Известие

Collapse
No announcement yet.

За социализма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Туй с царя беше голямо разочарование за мен.Първия път гласувах за демокрацията/каквато и да беше тя/, после не гласувах докато не дойде царя.Наивно таих големи надежди че един цар ще си гледа царството.Оттогава не съм гласувал.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Посрещнах го, жената бременна, ходихме с приятели 1996, като дойде после започна глупостите веднага разбрах че нещо не става...
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Ми тя мойта като в оня виц, дето един се прибрал в новогодишното нощ и гледа някакъв се разхожда из къщата му.-Къв си те бе!? - Ми Дядо Мраз, дойдох да ти изпълня желанието.- Ми искам нова кола, къща...-Утре ще ги имаш, обаче сега и аз искам да те помоля нещо, там на север няма жени, аз такова си падам по мъже...та ако може да те опъна...Тоз рекъл какво толкоз и му дал.По някое време Дядо Мраз го попитал - абе ти на колко години си? Ми на 40. - И още върваш в Дядо Мраз, а?

И аз си мислех ча царя ще ни оправи, ама...
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          Пацо, в Русия се произвеждат и други марки автомобили, но НЕ на старите производствени линии на Москвич и Лада. Контролният пакет на АвтоВаз е собственост на Рено. Технологиите, оборудването и стандартите също са от Рено. Съответно и продажбите на произведените там автомобили са много много повече.
          .
          Контролния пакет ще стане собственост на сдружение между Рено, Нисан и Ростехнологии през 2014. Руската страна запазва значителен дял. За производството на модели на Рено и Нисан модернизират старата производствена база на Автоваз.
          Last edited by pavlin; d.m.y г., 00:13.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Ми тя мойта като в оня виц, дето един се прибрал в новогодишното нощ и гледа някакъв се разхожда из къщата му.-Къв си те бе!? - Ми Дядо Мраз, дойдох да ти изпълня желанието.- Ми искам нова кола, къща...-Утре ще ги имаш, обаче сега и аз искам да те помоля нещо, там на север няма жени, аз такова си падам по мъже...та ако може да те опъна...Тоз рекъл какво толкоз и му дал.По някое време Дядо Мраз го попитал - абе ти на колко години си? Ми на 40. - И още върваш в Дядо Мраз, а?
            И аз си мислех ча царя ще ни оправи, ама...
            E това е проблемът ни-да вярваме в когото трябва.Но освен вяра трябва и да сме по зрели и разумни, за да можем да ги разпознаваме първо, за и да не ставаме, като оня във вица
            А има и още нещо-този, който прави реално нещо, винаги е оплюван масово.
            Last edited by fred; d.m.y г., 09:37.
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              E това е проблемът ни-да вярваме в когото трябва.Но освен вяра трябва и да сме по зрели и разумни, за да можем да ги разпознаваме първо, за и да не ставаме, като оня във вица
              А има и още нещо-този, който прави реално нещо, винаги е оплюван масово.
              Дъра бъра,само да крадете и да плюете можете,нищо съществено за 23 години не сте сторили,само приказки ръсите и чакате някой да дойде и да ви оправи.

---------- Post added at 07:07 ---------- Previous post was at 06:53 ----------

Слаба икономика, висока бедност сред населението, липса на достъп до здравеопазване, ширеща се неграмотност, висока престъпност, демографски срив.
              Страната загуби своя сувренитет веднага след като влязохме в НАТО и ЕС.
              Няма армия, полицията бездейства, съдебната система е корумпирана.
              „Благините” на „демокрацията” край нямат…
              Невъзможно е да се опише катастрофата, която ни докара тя!

---------- Post added at 07:14 ---------- Previous post was at 07:07 ----------

И все пак Фреди има дефиниция за ставащото у вас,то е социаликономическото потвърждение на дарвинизма за оцеляването на по силния чрез бандитизъм и паразитизъм.
              Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                Дъра бъра,само да крадете и да плюете можете,нищо съществено за 23 години не сте сторили,само приказки ръсите и чакате някой да дойде и да ви оправи.

---------- Post added at 07:07 ---------- Previous post was at 06:53 ----------

Слаба икономика, висока бедност сред населението, липса на достъп до здравеопазване, ширеща се неграмотност, висока престъпност, демографски срив.
                Страната загуби своя сувренитет веднага след като влязохме в НАТО и ЕС.
                Няма армия, полицията бездейства, съдебната система е корумпирана.
                „Благините” на „демокрацията” край нямат…
                Невъзможно е да се опише катастрофата, която ни докара тя!

---------- Post added at 07:14 ---------- Previous post was at 07:07 ----------

И все пак Фреди има дефиниция за ставащото у вас,то е социаликономическото потвърждение на дарвинизма за оцеляването на по силния чрез бандитизъм и паразитизъм.
                Ставащото у нас е бледо копие на това, което е в Русия-при вас е още по зле във всички изброени от теб, а ние тук все още сърбаме попарата на простите руски комунисти, то умни няма, споко .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                По темата за България-пуснаха първите имена на кредитни милионери, ДС сътрудници разбира се, тоест другарите окрали простия ни народец (и умната част от него в т.ч. ) докато банките бяха държавни, а частните пък се основаваха с държавни пари-до 1996 г.
                Пуснали са засега тия в Балканбанк, ще чакаме и за другите:
                http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/0...i-na-ds.185831
                Last edited by fred; d.m.y г., 20:28.
                sigpic

Comment

Ставащото у нас е бледо копие на това, което е в Русия-при вас е още по зле във всички изброени от теб, а ние тук все още сърбаме попарата на простите руски комунисти, то умни няма, споко .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  По темата за България-пуснаха първите имена на кредитни милионери, ДС сътрудници разбира се, тоест другарите окрали простия ни народец (и умната част от него в т.ч. )
                  Пуснали са засега тия в Балканбанк, ще чакаме и за другите:
                  http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/0...i-na-ds.185831
                  43 ма от 288..................
                  Голяма новина е това.
                  Разбива мита за вездесъщата ДС.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

• Колко са взели тия 43 е едно на ръка, а другите пък бяха от тия, дето Партията им не позволяваше да бъдат вербувани в ДС, тоест БКП..
                    А сега като броиш толкова добре, вземи и преброй в другите публикации, колко пък от шефовете на тия банки са били членове на ДС и БКП и ще получиш 100% , даже и оня, дето беше женен за сегашната жена на Станишев, другаря Венци Йосифов, първия "частен" и "честен" банкер у нас, даже и кандидат кмет на София беше по едно време....
                    Last edited by fred; d.m.y г., 20:38.
                    sigpic

Comment

Колко са взели тия 43 е едно на ръка, а другите пък бяха от тия, дето Партията им не позволяваше да бъдат вербувани в ДС, тоест БКП..
                      А сега като броиш толкова добре, вземи и преброй в другите публикации, колко пък от шефовете на тия банки са били членове на ДС и БКП и ще получиш 100%
                      Не казвам, че няма участие на ДС, но твърдя, че то не е с такива мащаби, с които ни се представя.
                      Да не говорим, че това са сътрудници на ДС и едва ли ДС действа организирано, просто това са хора, знаещи и имащи нужната информация, за да започнат разни действия.
                      Сигурно 70 % от всички служители на ДС са живуркали и живуркат като всички БГ пенсионери.
                      К.М.

Comment

• Реално са по големи, защото това, което стига до нас е редуцирано, още след 1989-скриването на досиета, прочистване на картотеки и т.н.Няма сфера, където в ръководството и на важни постове да не е имало такава особа.
                        Друг въпрос е, че гърмят дребни и тук таме, средни риби, а едрите ги няма просто в архивите вече-или на друго място (в някой частен архив).
                        sigpic

Comment

Реално са по големи, защото това, което стига до нас е редуцирано, още след 1989-скриването на досиета, прочистване на картотеки и т.н.Няма сфера, където в ръководството и на важни постове да не е имало такава особа.
                          Друг въпрос е, че гърмят дребни и тук таме, средни риби, а едрите ги няма просто в архивите вече-или на друго място (в някой частен архив).
                          Това е нормално, в ДС вземаха само много умни, образовани и доста адаптивни хора.
                          Нормално е при промяна те да излизат на фронтовата линия.
                          Това е причината, а не конспиративни теории за вечно съществуващата ДС.
                          К.М.

Comment

• Нищо нормално не виждам в хора, които са безскрупулни и неморални и издигани единствено и само заради принадлежността си към една организация, адекватна на Гестапо. Твоята гледна точка не е нормална за мен.
                            А другата е че тези "адаптивни", както ги наричаш хора са единствено приспособими да служат на организацията си и на себе си, но не и на страната и народа си.
                            Например - "глупаците" Левски, Ботев, Караджата и т.н...., за разлика от "адаптивния" Иванчо Хаджипенчович
                            Last edited by fred; d.m.y г., 20:51.
                            sigpic

Comment

Нищо нормално не виждам в хора, които са безскрупулни и неморални, твоята гледна точка не е нормална за мен.
                              Никъде не съм коментирал моралът на тези хора.
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Това е нормално, в ДС вземаха само много умни, образовани и доста адаптивни хора.
                                Нормално е при промяна те да излизат на фронтовата линия.
                                Т,,,,,,
                                Ами това определение ме навежда, че са голяма работа тия, а за мен голямата работа има други изисквания и качества.А тия хора бяха сложени на тия постове единствено и само заради това - да служат на тия над тях, като им се предоставяше и част от "печалбта". За тия хора досега БСП никога не е казала лоша дума.
                                Last edited by fred; d.m.y г., 20:57.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X