Известие

Collapse
No announcement yet.

България загубила 1 млрд. от сделката на М.Велчев

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Така се получава, защото няма никакво търсене на отговорност.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Да, никой не му пука, защото знае, че няма кой да го запука.
      А иначе, оня ден четох, за един, който откраднал 8 ножчета за бръснене, на стойност 32 лв, явно малко по скъпи и веднага бил осъден на 11 месеца затвор, да не беше и година и нещо, от които не знам колко си при първоначален строг режим!
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
        Трудно може да се направи дългосрочна прогноза за валутните курсове, затова по т.2 по-трудно можем да виним Милен Велчев, макар, че тогава повечето финансисти бяха на мнение, че доларът ще отслабва.
        Спомням си, че самото м-во на финансите, при изготвянето на бюджета за същата година, беше заложило по-нисък курс на долара. Значи и те са го очаквали. То, вярно че тук са важни дългосрочните курсове на валутите, ама пак можеха да го направят по-късно на по-нисък долар, ако търсеха изгода за държавата, разбира се.

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:11 ----------

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
        Но т.1 си е явна далавера и винаги съм се учудвал защо нямаше никаква сериозна реакция, както се учудвам защо повдигат въпроса сега, 12 години по-късно.
        Имаше много сериозна реакция в НС. Костов и СДС предупреждаваха за подобно развитие на нещата и даже се цитираха подобни цифри като възможни щети за държавата. Просто повечето хора в мислят, че това са "държавни" пари, които идват "отнякъде", не от техния джоб.
        2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
          Така се получава, защото няма никакво търсене на отговорност.
          Според мен е трудно да се докаже вина на Милен Велчев. Формално е направена изгодна сделка за момента, но интуитивно още тогава, когато чух по медиите усетих, че има нещо, което не е допустимо - използваш валутни разлики с държавни пари все едно, че играеш на борсата със собствени условни. Според мен е твърде безотговорно, освен ако нямаш лична изгода.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Working...
          X