Известие

Collapse
No announcement yet.

Провал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Подкрепям, в определени моменти господинът се посамозабравяше. Умишлено или не, не знам.

---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:01 ----------

Колега, ставаш смешен с този комунизъм. Те и немците не одобряват фашизма, ама не го коментират под път и над път.
    Колега може и да съм смешен, за тия, чиито родители са били комунисти, .Мен пък ми е смешно, как децата им също не се научиха на нещо по различно, с малки изключения-Евгени Дайнов например.А точно пък фашизма в Германия се коментира под път и над път.
    Сложи си една значка и излез в Германия с нея да видиш какво ще ти се случи, от страна на властите имам предвид.

---------- Post added at 04:53 ---------- Previous post was at 04:52 ----------

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
    Определената от УС на КАРБ структура е такива решения да се вземат с гласуване на глобалните модератори. А именно, профа, спечелиста и олд фокс. Аз тяхно становище още не съм видял по темата.
    Ами,то работата е ясна.

---------- Post added at 04:56 ---------- Previous post was at 04:53 ----------

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
    Абе защо си мислите, че като повторите една история 10000000000..... пъти и тя ще стане историческа истина?

Никога не съм се определял като комунист, демократ, шовинист, пацифист и т.н., ама това е проблем на такива като Вас, които си мислят: "След като не е с нас - е против нас!"

Никой не оспорва приноса на Търтея към форума (правопис, без ругатни и т.н.)! За мен той имаше просто един сериозен недостатък, а именно, че не признаваше чуждото мнение и държеше да се наложи независимо дали защитава правилната кауза или не.
    Това с повторението е факт, прилагат от фашисти и комунисти, ето ти си точно плод на повторението на разни такива постулати.
    Не знам какво значи да се признава чуждото мнение?И в случая с Търтея-като не го признава, какво правеше?
    А иначе, ти си имаш твоето мнение и не признаваш моето също, е значи ли че си тиранин.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Защо пишете за колегата търтей в минало време? Да не би да се е споминал?
      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Не разбрах за каква история и историческа истина говориш? Ти се учудваш, че по-младите хора могат да имат мнение за тоталитаризма, аз ти обяснявам защо могат да имат. Ако става въпрос и аз никога не съм бил с леви убеждения, нито одобрявам комунистическия режим, но не изпадам в крайности и не плюя и не отричам всичко.

Ако прочетеш и другите теми в раздела ще забележиш, че и с Търтея, и с Фред често сме били на различни мнения, което не пречи да се уважаваме взаимно и да сме в добри отношения.

Чакай, чакай! Аз не съм казвал, че не уважавам тоя или оня. Просто всички сме хора и правим грешки, които за съжаление ние самите не виждаме и трябва да се вслушваме какво говорят околните. А иначе мнение може да има всеки, но не и да го споделя от първо лице след като не е бил пряк свидетел на съответните времена!

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Това с повторението е факт, прилагат от фашисти и комунисти, ето ти си точно плод на повторението на разни такива постулати.
        Не знам какво значи да се признава чуждото мнение?И в случая с Търтея-като не го признава, какво правеше?
        А иначе, ти си имаш твоето мнение и не признаваш моето също, е значи ли че си тиранин.

Колега, с безкрайното ми уважение към факта, че си по-голям от мен само искам да ти напомня как една БГ естрадна певица в първите години на "демокрацията" наляво и надясно тръбеше как била репресирана, понеже баща и лежал в беленският затвор. После се оказа, че въпросният баща е бил там за блудство с малолетна, но някак си малко хора разбраха за това!

А иначе и аз мога да кажа:

"Комунистите са виновни за парниковият ефект и озоновата дупка!!! Който не е с мен е ченге!!! Костов е виновен за кризата!" ... и т.н.

П.С. Аз бях дотук! Заминавам на море и от там на вилата, където ще си кося кротко райграса, ще пия бира и ракийка, като мезя с на жената салатите и ще псувам управляващите!

П.С.С. Темата започна да се изражда в "Другарко/Госпожо пък кажете му понеже той/тя ми изяде десерта!".
        Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
          ........ Темата започна да се изражда в "Другарко/Госпожо пък кажете му понеже той/тя ми изяде десерта!".
          Eй т'ва е наистина вярно... Колеги, що не пийнете и не мезнете (както ще направи СВЕТ) и после да си намерим нещо друго, за което да поспорим?!...
          Айде аз тръгвам за Бургас, да видя дали б_ангелов има достатъчно студена бира!
          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
          x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
            Определената от УС на КАРБ структура е такива решения да се вземат с гласуване на глобалните модератори. А именно, профа, спечелиста и олд фокс. Аз тяхно становище още не съм видял по темата.
            Становища има. Да не пускам линкове от модераторския раздел. Можеш да провериш в темата на Григор по отстраняването на Търтея.

Comment

Компанията, много виртуално го раздавате.
              Едва ли на живо Алфистите се банват и разжалват.
              Говорете си за Алфи и ще ви мине, явно вашите са спряли да се развалят и е настанала скука.

Който иска да се отърси от напрегнатия виртуален живот да заповяда на среща в Пловдив, утре от 18.00.

Поздрави!
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Колега може и да съм смешен, за тия, чиито родители са били комунисти, .Мен пък ми е смешно, как децата им също не се научиха на нещо по различно, с малки изключения-Евгени Дайнов например.А точно пък фашизма в Германия се коментира под път и над път.

---------- Post added at 04:53 ---------- Previous post was at 04:52 ----------

---------- Post added at 04:56 ---------- Previous post was at 04:53 ----------

[/COLOR]
                Колега, никога не съм бил комунист и в семейството ми не е имало комунисти. Напротив, аз и моят баща и дядовци сме страдали от комунистите. Смятам че това не ми дава право да ги споменавам като причина за всяка една неудача в този живот. Уважавам мненията ти когато са насочени професионално, но с този комунизъм като че ли малко прекаляваш.
                Голяма част от комунистите едно време си бяха обикновени мошеници, които сега се представят за търговци или предприемачи. Проблемът на обществото в България е в това че хората трябва да изразяват нетърпимост към тези мошеници а не да се препират за това кой е бил комунист и кой не.

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                  Становища има. Да не пускам линкове от модераторския раздел. Можеш да провериш в темата на Григор по отстраняването на Търтея.
                  Не, не мога.
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    Колега, никога не съм бил комунист и в семейството ми не е имало комунисти. Напротив, аз и моят баща и дядовци сме страдали от комунистите. Смятам че това не ми дава право да ги споменавам като причина за всяка една неудача в този живот. Уважавам мненията ти когато са насочени професионално, но с този комунизъм като че ли малко прекаляваш.
                    Голяма част от комунистите едно време си бяха обикновени мошеници, които сега се представят за търговци или предприемачи. Проблемът на обществото в България е в това че хората трябва да изразяват нетърпимост към тези мошеници а не да се препират за това кой е бил комунист и кой не.
                    Може колега, странна ми беше тая любов към Русия и прочее, ама ти си знаеш.
                    Относно другото-тоя манталитет, простотията, арогатността, липсата на духовности и т.н са плодове комунистическия режим наслоени за периода, през който властваха.
                    Как да си изразяваш нетърпимостта към тези хора, като една огромна част от обществото ги е възприела за нормално явление.Даже го харесват и не стига и това, ами дават тон на общественето и икономическо развитие.Дали внучката на Хитлер е била депутат в Райхстага и е давала интевюта колко е направил дядо и за Германия и т.н,Или пък внука или на Гьобелс е бил премиер на Германия...
                    Та и от там иде това, че няма как да не ги споменаваме.

---------- Post added at 04:45 ---------- Previous post was at 04:44 ----------

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                    Компанията, много виртуално го раздавате.
                    Едва ли на живо Алфистите се банват и разжалват.
                    Говорете си за Алфи и ще ви мине, явно вашите са спряли да се развалят и е настанала скука.

Който иска да се отърси от напрегнатия виртуален живот да заповяда на среща в Пловдив, утре от 18.00.

Поздрави!
                    Е и това е вярно де, ама, какво да се прави, в тоя раздел сме така - иначе няма да мога да дойда за срещата, но ви пожевалам приятно прекарване.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 19:46.
                    sigpic

Comment

Дали внучката на Хитлер е била депутат в Райхстага и е давала интевюта колко е направил дядо и за Германия и т.н,Или пък внука или на Гьобелс е бил премиер на Германия...
                      Та и от там иде това, че няма как да не ги споменаваме.

---------- Post added at 04:45 ---------- Previous post was at 04:44 ----------

Е и това е вярно де, ама, какво да се прави, в тоя раздел сме така - иначе няма да мога да дойда за срещата, но ви пожевалам приятно прекарване.
                      На Хитлер не, ама на Мусолини ...
                      И както винаги съм казвал, най-лошата последица от просъветския режим е не друго, а начинът на мислене.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        На Хитлер не, ама на Мусолини ...
                        И както винаги съм казвал, най-лошата последица от просъветския режим е не друго, а начинът на мислене.
                        Е аз за Германия имах предвид, понеже и колегата беше споменал там за герамниците.Вярно е че на Мусолини е в парламента, а иначе с другото съм съгласен, с една добавка и Хитлер а и Мусолини не са правили такива градниозни промени в икономиката и собствеността, каквито се извършиха в соц. лагера.
                        sigpic

Comment

Мен ме е яд че ''губим'' ценен кадър като Търтея.
                          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                            Мен ме е яд че ''губим'' ценен кадър като Търтея.
                            Не го оценихте когато трябваше
                            0888515205

Comment

По скоро обратното!

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                              Не го оценихте когато трябваше
                              Струва ми се Търтея не оцени всички онези, които в правото си да изразят собствено мнение / различно от неговото/,бяха заплашвани с Бан или уроци по граматика! И ако се е оттеглил доброволно, му прави чест! Но ако са го отстранили, то това е чест за админите!
                              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                                Струва ми се Търтея не оцени всички онези, които в правото си да изразят собствено мнение / различно от неговото/,бяха заплашвани с Бан или уроци по граматика! И ако се е оттеглил доброволно, му прави чест! Но ако са го отстранили, то това е чест за админите!
                                Ами,не съм съгласенКолко бана е сложил Търтея?Според мен не трябваше да се отказва.
                                0888515205

Comment

Working...
                                X