Известие

Collapse
No announcement yet.

Депутатския резил.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Депутатския резил.....

....никой темичка не пусна, а си струва да се отбележи, макар че пак ще е чудо за 3 дни, просто се излага на показ нещо дето всеки го знае, и пошуми се малко, и на следващите избори тия пак в парламента.....
    Най - жалкото е че тва ще си остане така, ББ не мое да ги изфърли щото ще си загуби мнозинството във парламента, дреме им на мърсолите че е уронен престижа на бг политика......
    Е как да ходя да гласувам за когото и да било, при положение че излиза че отивам да вкарам някой в парламента да прави престъпления......тоест аз трябва да избера кой да го прави.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

С риск да породя раздор в темата, ще кажа, че аз не отивам да избера кой да прави престъпленията, но отивам да дам глас за никому-неизвестна бг партийка, само и само да е по-висок %-а гласували българи. Щото ония с рейсчетата от Анадола нямат спирка. На последните избори бая хора успях да убедя в това, други с моето мислене също явно са успели, щом имаше 60% активност и Доган извън властта, респективно...
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Има си тема за новините и раздел за политика
      Ще преместя това там... но няма да има особен интерес.
      Случката с лекарите е далеч по-брутална от лакомията... която е една и съща независимо дали депутати се редят за 6к лв. телефони или избиратели се бият за 1 лв. олио в нов супермаркет... да не настинем или да не се минем.

Гласуването за невлизаща в парламента партия, с невалидна бюлетина или негласуването НЕ променят нищо.
      Вземете проучете изборните закони и правила, преди да се връзвате на подобни "инициативи".
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Гласуването за невлизаща в парламента партия, с невалидна бюлетина или негласуването НЕ променят нищо.
        Съгласен съм - така е.....но за 20 години стана ясно че и гласуването не променя нищо....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Гласуването само по себе си естествено, че не променя нищо... може да промени само ако е част от действия - наричана демокрация.

Ти като си сложиш нови накладки късаш ли датчика... той няма да ти трябва скоро (до следващата смяна/избори)?
          Щото ние това правим, като минат изборите и само седим и псуем по форуми и кръчми.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Ти като си сложиш нови накладки късаш ли датчика... той няма да ти трябва скоро (до следващата смяна/избори)?
            Тва с датчика е добър пример....аз тоя датчик изцяло съм го махнал на сите коли.......ако чакам той да ми светне че да видя че имам накладки за смяна......и с другото - ако гакам политиците и държавата да ми направят по живота лесен, може да чакам още 20 години - затва аз гледам сам да си го направя такъв......

Comment

Е ти си про... ама редовия шофер ако го махне какво ще стане?

Comment

Ще отскача редовно при майстора да му преглежда каляската. То аз дето съм доста напред с мат'ряла и мога да си следя сам много от нещата, на всеки 6 месеца и без нужда правя една разходка с цел преглед.

Но темата беше за резила на народните избраници, макар да правим асоциации...
                Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Според мен правилното е тия момци и девойки да се отказват овреме от професията депутат, ако на тях не им стиска партийте им да ги изключат.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

И тия кат` се откажат к`во? Да не би на тяхно място да дойдат ангелчета с крилца? Аз нещо съм пропуснал цялото, ама ми разказаха, че някакъв мазник обяснявал как се интересува от хай-тек, та за това бил там - ех мам.. .., що поне не си затварят плювалниците и нищо да не казват та да не ни предизвикват да псуваме като хамали!
                    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                      Ще отскача редовно при майстора да му преглежда каляската. То аз дето съм доста напред с мат'ряла и мога да си следя сам много от нещата, на всеки 6 месеца и без нужда правя една разходка с цел преглед.

Но темата беше за резила на народните избраници, макар да правим асоциации...
                      Избори на 6 месеца няма ли да ни дойдат множко?
                      Явно не схванахте асоциацията... а тя е с обратната връзка, която липсва на нашата държава и общество.

---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 20:08 ----------

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                      Според мен правилното е тия момци и девойки да се отказват овреме от професията депутат, ако на тях не им стиска партийте им да ги изключат.
                      И какво ще ги накара да се откажат ако мога да запитам, коментарите под сурдинка ли?

---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 20:09 ----------

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
                      И тия кат` се откажат к`во? Да не би на тяхно място да дойдат ангелчета с крилца? Аз нещо съм пропуснал цялото, ама ми разказаха, че някакъв мазник обяснявал как се интересува от хай-тек, та за това бил там - ех мам.. .., що поне не си затварят плювалниците и нищо да не казват та да не ни предизвикват да псуваме като хамали!
                      Докато чакаме някой да ни оправя, ангелите да слязат... ще станат същите за 1 година!

Comment

Мене ми е жал за тези хора..За едно Верту станаха за резил и за смях. Последствия естетвено няма да има за тях, а и българина отдавна се е примирл с всичко. Слаб народ, слаба държава...
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi
                        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Всъщност погледнато от друг ъгъл, тези май са наистина най-изпадналите депутати, тоест "най-огладнелите", щом за един кирлив телефон, са готови да заложат кариерата си. Но констатациите са много тъжки и будят сериозно безпокойство, защото ако за телефон струващ 6 бона са готови да си зарежат държавните дела, то какво би станало да речем за 60к - сигурно би трябвало с лекота да изтъргуват България.
                          За жалост, така ще е, когато не гласуваш за определен човек, а за някаква партия с каква ли не гмеш в партийната и листа.
                          Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                          Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                          Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Някой беше казал, че всеки народ си заслужава управляващите... `97 като мръзнахме и брахме страхове дали няма да ни понабият ония с качулките к`во последва? Оня наглец И.К. гледам напоследък пак изпълзя от дупката - явно смята, че онези след него се оакаха достатъчно та да забравим за неговите "подвизи".
                            AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Ако визираш Костов, неговите подвизи бяха най-малко вредни от всички други управници дето сме имали.
                              С тия нагласи ще ни клатят милиционери и в 22 век...

Comment

Working...
                              X