Известие

Collapse
No announcement yet.

За помоща от полицията

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз не мога да разбера какво толкова иска тая женица - може би да тръгнат да търсят извършителите.......все пак е много по лесно те сами да се предадат или издънят......другото е сложно......

---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 18:10 ----------

Свидетелка на случилото се забелязала преминаващия наблизо жандармерийски автомобил и помолила за съдействие.

Служителите на МВР се отзовали веднага и повикали Бърза помощ. След 10-15 минути чакане Стоян Бойчев и Стоян Буланов не издържали и взели инициативата в свои ръце. След разрешение от дежурния в местното Второ РПУ те качили детенцето в колата и с помощта на две патрулки, които отцепили една от пътните ленти, закарали момчето в МБАЛ-Бургас.
    Ако новината е коректно представена, нещата не изглеждат много розови.......това с искането на разрешение ме срина.....
    "Ало, тук Едикой си - тук неква лапетия умира - разрешете да помогнем".....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

НЕ, че много разбирам, ама специално Жандармерията май не могат да си правят каквото си искат, ако ще верно лапетията да умира...
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        НЕ, че много разбирам, ама специално Жандармерията май не могат да си правят каквото си искат, ако ще верно лапетията да умира...
        Точно пък жандармите могат да правят квото им кефне, чувал съм че много много не се церемонели с човешките права, а тва е достатъчен довод за това......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
          ... те и казват да се обади да Хореишио да и вземе отпечатъци...
          Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
          ... отишла е в РПУ-то и е писала 2 часа безсмислени обеснениея за да отчетът активност копелетата, а апартамента и стоял разбит без надзор...
          Така или иначе тия "пазители на реда" няма да си мръднат пръста, в тия 2 часа просто е трябвало да се свърже с някоя медия или някой по high в РПУ-то и да обясни за Хорейшио, не че нещо ще се промени де.. Лично за мен това е пълна подигравка, но не се и очудвам от ситуацията.

If everything seems under control, you're just not going fast enough. - Mario Andretti
          Racing is a sickness and the only way you can get over it, is to die. - Ken Tyrrell

Comment

И на нас като ни разбиха служебната кола висяхме около 3 часа в едно РПУ на 50км. от Варна. Малко патова става ситуацията като ти откраднат портфейла с парите а трябва да платиш некви такси, за да ти издадат там нещо си, че наистина са ти откраднали документите. Ама имахме "късмет", че банката не работеше и затова на другия ден пак ходихме - още 100км и няколко часа загубени. Иначе полицаите бяха разбрани, взеха отпечатъци и бяха любезни като ни казаха, че ние сме си виновни
            Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
            Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
            Audi A4 1.9 TDI

Comment

Понеже Ники размишлява на темата за "да доложим,и разрешете",на сфетофара на Божурище...ТИР/турчин/ размазва една колица.Жената като тапа излита от колата потрошена.Те седят на гюме на Лукоил.Идват и почват да се чешат по мандулините.
              Няколко човека се обадихме за линейка.Нооо след 20 мин. се оказа че линейката неможе да "пробие" задръстването на караулката.Жената през това време направи седалката на Алфата в кръв.Казвам му старши тръгвам,жената ще умре в колата.А чубанина вика немам пари у валчера да питам шефа дали мое да я закараш!?!??!Нали имат станций???
              Пускам аварийки и в насрещното...ОН ми вика седи омбре!Колегата каза да не напускаш мястото на инцидента!??!?!
              За моя радост линейката "проби" след още 20 мин.Ветеринаря пита жената: от къде си?!?!?! Има лична карта с адрес гр.Сливница.Пита шофера на линейката:кво ше я прайм???Тая е от Сливница!Шофера:Ба ли му майката!
              Питам: Вие четиримката нормални ли сте??След още десетина минути решиха да я карат в Люлин.Тая жена как не ми умря в колата незнам.
              Та това за Хореишио не ме учудва ама хич!
              ---
              Та така за колега дето явно е в системата /BLUE1/....Колега,похвално че си защитника на дамата с розата,ама погледни с отворени очи на простотията която цари в системата на МВР!Това че ти си изключение,не оправдава останалите 99% мотико-лопатни подобия на полицай в България.
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                Жандармерията е с по големи правомощия от МВР един жандармерист по собствена преценка може да блокира улица да вземе МПС на Градски Транспорт без да иска разрешение и одобрение от началника си и тн...за Турция жандармерията е страшилище те са разделени на 270 области и всяка е подчинена на един офицер жандармерист,там ще ти стане доста некомфортно ако си бандит....и аз не вярвам МЕВЕРЕТО така да се е изцепило с Хорейшо щото са на една жалба живот в момента и си губят и пенсията и полагаемите заплати,а и не знам хората какво очакват на момента от някой оперативен работник или дознател или експерт...те не са врачки и за да хване някой найстина трябва време да го закове безпомощен да събере няколко случая дори да се измъкне по един да го тресне за друг,а и има хубави метални врати с добри ключалки не са скъпи не е лошо да се помисли дали си предизвикал и помогнал с мързела си за това събитие,то е малко като с колите не оправиш нещо на време а после се сърдиш на майсторите че ти излиза скъпо...след дъжд качулка...

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                  Та така за колега дето явно е в системата /BLUE1/....Колега,похвално че си защитника на дамата с розата,ама погледни с отворени очи на простотията която цари в системата на МВР!Това че ти си изключение,не оправдава останалите 99% мотико-лопатни подобия на полицай в България.
                  Колега от доста време не съм в система и очите ми са добре отворени, по-добре ти погледни малко по-далеч от носа си, защото това което пишеш е така, но то е резултат, а не причина. На някой точно това МВР му върши идеална работа, за мижавите заплатки гарнирани с безпрой простотии, това получава българският народ. А на колегата който пише за жандармерията ще му предложа да прочете частта в ЗМВР която е касае, защото това което е написал е смехотворно
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

колега Блу прочети закона за жандармерията аз съм го чел преди 10 години още ако това имаш в предвид,сега е СПС -Специализирани полицейски сили, те се ползват като охрана на стратегически обекти-язовири,летища,посолства,за гражданска война не се "рекламират" и тиражират като полицията,отклонихме темата много сори.
                    Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 14:01.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      Понеже Ники размишлява на темата за "да доложим,и разрешете",на сфетофара на Божурище...ТИР/турчин/ размазва една колица.Жената като тапа излита от колата потрошена.Те седят на гюме на Лукоил.Идват и почват да се чешат по мандулините.
                      Няколко човека се обадихме за линейка.Нооо след 20 мин. се оказа че линейката неможе да "пробие" задръстването на караулката.Жената през това време направи седалката на Алфата в кръв.Казвам му старши тръгвам,жената ще умре в колата.А чубанина вика немам пари у валчера да питам шефа дали мое да я закараш!?!??!Нали имат станций???
                      Пускам аварийки и в насрещното...ОН ми вика седи омбре!Колегата каза да не напускаш мястото на инцидента!??!?!
                      За моя радост линейката "проби" след още 20 мин.Ветеринаря пита жената: от къде си?!?!?! Има лична карта с адрес гр.Сливница.Пита шофера на линейката:кво ше я прайм???Тая е от Сливница!Шофера:Ба ли му майката!
                      Питам: Вие четиримката нормални ли сте??След още десетина минути решиха да я карат в Люлин.Тая жена как не ми умря в колата незнам.
                      Та това за Хореишио не ме учудва ама хич!
                      ---
                      Ако бях на твое място директно бия един чомбер на доктора и карам жената в болница. Как така ще оставят живота на човек за да се чудят какво да правят?!!?!?! Еб*си малоумната работа. Да не дава Бог някой лекар да ме ядоса или по някакъв начин да застраши мен или някой близък,това ще му е последния работен ден!
                      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                        Ако бях на твое място директно бия един чомбер на доктора и карам жената в болница. Как така ще оставят живота на човек за да се чудят какво да правят?!!?!?! Еб*си малоумната работа. Да не дава Бог някой лекар да ме ядоса или по някакъв начин да застраши мен или някой близък,това ще му е последния работен ден!
                        А можеш ле да си представиш ти колко чомбера ще изядеш,ако човека умре в колата ти на път за болницата?

Не е лошо да се помисли малко преди да се пишат глупости,аман от Рамбовци.
                        155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                        Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                          колега Блу прочети закона за жандармерията аз съм го чел преди 10 години още ако това имаш в предвид,сега е СПС -Специализирани полицейски сили, те се ползват като охрана на стратегически обекти-язовири,летища,посолства,за гражданска война не се "рекламират" и тиражират като полицията,отклонихме темата много сори.
                          Предният ти, а и този пост са свидетелство за пълна некомпетентност. Жив и здрав да си.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Еми аз бях по-шокиран от жената.Още повече че водача на колата едвам излезна,а на светофара на Метро минават доста автомобили ама никои не спря да помогне,освен една жена която зареждаше,си изостави колата и дойде.За турчина да не говорим,освен че мина на червено с ТИР–а се вайкаше за предницата!?!?
                            Като през това време катаджийте не взимаха отношение нито към блъснатата кола нито към турчина.
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              Предният ти, а и този пост са свидетелство за пълна некомпетентност. Жив и здрав да си.
                              би ли написал с подробности кое не ти съответства защото това са фактите и законите явно при теб не важат,не си го смуча от пръстите и имам постоянни контакти с хора на 60 г с 3 звезди на раменете да не говоря за стаж по 35 г....единият е от бившето УБО водеше обучението в Враня и после 10 години в жандармарията до пенсиониоране току що говорих с него защото ме озадачи,от друга страна излизам с сина на бившият комендант на сградата на 6 ти септември и на школата Симеоново...що ли живея в полицейски блок и квартал и дори да не искам съм запознат...

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                                би ли написал с подробности кое не ти съответства защото това са фактите и законите явно при теб не важат,не си го смуча от пръстите и имам постоянни контакти с хора на 60 г с 3 звезди на раменете да не говоря за стаж по 35 г....единият е от бившето УБО водеше обучението в Враня и после 10 години в жандармарията до пенсиониоране току що говорих с него защото ме озадачи,от друга страна излизам с сина на бившият комендант на сградата на 6 ти септември и на школата Симеоново...що ли живея в полицейски блок и квартал и дори да не искам съм запознат...
                                Само едно ще ти кажа, последният Закон за жандармерията е от 1920 година. Колега вземи почети малко вместо да се излагаш....спора с теб е абсолютно безсмислен и безинтересен, просто не може да има такъв.
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X