Известие

Collapse
No announcement yet.

Измислиха етнос ”българо-мохамедани” !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Българо-мохамедани има още от времето на турското робство, най вече в Родопите и Гоце Делчевско, не знам кой го е измислил, но преди 600 години най грубо казано.Това са помохамеданчени християни.
    Last edited by fred; d.m.y г., 22:54.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Да де, ама това следва да е в графата "вероизповедание", а не в графата "етнос".
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
        Да де, ама това следва да е в графата "вероизповедание", а не в графата "етнос".
        именно
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

мм пичове просто гледайте и можеби мн неща ще ви се избистрят аз "НЯМА ДУМИ" говорил псувал и каквото се сетите но е много поучително и да се избистрят нещата моята коса като ги гледам настръхва и...НЕЗНАМ....Гледайте всичките серии мисля че са 6... http://vbox7.com/play:5d89d21b
          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Всъщност, ислямът не е само религия, той си е националност.
            Дълго е за обясняване и не ми се пише.
            Дали е правилно написано в преброяването е трети въпрос.
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              Всъщност, ислямът не е само религия, той си е националност.
              Дълго е за обясняване и не ми се пише.
              Дали е правилно написано в преброяването е трети въпрос.
              Така е!
              В исляма няма лице!
              Това не го разбират мнозина!
              Обещавам да пиша в темата, ама имам 6 нощни дежурства и съм труп!
              Търтея обаче, закова пирона в темата!
              От там тръгнете и велможите в БГ!
              Лека нощ!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                Всъщност, ислямът не е само религия, той си е националност...
                Това кой какво си мисли, че е и за какво претендира е съвсем отделен въпрос от националната политика на една държава. И евреите се смятат за Божия народ, ама колкото лични карти на евреи съм видял - вътре не пише такова нещо. Та да не отклоняваме темата
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Ето, има развитие по темата:

Председателят на НСИ подаде оставка

Смятам, че постъпката е достойна, а изхвърляния от сорта:
                  Първоначално публикувано от jzonkom Покажи съобщение
                  ...а за онзи който я е удобрил може и затвор!
                  са прекалени и излишни.

Друг е въпросът, че Биби може и да не приеме оставката.
                  Last edited by Коки; d.m.y г., 18:18.
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                  Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Похвално е когато някой поеме отговорност за делата си. Според мен е важно тая глупост да се коригира.
                    А колкото до ББ не смятам че ще приеме такава оставка! То ако той и екипът му си пишеха отставка за всеки гаф и простотия, досега за хартия трябваше цялата джунгла по Амазонка да са изсекли.
                    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Абе така погледнато оставката е правилна, /в началото на темата за друо мислех/, но да се слагат такива въпроси в официални преброителни анкети не е правилно.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

...Друг е въпросът, че Биби може и да не приеме оставката.
                        Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                        ...А колкото до ББ не смятам че ще приеме такава оставка!...
                        Борисов не прие оставката на председателя на НСИ

Ами как ще я приеме, нали той поведе хорото с "лошия матрял", после само се разсърди на Б. Димитров за "шибания народ"...
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Цитат: "По време на разговора министър-председателят е възложил на доц. Коцева цялостна проверка за причините, довели до създалото се напрежение около пробното преброяване на населението и жилищния фонд, както и за допусналите това длъжностни лица.
                          Разпоредил съм проверката да обхване всички нива, включително и заместник-председателите на НСИ, е добавил Бойко Борисов."

На по-ниските нива вече трябва да има уволнени. Разни чиновници (дали геграмотни, дали корумпирани) оплескат нещата и хоп - на началника за подпис. И после друг носи отговорността.
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                            ...На по-ниските нива вече трябва да има уволнени. Разни чиновници (дали геграмотни, дали корумпирани) оплескат нещата и хоп - на началника за подпис. И после друг носи отговорността.
                            БиБи иска нещата да изглеждат така. Това преброяване е може би най-сериозният проект на институцията в момента, така че редно е шефката да е напълно в течение на нещата. Едва ли е станало точно така "оплескат нещата и хоп - на началника за подпис". Тя това го осъзнава и затова си подаде оставката, за което: евала.

Просто трябваше да се обърнат или към БАН, или към СУ, за да съставят този списък с етносите. Нали и без това все ги дъвчат банските старци, че нищо не правели Ето, можеха да им възложат една такава задача.
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

http://en.wikipedia.org/wiki/Jedi_census_phenomenon
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

...Просто трябваше да се обърнат или към БАН, или към СУ, за да съставят този списък с етносите...
                                А сега хвърлят вината върху ай-ти специалистите.
                                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                                X