Известие

Collapse
No announcement yet.

За социализма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Възможно ли е един тъпанар сам да може да отговори дали е тъпанар?
    Въпрос номер две.
    възможно ли е да пишиш глупости и да не кажеш че си кумуниссамо червеногвардейците пишат такава жмел.
    Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
      възможно ли е да пишиш глупости и да не кажеш че си кумуниссамо червеногвардейците пишат такава жмел.
      Колега, какви са тези суперлативи, които предполагаш? Комунист, червеногвардеец............
      Няма такова нещо.
      Просто обикновена свиня. При това от най-заядливите.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Колега, какви са тези суперлативи, които предполагаш? Комунист, червеногвардеец............
        Няма такова нещо.
        Просто обикновена свиня. При това от най-заядливите.
        Радиоктивно ли те заболя?
        Хахахахахах, много ми е кеф.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Недейте обиждате свинята... Кажете и нещо хубаво или я похвалете, тогава ще се удави в собствената си тролска гняс... А игнора му действа като бодлива тел в интимните части.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
            Недейте обиждате свинята... Кажете и нещо хубаво или я похвалете, тогава ще се удави в собствената си тролска гняс... А игнора му действа като бодлива тел в интимните части.
            Игнорът е за страхливци, шушумиги, не разбирам тази функция.
            К.М.

Comment

Игнорът е за страхливци, шушумиги, не разбирам тази функция.
              Що ли ми се струва, че на живо ще си точно същото, страхливец и шушумига...

Comment

Що ли ми се струва, че на живо ще си точно същото, страхливец и шушумига...
                Щот ще си останеш само със струването.
                Аз и тук съм на живо, не съм на запис.
                К.М.

Comment

• Ако беше същия, до сега някой щеше да ти е отнел физическата възможност да пишеш по форумите...

Comment

Ако беше същия, до сега някой щеше да ти е отнел физическата възможност да пишеш по форумите...
                    Не разбрах?
                    К.М.

Comment

Държавните фирми умишлено се разграбват и после приватизират от онези парламентарни и други овластени лобисти, за които вече стана дума. Пак ли ще откриваме топлата вода.
                      Хубаво си се сетил. Не стоплям само защо са ни държавни фирми, които да бъдат умишлено разграбвани. Аз не съм съгласен да ме ограбват и затова предпочитам да няма държавни фирми. При частните фирми проблемът с кражбите си е на собственика, а той има огромната мотивация да ги минимизира и напрактика в повечето частни фирми точно това става.
                      Ти явно си някакъв мазохист, щом осъзнаваш как те крадат и пак искаш точно това.
                      За съдебната система ще се оплаквам, щото не работи. Ти виждаш, че не работи и разправяш, че е нормално едва ли не. Ми не е нормално, даже изобщо.
                      2014: Deutschland über alles

Comment

• ама що му се връзвате на тоя??
                        какъвто му манталитета-такъв му и аватара.

от частния мениджмънт по-печеливш няма.
                        проблемът е когато трябва да ги дели тия печалби.(с държава, с работници......)
                        почват врътките с оффшорките, с фиктивни разходи и подизпълнители и.тн.

проблемът не е само наш.
                        ония, дето си шушукат всяка година в давос, отдавна са измислили топлата вода.
                        sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
                          ама що му се връзвате на тоя??
                          какъвто му манталитета-такъв му и аватара.

от частния мениджмънт по-печеливш няма.
                          проблемът е когато трябва да ги дели тия печалби.(с държава, с работници......)
                          почват врътките с оффшорките, с фиктивни разходи и подизпълнители и.тн.

проблемът не е само наш.
                          ония, дето си шушукат всяка година в давос, отдавна са измислили топлата вода.
                          Ти в Давос ходил ли си някога.
                          Значи бизнесът дели печалбите с работниците, ммммммм, ти си икономически гений.
                          Бинго, имаме новатор в икономическите науки.
                          К.М.

Comment

• Сигурно пък няма акционерни дружества в които държавата не е страна и да не се водят към фалит като Енрон, Дженерал Моторс и т.н. Едно дружество може да има само преобладаваща държавна собственост и всичко е въпрос на организация и контрол за това дали ще е успешно.

Comment

Не разбрах?
                              квииии,грух,грух
                              Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                                квииии,грух,грух
                                След като ни убеди, че си неграмотен, явно си решил да ни убедиш и, че не владееш членоразделната реч.
                                Остави водката и сальотката и карай нататък.

---------- Post added at 06:43 ---------- Previous post was at 06:40 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                                Хубаво си се сетил. Не стоплям само защо са ни държавни фирми, които да бъдат умишлено разграбвани. Аз не съм съгласен да ме ограбват и затова предпочитам да няма държавни фирми. При частните фирми проблемът с кражбите си е на собственика, а той има огромната мотивация да ги минимизира и напрактика в повечето частни фирми точно това става.
                                Ти явно си някакъв мазохист, щом осъзнаваш как те крадат и пак искаш точно това.
                                За съдебната система ще се оплаквам, щото не работи. Ти виждаш, че не работи и разправяш, че е нормално едва ли не. Ми не е нормално, даже изобщо.
                                Когато една частна фирма укрива доходи и мачка служителите си, тя вреди в пъти повече дори от лошо управляваната държавна такава.
                                И не забравяй, че същите тези лобисти приеха 10 % корпоративен данък, който освен да пълни частните каси друга работа не свърши. Инвестиционния наплив не се състоя.
                                Никога не залитай в крайности!
                                Истината винаги е някъде там по средата.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X