Известие

Collapse
No announcement yet.

В Полша увеличават максималната разрешена скорост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• В Полша увеличават максималната разрешена скорост

Дали това http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...istralite.html
    има връзка с факта, че Полша е преди България по смъртност по пътищата? И дали са по-глупави от нас?
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Има връзка с това, че полякините имат големи цици.
    Или че у нас законите се пишат за да обслужват частни, а не общонародни интереси.

Знам ли и аз вече кое е вярното.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

И да вдигнат максималната скорост полза нулева докато за всяка паланка или отбивка има ограничение 50... за всеки завой 40 и т.н.
      А прословутите ни "магистрали" имат участъци дето и със 130 са опасни.
      Първо трябва да си оправим инфраструктурата... и подхода към пътищата и шофирането, скоростта е лесна.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

В България почти всички карат точно по новите закони на Полша, точно на магистрала 140-150-160, на първокласен с по 120...Тей че не виждам нищо нередно...Все пак не караме Лади и Москвичи вече, в които като караш с 100 и вече излизаташ , точно че с 530-ката като карам с 140-150 към Стара Загора имам чуството че се движа с 90-100 долу горе същото чуство имам и с Алфата...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ех тоя търтей, само сиси са му в главата
          Пътищата ни не позволяват вдигане на скоростта, айде на магистралата може с още 10-20 км отгоре, ама 120 са си много за нашите извънградски откъдето и да го погледнеш ...
          146 1.6 TS '00
          156 2.4 JTD '01

Comment

Максималната скорост е максимална, не задължителна. То мое и 200 да е ограничението ама като пътя не позволява поради мто да се утрепам щото то нямало да ма глобат, нал тъй?

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              Има връзка с това, че полякините имат големи цици.
              Или че у нас законите се пишат за да обслужват частни, а не общонародни интереси.

Знам ли и аз вече кое е вярното.
              Ти колко полски цици премери и сравни с нашите ,че и деже ескпертна оценка даде?
              Искам и аз да знам как стават тази работи?
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Всъщност размера на циците е без значение, мъжете харесват всякакви, стига да има
                А в Полша, със сигурност пътищата са по-добре от нашите, ама както е казал и Живко то ние си караме по тоя стандарт, та все тая
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                  Ти колко полски цици премери и сравни с нашите ,че и деже ескпертна оценка даде?
                  Еми то си е експерт човекОт. Аз като имам въпроси от тая тематика първо на него звъня да питам
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Айде циците да ги премятате в чата...
                    То човек да не ви пусне асоциация ей

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Брао на поляците - имат инфраструктура, пътища и условия - що да не я променят......
                      Също е интересно че - However, the new law also envisages that when clocking speeding motorists, police have to take into account driver error of 10 km/h, meaning drivers across Poland can in reality race up to 150 km/h on motorways and 130 km/h on expressways.
                      Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 19:42.
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

То май и в нашия закон до 10 км. не е наказуемо извън града... или го отмениха?
                        Километража все пак има 5% допуск.

Comment

У нас е 20 км щото никой не те спира за фиш
                          Актът носи повече рушвет

Comment

И с по-ниската разрешена скорост се трепят като кучета. Пътищата им са хубави, но странни - повечето първокласни са с три платна, като средното е за изпреварване и се ползва от двете посоки на движение. Имат една единствена магистрала (всъщност, вече трябва да са две).
                            Принципно, там се кара доста бързо, като ограниченията не се спазваха и преди вдигането на максималната скорост, така че все тая.
                            Ако някой чете полски, prosze - Autostrady Polskie
                            Last edited by Pepo; d.m.y г., 21:16.
                            156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                            Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

От хора, които са били често в Полша, знам, че техните пътища не са много по-добри от нашите. Само че хората отчитат факта, че вече не се карат само полски фиатчета и москвичи и мислят за превенцията вместо да набиват клишета от рода на "войната по пътищата".
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                              X