Абе колеги, как изглеждат бащините Ви къщи? Гледам на Цецко "бащината къща" и на пръв поглед забелязвам над 2 метра бетонна ограда, 2 ката масивно строителство, PVC/алуминиева дограма и все такива работи ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бащините къщи!
Collapse
X
-
Тагове: Няма
-
Ми къщата на баща ми /в друг град/ е продадена през 50 години на миналия век, а с парите и са купени по същото време два апартамента в центъра на София, а вече я и няма, за съжаление. Ама определено не може да се купи с 30 годишни спестявания, както и производните и/апартамените демек/.За тая работа требе и още нещо, да си формален шеф на партия, мандатоносител и първа парламентарна силаLast edited by fred; d.m.y г., 23:05.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Абе прадядо ми е бил дълги години в Америка да поработва, та като се е прибрал навремето е дигнал нормална селска къща - кирпичен дувар към улицата, гредоред и т.н. Ама като гледам на Цеко къщето ... , като се сетя как преди няколко дни обесняваше как за апартаментите в София кредит теглил и следващите 30 години вноски от по 900.00 лв ще плаща (той в момента е на 45 години + 30 години за плащане на кредита = 75 години, дори и да вдигнат пенсионната възраст на 65 години излиза, че последните 10 години кредита ще го погасява от пенсията ... " 'Баси пенсията, която смята, че ще получава!!!" бих казал). В момента двамата с жена му са държавни служители и как свързват двата края, че и две деца имат - ум не ми стига!
Ей такива мисли ми се връткат из тиквата проста ...
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеМи къщата на баща ми /в друг град/ е продадена през 50 години на миналия век, а с парите и са купени по същото време два апартамента в центъра на София, а вече я и няма, за съжаление. Ама определено не може да се купи с 30 годишни спестявания, както и производните и/апартамените демек/.За тая работа требе и още нещо, да си формален шеф на партия, мандатоносител и първа парламентарна сила
Та аз съм едно тъпо инж'нерче по транспортна техника, ама ако някой има нужда може да го консултирам я за сърдечно-съдова хирургия, я за атомна физика, пък ако се напъна мога да измисля нещо и за космически технологии ... само хонорара да уточним предварително.
П.С. Майтап, майтап ама тия съвсем ни вземат за будали!
Comment
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
Требе да правиш "правни консултации" (нищо че си дипломиран учител по физическо възпитание), за които да гушнеш едни пари . Сещам се за един друг философ с претенции за мохамедански корени, който пък удари всичките "консултанти" в земята с хонорар от EUR 1.00 млн.
Та аз съм едно тъпо инж'нерче по транспортна техника, ама ако някой има нужда може да го консултирам я за сърдечно-съдова хирургия, я за атомна физика, пък ако се напъна мога да измисля нещо и за космически технологии ... само хонорара да уточним предварително.
П.С. Майтап, майтап ама тия съвсем ни вземат за будали!, ма та не ти дреме, ще правим консултации по всичко
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Най-лошото е, че след така наречените експертизи за хонорари и имоти - всичко се нарежда и няма нищо нередно. Живота продължава.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Бащината ми къща всъщност е къщата на дядо ми и си е все така стабилна, намираща се в едно село в бившата област Угърчин. Тя е огледална на къщата на един от неговите братя с общ проход-тунел.
Не е жален материала при строителството, като гледам състоянието на покривното покритие, мазилката по фасадите, състоянието на дограмата, стабилността на настилките около сградата - личи си, че всичко е правено с мерак. Стени с деб.65см., дървена покривна конструкция с материал от Карпатите, междуетажни плочи с 2Т-образни релси.
Сградата е продадена през 50-години като в момента е безлюдна и все още съществува благодарение на качеството на изпълнението и материалите, но събитията във времето я е превърнало само в една стабилна сграда без живот.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment