламБа в главата, че това са пълни глупости?! Как може да четеш, че "престъпната група" имала "строга йерархия", но не се занимавала с доходоносен наркотрафик или отвличания, или точене на ДДС, а се занимавала с някакъв си сайт, наречен "Читанка" (за някои - синоним на "зубрач"), и да не са запиташ, аджеба, какво престъпно има в това да си читанка? И откога "спецполицаите" смятат за велико постижение да разбият някоя "читанка"? Трябва да си кръгъл идиот и/или да ти е през оная работа.
Trans penis mihi est или, преведено на български: БалСъмМааМу
Comment
Comment