Известие

Collapse
No announcement yet.

И ся ко - почна се пред - президентско.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

за кандидата

Правилно, името на Кристалина Георгиева се лансира от близките до герберите пиари именно защото е непознат за българите и следователно неопетнен и до момента неоплют политик, за когото дори Трактора няма коз в ръцете който да хвърли към медиите - защото герберите нямат просто кого друг да извадят като име на тоя момент. Нито един човек нямат - нито Цецо, нито Фъндъкова може да скочи да се бори на цяла България, нито Искрето Фидосова, Който и да бяха посочили, се почваше с янетата и компроматите на момента. Вече се опариха сериозно с оная как и беше името, Желева ли с английския
    Според мене Кристалина Георгиева е само конфета - сега я лансират, докато си направят задкулисните договорки за точния човек - поне с по-големите, считай по-опасни играчи на масата. Все пак и герберите не са толкова тъпи, че да не осъзнават че президента на герб няма да е президент на всички. Което пак ни връща към компроматната война, защо Иво Инджев си отиде след като изнесе ония данни за апартаментите на Гоце, и така.
    Общо взето, интригантска държава.
    Last edited by adv_petrov; d.m.y г., 13:21.
    Alfa 156 2.0 - ех,
    Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
    Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
    Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

А някой изобщо да се сеща защо К. Георгиева НЕ може да бъде кандидат?
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Мда, липсват и ...последните 5 години!
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

К. Георгиева е следващият министър председател на нашата Родина. Плановете за нея са отдавна начертани от ... чичо Ваньо.
          Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Явно , че американците и Световната банка ни дърпат яко конците при настоящите малоумници от ГЕРБ . Дянков - Световната банка, Кристалина и тя, в комисията "Кушлев" човек на Уорлик и Световната банка (а тази комисия има много, много яки механичми за натиск с блокиране на имущество и сметки без съд и .н.т)
            Та аз като не съм за БСП, кандидата на СДС за сега не ме кефи - макар да съм симпатизант на СДС , направо се чудя и мая за кого да гласувам, но при всички положения няма да е за издигнат от ГЕРБ , всеки друг но не и тъпаците от ГЕРБ.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
              Явно , че американците и Световната банка ни дърпат яко конците при настоящите малоумници от ГЕРБ . Дянков - Световната банка, Кристалина и тя, в комисията "Кушлев" човек на Уорлик и Световната банка (а тази комисия има много, много яки механичми за натиск с блокиране на имущество и сметки без съд и .н.т)
              Та аз като не съм за БСП, кандидата на СДС за сега не ме кефи - макар да съм симпатизант на СДС , направо се чудя и мая за кого да гласувам, но при всички положения няма да е за издигнат от ГЕРБ , всеки друг но не и тъпаците от ГЕРБ.
              И аз за милиционерщина и пожарникари, бивши и настоящи мутри и мутреси няма да гласувам. Гнус ме е да го гледам тоя ББ и оня евнух Дянков. Цветанов се старае момчето, ама е все в засада.
              Alfa 155 2.0TS 8V '93
              sigpic
              VW LADAVAGEN '81
              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Каква световна банка, какви масони, какви американци, какъв кон на верандата?
                Олигопола у нас си е чисто пост-съветски и червено ДС рски.
                ББ - не става член на ДС просто защото не издържа приемните изпити инак като охрана на ТЖ е трябвало да бъде там. После напуска системата за да НЕ си хвърли партийната книжка при деполитизацията.
                ЦЦ - също е член на структурите и на БКП.
                Нататък смятам е безсмислено да продължавам...
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Каква световна банка, какви масони, какви американци, какъв кон на верандата?
                  Олигопола у нас си е чисто пост-съветски и червено ДС рски.
                  ББ - не става член на ДС просто защото не издържа приемните изпити инак като охрана на ТЖ е трябвало да бъде там. После напуска системата за да НЕ си хвърли партийната книжка при деполитизацията.
                  ЦЦ - също е член на структурите и на БКП.
                  Нататък смятам е безсмислено да продължавам...
                  И това е вярно , както са вярни връзките със Световната банка. И като знам как лобистките интереси се навързват в САЩ(това не е конспирация, а реалност там даже законна), имам основание да се притеснявам, че манипулирането на пожарникари, мутри, физкултурници и милиционери няма да е трудно да бъдат лашкани в манипулациите на Москва , САЩ и частни интереси на фирми от пост -съветския олигопол ,както и ти казваш !
                  Просто е вярно , че това е много некадърно управление, а както обичам да казвам политиците са само три вида :
                  Лоши, много лоши и некадърни - винаги е по добре да са лошите, а най-зле са нещата при некадърни.
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                    И това е вярно , както са вярни връзките със Световната банка. И като знам как лобистките интереси се навързват в САЩ(това не е конспирация, а реалност там даже законна), имам основание да се притеснявам, че манипулирането на пожарникари, мутри, физкултурници и милиционери няма да е трудно да бъдат лашкани в манипулациите на Москва , САЩ и частни интереси на фирми от пост -съветския олигопол ,както и ти казваш !
                    Просто е вярно , че това е много некадърно управление, а както обичам да казвам политиците са само три вида :
                    Лоши, много лоши и некадърни - винаги е по добре да са лошите, а най-зле са нещата при некадърни.
                    Ебаси нацията сме, винаги некадърници избираме
                    Alfa 155 2.0TS 8V '93
                    sigpic
                    VW LADAVAGEN '81
                    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

аз залагам на менда стоянова от герб и мая манолова от бсп 99% съм сигурен че битката ще е между жени
                      пп помнете ми думите
                      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                      алфа ромео 164 2.0тс -на части
                      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                      sigpic

Comment

В конституцията е казано, че за президент може да бъде избран само български гражданин, който е живял през последните пет години в страната.

А за да се промени конституцията, трябва да се свика велико народно събрание.

За каква Кристалина изобщо говорим? Къв президент, кви пет лева, ква милиция?

За да не съм голословен:

Пасивно избирателно право

Чл. 4. (1) Право да бъдат избирани за народни представители имат българските граждани, които са навършили 21 години към изборния ден включително, нямат друго гражданство, не са поставени под запрещение и не изтърпяват наказание лишаване от свобода.

(2) За президент и вицепрезидент на републиката може да бъде избиран български гражданин по рождение, навършил 40 години, който няма друго гражданство, не е поставен под запрещение, не изтърпява наказание лишаване от свобода и е живял последните пет години в страната.

Оттук: http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135715515
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          И какво точно не ви харесва в Кристалина Георгиева не разбрах?
                          Нищо бе, бомба си е, лично на мен по ме кефи, не аресвам ловците......просто коментирам начина по който се "подготвя" един вид агитация.....

---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:08 ----------

Виж за тва не се бях замислял - тая не е особенно популярна при мене, и затва......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                            К. Георгиева е следващият министър председател на нашата Родина. Плановете за нея са отдавна начертани от ... чичо Ваньо.
                            А дойдохме си на думата, дай ракията и да почваме

---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:02 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            И какво точно не ви харесва в Кристалина Георгиева не разбрах?
                            Женицата е симпатична, но е е типичен чиновник, без мнение, без позиция, безлична и сливаща се с тълпата евробюрократи, доста асоциации с М.Кунева. А иначе тя е била състудентка със Иван Костов, Ренета Инджова и прочее.Президента или който и да е виден политик /у нас президента е с ограничени пълномощия/ трябва да е ярка личност с позиции и мнения по наболели въпроси.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 21:25.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              А дойдохме си на думата, дай ракията и да почваме

---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:02 ----------

Женицата е симпатична, но е е типичен чиновник, без мнение, без позиция, безлична и сливаща се с тълпата евробюрократи, доста асоциации с М.Кунева. А иначе тя е била състудентка със Иван Костов, Ренета Инджова и прочее.Президента или който и да е виден политик /у нас президента е с ограничени пълномощия/ трябва да е ярка личност с позиции и мнения по наболели въпроси.

Фред, да давам ракията ама то на панахида ще замяза ...

А иначе кака Криска с чичо Ваньо и аспирантура заедно са карали ...
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Аспирантура за какво? "Как да откраднем още"
                                Мамицата им миризлива.
                                Alfa 155 2.0TS 8V '93
                                sigpic
                                VW LADAVAGEN '81
                                CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Working...
                                X