Известие

Collapse
No announcement yet.

Стреляш, за да защитиш жена си - опит за убийство

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ми не.
    Престъпниците така или иначе имат.
    Ако съм идиот ще си купя и пак ще имам.
    А само редовните дето не им се занимава с 3216541864541 процедури или не са в системата на БА или мвр нямат. Не че ми е ясно защо на пенсиониран полковник (например) му трябва пищов. (вероятно е нещо свързано с пишката).
    Та затва трее да е като у щатско - регистрационен режим и това е.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Е баш всички не става, никой също не е опция - престъпниците ги боли фара за законите.

Какво остава - сериозна система от психотестове и по-добро регламентиране на това - що е то самоотбрана и с какво се аджаба яде.
      Пък дали ще е бойно оръжие, газеник или тийзър... няма значение.
      А съвсем баш. То на теория у нас по закон е така ...
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        Не че ми е ясно защо на пенсиониран полковник (например) му трябва пищов. (вероятно е нещо свързано с пишката).

Аз ще ти кажа Защото, като има пищов и като стане охрана на платен паркинг или /дай Боже всекиму/ началник на охрана на банка ще му е по-голяма заплатата. Не се шегувам!
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Битият-бит, еб....т-еб..н. А правото....е на страната на силният. така е било,така и ще бъде.

Comment

• Аз пак ще се повторя - ако народа беше малко по културен нямаше изобщо да я има тая тема. Откаде ви хрумна, че едрите по стереотип налитат пък дребните са кротки?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
              Аз пак ще се повторя - ако народа беше малко по културен нямаше изобщо да я има тая тема. Откаде ви хрумна, че едрите по стереотип налитат пък дребните са кротки?
              Дери, нема лабаво!
              Ако засеча някой, като колегата от северозападна България, дето е като четрикрилен гардероб и е скаран с пунктоацията, знам, че няма да имам сериозен проблем.
              Те тия големите са и с големи сърца и не са дребнави.
              Най-много да отнеса някоя майна, ама не трябва да издребняваме.
              Лично аз се притеснявам от някой недораслек, като мене, дето може да ти развали уикенда и следобедния чай с агресивността си.
              Оръжието!?
              То е въпрос на избор.
              Аз имам право по закон и имам доста оръжие, но в къщи държа само една въздушна пушка, с която създавам условен рефлекс на помиярите да не лаят и един газов пищов, да гърмят дамите ми на Нова година.
              Останалото съм преценил, че е неуместно и простащина.
              Не случайно, на времето , преподавателите ни ни казваха:
              Майната му на закона!
              Пищов се вади само в два случая!
              На сватби и кръщенета!
              Май исплесвам, ама пак ще цитирам Плутарх.
              "Както в медицината, така и в политиката, използването на ножа говори за неумение"!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Дери, нема лабаво!
                Ако засеча някой, като колегата от северозападна България, дето е като четрикрилен гардероб и е скаран с пунктоацията, знам, че няма да имам сериозен проблем.
                Те тия големите са и с големи сърца и не са дребнави.
                Най-много да отнеса някоя майна, ама не трябва да издребняваме.
                Лично аз се притеснявам от някой недораслек, като мене, дето може да ти развали уикенда и следобедния чай с агресивността си.
                Оръжието!?
                То е въпрос на избор.
                Аз имам право по закон и имам доста оръжие, но в къщи държа само една въздушна пушка, с която създавам условен рефлекс на помиярите да не лаят и един газов пищов, да гърмят дамите ми на Нова година.
                Останалото съм преценил, че е неуместно и простащина.
                Не случайно, на времето , преподавателите ни ни казваха:
                Майната му на закона!
                Пищов се вади само в два случая!
                На сватби и кръщенета!
                Май исплесвам, ама пак ще цитирам Плутарх.
                "Както в медицината, така и в политиката, използването на ножа говори за неумение"!

Кого наричаш "колегата от северозападна България"?
                Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Working...
                X