Известие

Collapse
No announcement yet.

Провал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Провал

Този раздел, за мое най-голямо съжаление и разочарование се оказа провал. Личен мой.
    След повече от година писане и стремеж да покажа какво е то демокрация и гражданско общество се оказва, че никой не възразява срещу взимането на безпардонни еднолични решения.

Въпреки това ми беше много приятно да чета мненията на практически всички участници тук.
    Някои дори започнаха да пишат правилно

И така. Сбогом.
    На който му се обсъждат подобни теми може да ме намери четвъртък в Пипълс и всеки ден скайпа.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

разсърди ли се сега?
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
      разсърди ли се сега?
      Абе май идеята за раздела отначало беше по-друга... виж първите теми
      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
      x145 1.6 boxer

Comment

Евала с теб сме!
        Мъжко е да се откажеш!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          Този раздел, за мое най-голямо съжаление и разочарование се оказа провал. Личен мой.
          След повече от година писане и стремеж да покажа какво е то демокрация и гражданско общество се оказва, че никой не възразява срещу взимането на безпардонни еднолични решения.

Въпреки това ми беше много приятно да чета мненията на практически всички участници тук.

И така. Сбогом.
          На който му се обсъждат подобни теми може да ме намери четвъртък в Пипълс и всеки ден скайпа.
          Я, вземи се стегни малко и продължи да си пишеш - на мен лично ми е много приятно да си се заяждаме.
          Това, че някой не те е разбрал не значи, че никой не те е разбрал. Като не си модератор - голям прас/з/.
          Разбирам стремежа ти за грамотно писане, но не можеш с магическа пръчка да научиш толкова много хора при положение че им се губи нещо, което не са придобили в училище и семейството - трябва постоянност и твърдост, но човек не винаги може да прецени докъде и доколко може да стигне. Тупай си топката и си пиши тук - на много хора ще им е приятно.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
            Абе май идеята за раздела отначало беше по-друга... виж първите теми
            и коя тема не е по идеологията на раздела?

Comment

Не става въпрос за темите, а че само теоретизираме, а комунизма си остана. Нали, спете както можете, деца.
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                Не става въпрос за темите, а че само теоретизираме, а комунизма си остана. Нали, спете както можете, деца.
                ти въстание ли очакваше?

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                  ти въстание ли очакваше?
                  ...не разбира се
                  Ама раздела стана нещо като СПАМ-2 (без да искам да засягам някой колега ми се струва, че просто си чешем езиците тук)
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

Знам ли. Очаквах поне минимално противопоставяне.
                    Има ли стокхолмски синдром в политиката?
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                      Очаквах поне минимално противопоставяне.
                      значи си си взел бележка да не тръгваш с големите очаквания... това е форум интернет?

Comment

Не само. Това е клуб от съвсем реални хора, много от които са приятели помежду си.
                        Roosevelt

Comment

И така. Сбогом.
                          И сега се очаква "кретените" да ревнат за тебе ли? На мене лично ми е адски кеф. Добре дошъл при простосмъртните!
                          п.п. Правилно ли го написах ?
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Демокрацията.. и палачинките.
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

И така. Сбогом.
                              Ами чудесно! Поздравявам те за това решение! Жалко,че вече няма кой да ми обясни колко е добър Иван Костов,колко тъпи са руснаците,колко са гадни селяните,какви олигофрени са потребителите в този форум и т.н. Ще ми липсват и патриотично-истеричните изцепки и псевдо-историческите тълкувания на най големия експерт тука! Със здраве и дано си намериш по-подходяща трибуна!
                              sigpic33201
                              930 Quattroporte

Comment

Working...
                              X