Известие

Collapse
No announcement yet.

Половината посланици и дипломати - агенти на ДС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Половината посланици и дипломати - агенти на ДС

ОТ дир.бг

http://dnes.dir.bg/news/feim-chaushe...t-7610778?nt=4

Некои съборъжания от това:
    - То не е новина.
    - Агентите от ДС били патриоти и са работили за просперитета на България /просперитет-виж развития социализъм, според някои/
    - Стига с това ДС, никой не се интересува сега от това-най-обща перефраза на лакардиите на произлезлите от партията на цървула и касекета;
    -Костов е виновен за всичко, а за каквото не е виновен той е виновно СДС;
    -Циганите, евреите, САЩ и ЕС са виновни;
    -Какво е това ДС;
    -Турлюгювеч от горните, плюс още нещо...
    -ББ е пожарникар, мъжкар и не се е изказал още за ролята на ДС /чакаме да му се обясни какво е това "роля"/
    -Уики..-ще ни спаси от САЩ, ДС, Костов и ще възтържестува правота на цървула, ТКЗС-то и Миро от Каризма,АЕЦ Белене и Митьо Очите
    -Ахемед Джолан е от ДС и е най големия политик в България-виж повечето от горните тирета
    Last edited by fred; d.m.y г., 23:17.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Е, баси, малко извън темата, но спрете с това клише за ББ, той не е пожарникар и никога не е бил. Както и Цецо Шестака никога не е бил полицай, те даже и катаджии не са били.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Еми нищо чудно, ама това сме чували, в частност аз де, иначе какво ли не съм чел за тях, ама горе долу се стремя да се позовавам на някакви уж официални източници.
      Сериозно казано-не искам да обиждам честните служители на МВР, доколкото ги има, аз познавам един от тях, мой личен приятел.Дано повечето са като него, ама на тоя етап не са
      Last edited by fred; d.m.y г., 23:18.
      sigpic

Comment

Пълни глупости.
        Процентът е 100%.
        Защо е толкова и от къде знам - на маса с проверени хора.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Най-ценното нещо на този свят е ИНФОРМАЦИЯТА за едно или друго.Тя винаги е била и ще бъде обект на изключително голям интерес за едни или други.Разузнаване,под една или друга форма е имало откакто има съзнателно човешко съществуване и ще има и до неговия край.Проблема не е в тези,които я събират а в тези,които разполагат с нея и целите, за които я използват.А от известно време нашите политици едва ли я използват за :ПОЛЗА РОДУ БОЛГАРСКОМУ:,а по-скоро за лични,партийни или корпоративни интереси.

Comment

Въпроса е не, че 45 % са от ДС, а защо останалите не са!?
            Почнаха хептен на балами да ни правят!
            По останалите посолства, всички са или от службите или тясно свързани с тях и това си е така от хилядолетия!
            У нас излиза, че 55% са на самотек. Могат да четат и имат достъп до секретна информация, а контрол йок!
            В края на краищата, някой би ли ми обяснил разликата между ДС и ДАНС.
            Освен, че на втората са и вмъкнати още две букви...
            Last edited by mordohy; d.m.y г., 00:16. Основание: пишещият е на компот от сливи
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Всички посланници са ченгета на собствените си държави, изпълняващи официално административни функции - по отношение на представителността, някои се справят по-добре, друти не.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

[QUOTE=mordohy;812871]Въпроса е не, че 45 % са от ДС, а защо останалите не са!?

А може тези 45% да са агенти и на други разузнавания,или да са назначени от други партии,вече да са ненужни и по една или друга причина да са решили да ги разкарат.
                Last edited by gkalinov; d.m.y г., 00:46.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                  Пълни глупости.
                  Процентът е 100%.
                  Защо е толкова и от къде знам - на маса с проверени хора.
                  Аз точно това си мисля, е, да не е сто ама 95
                  Отделно, като се погледне няма сфера, където да ги няма тия прословути ДС кадри
                  sigpic

Comment

А някой знае ли разликите: сътрудник, секретен сътрудник, агент, щатен служител (освен последното, което е очевидно). Имам един братовчет в списъка, та да се ориентирам колко точно ЧК-ист е бил/е.
                    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Сътрудника е явен и се вербува с по-малко условия, не могат да му се поставят конкретни задачи и т.н. секретният сътрудник е същата работа само , че е секретен. Агента се вербува по-трудно, изготвя се план, провеждат се срещи на негово име има два вида дела. Не всеки може да бъде агент по ред причини, само офицер може да има агент. За повече подробности само на лична.
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                        А някой знае ли разликите: сътрудник, секретен сътрудник, агент, щатен служител (освен последното, което е очевидно). Имам един братовчет в списъка, та да се ориентирам колко точно ЧК-ист е бил/е.
                        E по принцип е така, но не може да се отрече, че хора от бившата ДС са и в момента на важни постове във всяка по важна институция.
                        Отделно, че за по едрити риби никога нищо не се чува и изнася.
                        В тия досиета общо взето се стига до вербовчика, а по нагоре нещата се омъгляват
                        sigpic

Comment

Фред, вербовчика е офицера от ДС за него е ясно, бил е на служба и си е вършел работата.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Пак си лъснахме пред света.Честно,такива идиоти други нема.
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Най-интересното е, че днес по новините бат Супермен заяви как неможе да бъдат посланици, хора, които са били част от ДС, а министър председател очевидно може
                              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Working...
                              X