Известие

Collapse
No announcement yet.

Стреляш, за да защитиш жена си - опит за убийство

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    ...
    А иначе не знам колко са им заплатите но са повече от 500 лева реално, не говоря за подкупи и прочее.Да не говорим че /поне засега/ на 45 се пенсионират с 20 заплати без данък и т.н.
    ...
    А до пенсия - да фотосентизерат!
    Хау!
    Ааамаха, ще ми искат заплати!
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Абе то си е ясно, нали знаете, кои хора стават бакшиши - тез дето не стават за друго какво да говорим повече..
      AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
      Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
      AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
        А до пенсия - да фотосентизерат!
        Хау!
        Ааамаха, ще ми искат заплати!
        Ми ние как караме, да не сме на по 3000 хиляди я, поне аз де

---------- Post added at 01:35 ---------- Previous post was at 01:33 ----------

Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
        Абе то си е ясно, нали знаете, кои хора стават бакшиши - тез дето не стават за друго какво да говорим повече..
        Ми кой знае, е не всички де, но познавам хора, млади, на времето, с вишсе образование, без да са били престъпници, които подават документи и ядец, а разни мучновци пък са вътре, защото примерно баща им бил милиционер,
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Измествате темата. Това, което ме накара да я пусна е, че за пореден път съдебната власт не защитава законните права и интереси на гражданите, а на практика защитава интересите на агресорите. Не е въпросът в това дали е гърмял с пистолет лекарят или го е треснал с нещо тежко по главата - резултатът щеше да бъде същият. И в това, че си има закон, но той се прилага извратено и превратно.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ей с това деление по професионални съсловия и какво ли още не, ще цъфнем и вържем много скоро.

И за да не съм извън темата ще кажа, че не съдебната власт е виновна за абсурдите в нашето правораздаване, а законотворците, т.е. парламента.
            Last edited by BLUE1; d.m.y г., 21:46.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
              И за да не съм извън темата ще кажа, че не съдебната власт е виновна за абсурдите в нашето правораздаване, а законотворците, т.е. парламента.
              О не. Виновни сме аз и ти, щото ние сме ги избрали тия дебили.
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Хубаво Търтей, аз обаче не съм гласувал за тези.
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                  И като ще е офтопик - аз не съм, мисля, че и ти не си, ама все сме потърпевши.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    Хубаво Търтей, аз обаче не съм гласувал за тези.
                    Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    И като ще е офтопик - аз не съм, мисля, че и ти не си, ама все сме потърпевши.
                    все едно пък има значение за кого гласуваме....те си се избират и си се нагаждат тия гниди. и Нито един човек от цялата държава да не гласува, нито една бюлетина да не е пусната те пак съвсем нагло ще си нагодят нещата.....
                    In God we trust, all others pay cash.
                    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Ами това е демокрацията, всички имаме равни права. Неграмотният мангал, заравящ детето си в гората след като го е оставил да се задуши, селяка ринещ тор цял живот и задоволяващ се с домашна ракия и сланина, русата бамбина която не може да си напише името и света и е един огромен МОЛ.......
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Верно е - трЕбваше да избереме тебе, за да си имаме сили на реда по призвание и на самарянски принцип.
                        Просто за тях нямаше да има и по пе`стин лева

Кажи от коя партия ще си на следващите избори, че да се ориентираме правилно
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

много ме кефите , хванахте се за гушите , оплюхте професионални съсловия по домова книга и пр. .А проблема е съвсем друг ,за жалост е нерешим със писане по форумите.Аз нищо не разбирам , затова не ми задавайте въпроса:"ти кат си толкоз умен кажи как да се оправят нещата".Нямам решение , но и не виждам смисъл да се бръщолевят глупости и да се захапват един-друг хора , които си пият пиенето заедно!
                          ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

На мен (лично) това не ми пречи, а и не съм забелязала на никого от тези, с които сме си пили пиенето заедно, бирата да му присяда.

И чак пък да сме оплюли..
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Малко не си представям жена на 40 години (медицинска сестра) да вземе да засича бакшиш нарочно.
                              На записи от охранителни камери се вижда , как бакшиша започва саморазправа. 25 годишен едър бакшиш при това с клиентка започва да ги засича слиза от колата и започва саморазправа....ами защитил се е човека . Няма да успеят да му лепнат опит за убийство , защото изстрела е в дясното рамо, ще каже че умишелно за да се защити е искал да спре нападателя като нарочно е целил дясното рамо.
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

До като не се деполитизира съдебната система, все ще сме в лайната!
                                Това е!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X