Известие

Collapse
No announcement yet.

Хванаха съпруга на наш дипломат в Берлин да краде

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хванаха съпруга на наш дипломат в Берлин да краде

Не е нещо ново, че в резултат на управлението в последните 60 години се превърнахме в крадливо племе.Та и тази женица чиито живот е минал в "лишения" по посолствата в чужбина е решила да понапазарува на аванта:
    http://dnes.dir.bg/news/berlin-diplomati-7717201?nt=4
    Не знам кой е посланик сега в Германия, но явно е този е тоз мил другар с прозаичното име Петров, започнал кариерата си в далечната 1974 във МВнР, а през 1986 вече е първи секретар и то не къде да е, а в ГФР. При сегашното му назначаване е било смятано, как той ще възстанови връзките ни с Германия /не значи, че това е жена му/.Интересно ми е само дали и той е в списъка с досиетата, не че няма начин да не е бил от ДС, за бъде назначен във Външно тогава и как ли ще завърши проверката в посолството
    http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=44269
    Last edited by fred; d.m.y г., 20:12.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Абе то сега е модерно .. и Уинона Райдър преди години я гепиха да краде блузки в някакъв Мол, въпреки че има милиони. Ей така за спорта, трябва да има тръпка. Хората с много пари обикновено нямат проблеми и намират "интересни" начини да разнообразяват ежедневието.
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Крадливо сме, не знам как успяха комунистите... ама за 45 години извадиха най-лошото от народопсихологията начело.
      Не само за кражбите... но нали за тях иде реч в темата.

Но да не се окажат компоти а???
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

За новината ли мислиш, че е компот?Не знам, все пак в Дира не пускат ей така.
        А Уинона Райдър, много ми е симпатична, ама е психически неуравновесена и това нейното е клептомания или каквото е там, а и доста млада го направи.А за кражба на дипломати или жените им, пък почти не съм чувал
        Но наистина имам предвид, как за половин век комунизма направи от един работлив и честен народ атнипода му-мързелив и крадлив.
        Last edited by fred; d.m.y г., 22:32.
        sigpic

Comment

Поредните шашкании фишнати в пространството с неизвестни цели - явно някой скучае, а друг ще използва случилото се.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            За новината ли мислиш, че е компот?Не знам, все пак в Дира не пускат ей така.
            А Уинона Райдър, много ми е симпатична, ама е психически неуравновесена и това нейното е клептомания или каквото е там, а и доста млада го направи.А за кражба на дипломати или жените им, пък почти не съм чувал
            Но наистина имам предвид, как за половин век комунизма направи от един работлив и честен народ атнипода му-мързелив и крадлив.
            Дали е жена на дипломат или на парнаджия ... не става ясно.
            Това само стига за компотите
            А като знам как се хвърлят "новини" напоследък около нарочени групи, се замислям да не се окажат и развалени компотите.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Мда, е ще видим дали има развитие
              sigpic

Comment

Working...
              X