Известие

Collapse
No announcement yet.

Глад мори добитъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Изобщо не мога да си обясня тая работа да се натискам за 3 кила банани пък, че и до бой да я докарам. Още повече да имам дете и от мерак да се уловя в зелено да го загубя в зарзавата. Нямали пари - пък да се сбият качествено, току виж набили някой с повече пари и се снабдят, само да не им става навик. В живота ми съм имал периоди на крайна мизерия, имал съм стотинки само за 1 хляб и една шарена сол и дори съм си мислил да ограбя нещо, но да се сбия за банани не ми е минавало през ума дори ама пък времената се менят, други неща са модерни вече. И ще ме прощават господата които дават лек политически уклон на човешката простотия.

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:55 ----------

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
    Манталитет и възпитание, казвате? Помните ли филма с Арнолд Шварценегер "Коледата невъзможна"?
    Знаете ли в по света какви истерии и блъскане наставаха по магазините за новите I- phone, PS2, PS3 и т.н?
    Хората като се съберат в тълпа и се променят, навсякъде е така. Има клипчета в нета на подобни сценки, които не са в България.
    Просто ние сме по- бедни и се блъскаме за храна, те за други нещица и така...
    За PS3 се клаха даже.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

E и това е вярно, ама както по света, така и у нас, една голяма част от народа не се блъска, не че е богата или презадоволена, просто е по-възпитана.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

"Всяко чудо за три дни,най голямото за пет" -народна мъдрост.
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Да, в неделя приключват тия прословути намаления и нещата ще улегнат
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Зеленчуците от хипермаркетите и без това са едни омърлушени - направо се чудя как могат да се ръгат заради тях.
            Друго си от пазара - там има по-интересни неща :
            Attached Files
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Working...
            X