Известие

Collapse
No announcement yet.

Помните ли този случай?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колев, много повърхностен извод се направил.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Аз не съм сигурен, кой е убиецът.Естествено с нашенските полицаи и следствие да е скълъпен процес, ама може и да не е.
      Но за Белнейски ми е интересно, как тоя Лазар Колев, беден и смотан е наел /чича му де/ скъпия и прескъп майстор адвокат,Марковски, за чий чичо му ще му осигури такава скъпа защита?
      Освнен, ако и той не е замесен, както става ясно, от изложеното до тоя момент.
      Но и в това не съм сигурен.
      Докато нямаме силно и независимо правораздаване, добра полиция и предварително произвосттво и следствие и както да е там сега по ново му, ще сме зле и икономически и ще сме държава от третия свят по тези критерии.Няма проспрерирало общество в което да няма ред и за този ред да следят тези органи.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Какво стана с тоя случай във Варна? Натопили са момчето, за да прикрият някой ли?
        Да.То е дълга тема и има много за четене по нея за да разбереш за какво иде реч. Но като цяло са преправяни доказателства, прехвърляни са снимки на телефона на обвиняемия, не се взема под внимание наличието на друга кръвна група на местопрестъплението..Е те такива работи.
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

За случая в Пловдив, да-ДНК експертизата показва, че не е той. Друг е въпросът защо човек като него с присъди, в това число и за убийство, е на свобода.
          "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

Колега Терзиев, знаеш ли какво му е убийството? Преди години докато все още имаше къща на тепето в Пловдив, прибирайки се вкъщи заварва един мангал да краде, сборичкват се и в мелето го удря по главата, след няколко дни мангала умира в болница. Осъден е лежал е, колко пъти трябва да плати? И това повод ли е да бъде набеден за това убийство? Не разбирате ли, че в България медиите не са източник на информация.
            Last edited by BLUE1; d.m.y г., 21:12.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

О това за медиите отдавна съм го проумял, ама единствената алтернатива е нета... а тук пък се палят клади за щяло и нещяло.
              Да е за нещо международно, да ползваме чужди медии... ама като е за случки като тая или оная в Г. Оряховица?

ПС - Избягвай думи като мангал - политкоректността не ги допуска.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Колега, социален патолог, прав си и приемам забележката ти. Разбира се, не искам невинен човек да лежи, бил той и клошар.А щом медиите не са достоверен източник (били те печатни издания или електронни), то тогава от къде да се информираме? Никога не вярвам безусловно на това, което прочета, но поне ти дава няк'ва насока.
                "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

Ами ти си отговорил на въпроса си. Всички новини от нашите "журналисти" аз ги приемам като клюки т.е. има някакво зрънце истина в тях.

П.С. Поднасям извинение за думата "м....л".
                  Last edited by BLUE1; d.m.y г., 08:50.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                    какво да коментираме, то е ясно че в българия няма полиция, а милиция. не се работи с доказателства, а със самопризнания.
                    Не си прав!
                    Милицията така не действаше.
                    Тя щеше да събере контингента да го поотупа леко, а после в ареста!
                    Всички заедно!
                    Много бързо откриваха виновника, заради който си пропускаха нощния запой и полужив го предаваха на надзирателя!
                    Освен това, милицията раполагаше с широк кръг от помощници и знаеше всичко.
                    Имаше и традиция, а сега е трудно да се получи!
                    Кварталния познаваше и кокошките по курниците, както и цялата пикантерия от изневери и връзки и буквално за няколко часа можеше да локализира всеки и всичко.
                    Има и още, ама ще стана досаден!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

баш де, все едно за сега ми говориш. стане ли нещо, вика се контингента и се почва - ни съ прави знам чи ти беши, ам я ми разкъжи за тоз , кажи ги тез другити твойти приятели и т.н.т.
                      лафа с чекмеджето с палката и празното още важи. разпознаването става в коридора с въпроса - тоз ли беши, самопризнанията ти ги пише ченге от твоето име, пълни с правописни грешки и после ти казва - подпиши съ. на кафе се ходи с пусната лампа, бойко като гостува , се правят едни чупки и стойки по кръстовищата.
                      иначе са царе на оправданията. лафовете са - ми то другу ни мои да напраим, то закона такъв, мчи ний ни можи да дойдим, ти ила в рпуто , мчи устави гу , то усвен да го бииш ко да му напраш.....
                      точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                        баш де, все едно за сега ми говориш. .....
                        Е баш де .
                        Ами тя системата си е същата - само и сменихме името от милиция на полиция . Всичко останало си е по старо му .
                        Ама за да се изкорени старата система и да се изгради действаща такава наново трябва подход по Сталински .
                        т.е. пак няма как се получи .
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Относно журналистите, наистина нашите са некомпетентни, липсва им култура и грамотност, та рядко може да бъдат повод за размисъл и да провеждат качествени разследвания.Не може да се отрече, че и ако бяха по различни нямаше да работят в нашенските медии, тоест никой не толерира журналисти с активна позиция и независимо мнение, културни хора.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Колеги Колев и Съни, очевидно не сте попадали скоро в полиция и си нямате никакво понятие как седят нещата в момента, толкова сте далеч от истината, че чак не ми се обяснява.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

говоря така,точно защото ми се е налагало и съм го видял. сигурно има и свестни ченгета,но повечето са цървули.
                              последния път, паяка реши да вдигне личната кола на един. е, разбраха се и му оставиха колата. обаче вместо да каже - да бях виновен или - бях паркирал добре и ще ги проверим тия как работят , просто излезе с лафа - ами такива са те. е точно това показва колко неебателни са към задълженията си.
                              точка

Comment

Колев, това което казваш е така, но паяците се обслужват от общинска полиция, катаджиите пък са съвсем друга бира, охранителна полиция е друго, а престъпленията се разследват от криминална. Това с боя и подписаните на сила самопризнания е да не кажа силна дума, но просто безсмислено, единствено неприятности би донесло на криминалните инспектори. По времето на комунизма боя и незаконното задържане е вършило работа, в момента не, даже напротив и точно заради поредната недомислица в ЗМВР случаите на жалващи се боклуци от полицейско насилие съвсем не са малко и колкото невероятно да ти се струва, това върши чудесна работа. Изпитал съм го на собственият си гръб нееднократно.
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X