Известие

Collapse
No announcement yet.

И ся ко - почна се пред - президентско.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

президентската република е за държави с голямо население. тука това ще доведе до много лоши неща. конституцията ни си е много добре, законите и те да речем, само няма кой да ги спазва.

поета какво е казал - закона е врата у полето ....
    точка

Comment

И аз да кажа как виждам нещата ! Тоя бОЙКА ся виде,че затъна максимално държавата и ще става по-зле даже ,та компромисното решение за него е да стане президдент и да остави друг да поема недоволството на народа ,пък той пак да си е най-големия и да си чеши егото и за всичко да обвинява другите . То че всички са виновни виновни са вижда се на кво дередже сме ,ама как един не се изправи да излезе и каже "аз съм отговорен и признавам вината си за (еди кви си проблеми зависещи от него)" !
      А междо другото президента поне българският няма никаква власт , той е върховен главнокомандващ армията а Бг армия нема и лице представящо народа си , той не участва в управлението на държавата !

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:18 ----------

Нз дали сме за демокрация баце , нещо ич не ни се получават нещата . Май само някой диктатур ще ни измъкне от тинята (Фидел Кастро) сещам се само за един такъв Волен Сидеров , обаче ако стане така ще има мн екстрадирани мангаля даже всичките ,а и на съпуня качеството ще се занижи драстично :П
      Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Сори, ама Волен Сидеров е един откачен никаквец.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Сори, ама Волен Сидеров е един откачен никаквец.
          Ще си позволя да вметна, че според мен дори не е откачен, а само се прави на такъв - просто това е печелившата (в неговия случай) поза...
          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
          x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
            [/COLOR]Нз дали сме за демокрация баце , нещо ич не ни се получават нещата . Май само някой диктатур ще ни измъкне от тинята (Фидел Кастро) сещам се само за един такъв Волен Сидеров , обаче ако стане така ще има мн екстрадирани мангаля даже всичките ,а и на съпуня качеството ще се занижи драстично :П
            Колега, не кълви на гол бастун... моля те.
            Тая "теза" я пробутват ония дето искат да си караме в пародия на отминалия строй маскирана като демокрация.
            Това тук е олигопол, не е демокрация - просто го няма демото, още не е надраснало стадото.
            А Болен ... е просто клоун под наем, наема го плащат работодателите на Доган.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
              Ще си позволя да вметна, че според мен дори не е откачен, а само се прави на такъв - просто това е печелившата (в неговия случай) поза...
              Факта, че се опитва да се прави на откачен е показателен, че е луд.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Факта, че се опитва да се прави на откачен е показателен, че е луд.
                Бе принципно си прав, ама нали от това извлича съответните дивиденти; пък и не е първия циркаджия - има дооста пресни спомени - Жоржи, 'отец' Гелеменов, Петър Гогов, д-р Иван Георгиев, Йоло Денев... Сигурен съм, че може да се сетиш и за други.
                Та в тоя случай нали знаеш поговорката за двата зелника...
                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                  А и това е така, хитър е и се прави.Но му има нещо определено, но както казва майка ми, луд, ама не се минава.От тия е
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    А и това е така, хитър е и се прави.Но му има нещо определено, но както казва майка ми, луд, ама не се минава.От тия е
                    А, бе дяволска работа - най-добре да си настрани от такива хора.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

А, така е-виж кои са около него.
                      sigpic

Comment

Working...
                      X