Известие

Collapse
No announcement yet.

Левски-Терорист според САЩ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Левски-Терорист според САЩ?

Това което ме потресе http://neverojatno.wordpress.com/2011/03/28/levski-3/
    Провокация или?
    Last edited by renyx; d.m.y г., 19:13.
    АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
    http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

не намерих нищо за това в други сайтове, а и съдейки от някой препратки на този сайт имам чувството, че това е по-скоро някаква провокация отколкото истина (става дума за това писмо до парламента).
    мене ме нема, в целата схема........

Comment

Новините в този сайт са fake - "Истината такава, каквато можеше да бъде!?"
      Пускат по някоя магария отвреме-навреме.
      Last edited by Pepo; d.m.y г., 21:14.
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

"Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността"
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Това е такава тъпотия, че просто не мога да я смеля!
          Тя е толкова абсурдна, че просто очаквам и турската гледна точка.
          Идеята, че Апостола се е борил против османската Империя, заедно с младотурците и в техните среди заема особено почетно място, говоря за Ататюркските среди, не е толкова шантава, колкото това лайно!
          Все едно го е изсрала някоя стара мома на симпозиум за венерически болести!
          То и Негово Превъзходителство, посланника на САЩ у нас не ми изглежда изобщо задръстен човек, но ако се наложи, да му спретнеме една обиколка по нощните клубове, та да види, че има и хубави неща и да разчупи пуританизма си!
          Всичко това, ако действително го е писал. Но си мисля, че тоя пасквил си е чисто наша работа!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Taя дума "терорист" американците много си я изопачиха.И си я нагаждат както им отърва.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Глупости са та кой американец ще се интересува какви са ги вършили националните герой на една страна от 3-тия свят според тях и то от преди 2 века...

Comment

Дива простотия. Статийката много ми прилича на някои от жълтите вестници.
                Ако посланник се осмели да изтропа такава глупост трябва по най-бързия начин да му се покаже най-прекия път извън България.
                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

А щатите дали ще си извадят от историята генералите и националните герои които са участвали в геноцида срещу индианците .
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

И още!
                    Под всяка траверса на техните ЖП магистрали лежи по един китаец!
                    На някои участъци и по трима!
                    Роби в нашата история не сме имали никога!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Оправиха си задния двор та дойдоха нас да оправят .
                      Аман .
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Е, скоро обсъждахме и арогантността да вдигнат в София паметник на летците, паднали при бомбардировките на София.
                        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

и на мене тая нация ми е противна не знам защо явно хората са готини и трудолюбиви но управниците са им с еврейско мислене да изстискат всичко от всички.

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                            Оправиха си задния двор та дойдоха нас да оправят .
                            Аман .
                            Те определено там се оправят!

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                              и на мене тая нация ми е противна не знам защо явно хората са готини и трудолюбиви но управниците са им с еврейско мислене да изстискат всичко от всички.
                              Точно пък трудолюбиви не бих ги нарекъл .
                              Натуралния американец е типичен Мързел който не може да го накараш да работи повече от 8+1 часа (+1 за почивката)
                              Бачкаторите там са китайци ,индийци и прочие гелмета .

@mordohy много точно казано .

Comment

Working...
                              X