Известие

Collapse
No announcement yet.

Малкият бизнес - що е то и има ли почва в България?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Стелта не се ли занимаваше със спедиция или нещо подобно?!
    sigpic

Comment

Главно със транспорт на леки товари се занимава
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

А към този вид дейност ли си се насочил с въпросната инвестиция?
        sigpic

Comment

Аз обмислям отварянето на бар, като ще бъде с около 60 места. Местоположението е София- главно гледам центъра, но може и някъде по кварталите, като изключим- Младост, Дружба, Люлин и тем подобните. Инвестицията ще е някъде 60-70 К. След като си направих подробни сметки на всички разходи, стигнах до не много оптимистичното заключение, че ще ми се избие всичко за 3-4 години, което за заведение е адски много, защото за това време ще им омръзне на хората и трябва да се ремонтира. Та за момента съм на стенд бай режим и обмислям дали мога да се справя с успешното отваряне на посещавано заведение.

Един пример- инвестицията за Син Сити от 800 000 лв. се изби за 3 месеца.. Нещо такова или максимум една година ми се ще да постигна и аз
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            Аз обмислям отварянето на бар, като ще бъде с около 60 места. Местоположението е София- главно гледам центъра, но може и някъде по кварталите, като изключим- Младост, Дружба, Люлин и тем подобните. Инвестицията ще е някъде 60-70 К. След като си направих подробни сметки на всички разходи, стигнах до не много оптимистичното заключение, че ще ми се избие всичко за 3-4 години, което за заведение е адски много, защото за това време ще им омръзне на хората и трябва да се ремонтира. Та за момента съм на стенд бай режим и обмислям дали мога да се справя с успешното отваряне на посещавано заведение.

Един пример- инвестицията за Син Сити от 800 000 лв. се изби за 3 месеца.. Нещо такова или максимум една година ми се ще да постигна и аз
            Бил ли си кръчмар досега?
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Крайно време е създателят на темата да поразкаже в досегашия си живот какво е правил и какво го влече, защото така може да си ланкаме няколко дена.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Бил ли си кръчмар досега?
                Не знам, че е голям минус. Има кой да ми помага. Но за момента не мога да ги изкарам положителни сметките, затова изчаквам да ми дойде добра идея.
                Lexus IS200

Comment

Сигурен ли си за инвестицията в Син Сити, че ми се вижда малко нищожна сумата?!
                  А и там избиването не идва от размера на инвестицията, а от връзките с клиента!
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Не знам, че е голям минус. Има кой да ми помага. Но за момента не мога да ги изкарам положителни сметките, затова изчаквам да ми дойде добра идея.
                    Не се закачай с неща в които нямаш никакъв опит. С помощниците внимавай че приятели и роднини те "работят" най-сладко
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Виждам доста интересни мнения по темата.Идеята ми е за автомивка + още екстри.Доста от материалите,които ми трябват за изграждането ги имам,но ще ми се наложи за една част от финансирането да използвам банка,което е основно ме възпира.Консултирах се и с други хора и наистина е по-трудно отколкото си представях.За момента мисля да поизчакам,да посъбера още някой лев,да понауча още някои неща и живот и здраве някой ден да започна да работя за себе си.
                      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Идеята е много добра - има хляб в тази работа.
                        Проучи как стоят нещата с разрешителните режими от инстанциите и ако не ти отпуснат кредит, което е твърде вероятно и имаш относително стабилни доходи, може и на етапи.
                        При изградена строителна част има по-голяма вероятност за отпускане на лизинг за машините и съоръженията.
                        Last edited by old alfist; d.m.y г., 17:41.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

За автомивка търси място където има някакъв вид кладенец.Само със сондаж се вързват нещата за автомивките.Мисли да сложиш и клетка за самообслужване, там има хляб.
                          Range Rover Vogue 4.4
                          Rexton 270 cdi
                          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Само на такава автомивка ходя аз лично, но тя е оборудвана много добре.Та ако се прави като хората си е скъпа инвестиция, има и инсталация с четки, които не са четки, един вид кече, отделно разни други екстри плюс отопление около тръбите отдолу за да не замръзва,
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Working...
                            X