Известие

Collapse
No announcement yet.

9ти септември ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Останалото което изброяваш го извършиха същите ония които управляваха и при социализма.

.
    Извършиха го мошенниците и тарикатите които обществото толерира. Защото утре като отидеш в кръчмата и срещнеш Гошо кредитния милионер, ще му кажеш: Ей Гоше кога ще пием по една, че може и някоя далаверка да завъртим.

---------- Post added at 17:23 ---------- Previous post was at 17:21 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    За какво спорим всъщност? За това дали приватизацията е направена както трябва, или за това дали е било по-добре да не я правим въобще и да продължим да строим соцализма?
    Говорим за глупостта и наивността на българския народ.

Comment

Само да вметна, че в Чехословакия никога селското стопанство не е било 100% държавно, както, че и чехите никога не са били толкова здраво "прегърнати" от съветските другари, независимо 1968 година. Иначе другарите с дървените глави могат да продължават да се излагат по въпроса.....
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

в комунистическа България, комунизма строи теб...
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          Само да вметна, че в Чехословакия никога селското стопанство не е било 100% държавно, както, че и чехите никога не са били толкова здраво "прегърнати" от съветските другари, независимо 1968 година. Иначе другарите с дървените глави могат да продължават да се излагат по въпроса.....
          А тя твоята глава като не е дървена, би ли опровергал това което казваме.

Comment

Истина!

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            А тя твоята глава като не е дървена, би ли опровергал това което казваме.
            Колега не се връзвай на провокации от общ характер! Защото до тук /аз смятам/, казахме горчиви истини, а те просто не могат да се опровергават, дори и от гумени глави!
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Нищо не сте казали, той Морфиус ви го рече точно. На мен просто не ми се спори с поддръжници на система която се е провалила в целият свят. Доводите ви са като приказката за "сестрата курва". Е как се спори с такива индивиди.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                Абе пичови, едно нещо не ми става ясно. Поради что продължавате да се връзвате на павлин и неговите бръщолевения?
                Kато претендираш да си грамотен, поне името ми да беше написал с главна буква.

Comment

Ами ти сам си го написал с малка буква, но аз те разбирам при комунизма всички са равни и еднакви.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Eeeee Търтея в издънка го хванаха .

Ади не се карайте и оставете миналото. Няма смисъл нещо не се разбираме.
                    Last edited by Derry; d.m.y г., 20:59.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Нищо не сте казали, той Морфиус ви го рече точно. На мен просто не ми се спори с поддръжници на система която се е провалила в целият свят. Доводите ви са като приказката за "сестрата курва". Е как се спори с такива индивиди.
                      Ние не поддържаме никоя система, просто си даваме мнението кое е било добро и кое лошо. Дадохме много примери,също така.

---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:08 ----------

Ами ти сам си го написал с малка буква, но аз те разбирам при комунизма всички са равни и еднакви.
                      Е ти пък от култ към личността си ли си го написал само с главни букви.
                      Last edited by pavlin; d.m.y г., 21:14.

Comment

Да, обаче това което казваш, че е било добре- изобщо не е вярно, ти просто казваш "твоите доводи са пресилени" и това е. Твърдиш абсолютно убедено неистини и искаш да спориш, не става така.

Пич, ти мислиш ли, че се казвам Син????
                        Last edited by BLUE1; d.m.y г., 21:14.
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Само да вметна, че в Чехословакия никога селското стопанство не е било 100% държавно,
                          И в България не беше 100% държавно. Имаше частни ниви и ферми.

---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:20 ----------

Да, обаче това което казваш, че е било добре- изобщо не е вярно, ти просто казваш "твоите доводи са пресилени" и това е. Твърдиш абсолютно убедено неистини и искаш да спориш, не става така.

Пич, ти мислиш ли, че се казвам Син????
                          Не съм пич и това което мисля ще си го запазя за себе си. Ти кажи сега, кое от това което съм казал не е вярно.

Comment

Ами от последният ти пост за частните ниви и ферми- не я вярно. За фондове, инфра структура, заводи и прочие не е вярно...Абсолютно не конкурентоспособни извън СИВ и вредни производства. Поздравявам те със следващото стихотворение.

ТИ, ПАРТИЙО!
                            На другаря Тодор Живков

В теб има нещо от Левски,
                            в теб има нещо от Ботев
                            и моето сърце ръкоплеска
                            във името на живота.
                            Ти, Партийо, си майка на живота.
                            Ти раждаш героични синове.
                            Потомците на Левски и на Ботев
                            по сила равни са на богове.
                            Историята тебе те извика
                            да начертаеш нам път на света.
                            И сила огнена във тебе блика,
                            и символ си ти днес на пролетта.
                            Измъчена, велика, легендарна,
                            на своите конгреси раснеш ти.
                            Към Ленин и към бъдещето вярна,
                            създаваш подвизи и красоти.
                            Ний твои сме деца. Ти ни научи
                            на доблест, на подем, на простота.
                            Куршумът ти е точен. Той улучи
                            безумието диво на света.
                            От векове за векове родена
                            във мир и бой, в упадък и подем,
                            ти ще разкриеш цялата вселена
                            и ний за теб сме горди да умрем.
                            Велика партийо, с герои славни,
                            победи твоя славен път вещай.
                            Ний със теб на богове сме равни
                            родината, в световния безкрай.

Last edited by BLUE1; d.m.y г., 21:37.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Прочети тази статия и много неща ще ти се изяснят. Заслепен си от тоталното отричане на нещо което явно не разбираш. Няма какво да ме поздравяваш с тези псевдо творчества, аз комунист никога не съм бил и на никого не съм се кланял през социализма за разлика от многото нови капиталисти и демократи.

http://bgsviat.narod.ru/
                              Last edited by pavlin; d.m.y г., 22:16.

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                                И бих добавил съсипване на селското ни стопанство! Вместо както чехите, да се направи министерство на приватизацията, Фил Димитров и Жельо раздадоха животните и "реалните граници" на хората, а те изколиха говедата и занемариха земята и сега нямаме нито крави, а имаме тръни по полето! Е затова пък на пазара има всякаква селскостопанска продукция- боклуци от цял свят, но не и наша!?
                                Сори батенце, ама като не помниш не лъжи хората... Ф. Димитров го пързулнаха Жельо и Доган, преди да почне раздаването... съсипията на земеделието и надебеляването на мутрите бяха по времето на Л. Беров - спомни си кой държеше мандата и кой го подкрепяше!
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X