Известие

Collapse
No announcement yet.

Млади гърци: "Тихо, да не събудим българите"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Млади гърци: "Тихо, да не събудим българите"

http://neverojatno.wordpress.com/2011/06/05/sintagma/

Коментарът ми е, че... нямам коментар. На фона на това, че ненавиждам византийците, поради ред причини, на тия студентчета шапка им свалям за това.
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
    http://neverojatno.wordpress.com/2011/06/05/sintagma/

Коментарът ми е, че... нямам коментар. На фона на това, че ненавиждам византийците, поради ред причини, на тия студентчета шапка им свалям за това.
    НЯМА такава новина! В този сайт се пишат есета под формата на новини, които БИХА МОГЛИ да се случат!
    Този сайт е коментиран неведнъж във форума!
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Чудесно, да оставим настрана това. Нещо невярно в написаното да видя?
      Две черни перли...

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
        Чудесно, да оставим настрана това. Нещо невярно в написаното да видя?
        Ами прочети и други статии от тоя сайт! Доста неща съм прочел там. И почти няма принципно неверни неща. Но това НЕ са новини!
        На кои студентчета сваляш шапка?
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Всеки случай - не на нашите от студентския ГРАД...
          Две черни перли...

Comment

Че "новината" е съчинена то е ясно, но написаното е вярно. Не мразя политиците, гърците пък още по-малко просто всеки народ си заслужава съдбата.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Аз живея от 15 години в Гърция,телевизия гледам само новините,чета някои определени ел.издания,но постоянно съм в интернет.
              Та да се към темата,поне аз и никой от моите познати не е чул нещо за даденият плакат,ако имаше такъв плакат съм 100% сигурен че щеше да бъде показан и от медите тук.
              Новинарския сайт,който е публикувал статията защо не е публикувал и снимка на плаката?
              Иначе в статията има голяма доза истина.
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Както и по-горе беше уточнено, сайта е за свободни писания под формата на новини. Но, както уточних - нищо невярно няма в написаното, без значение дали това с плаката е истинско или не...
                Две черни перли...

Comment

Тоя сайт ми е много интересен.Призовава за протести и едва ли не да обявим война на политиците.Е добре де.Нали в момента се бият в Либия, биха се в Ирак , смениха си управляващите ....почти.......и какво - да са станали по-добре.Пак други им цоцат парите от държавата.Ще кажете тук нямаме петрол.Е имаме други работи.ТРЯБВА да има гражданско общество, което да излезе и да изрази недоволството си когато трябва, но да дайте да спрем да работим, учим и т.н. и да стачкуваме 2 седмици на палатка пред парламента - какво ще спечелим от това ?! Правим грешки , но не се учим от това.Избирали сте толкова правителства, които са разграбвали България и вероятно ще избираме още такива, но защо след като свършат да грабат и нищо не можем да върнем се сещаме да недоволстваме от това ? Защо само си пишем в интернет и нищо не правим, а дори и да се направи нещо, при първия неуспех и нещата затихват, все едно никога не ги е имало.Опитвам се да го видя като съдя по себе си, защото и тълпата е изградена от индивиди, но се чудя вие какво мислите.Ако някой му се пише.................
                  мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                    Тоя сайт ми е много интересен.Призовава за протести и едва ли не да обявим война на политиците.Е добре де.Нали в момента се бият в Либия, биха се в Ирак , смениха си управляващите ....почти.......и какво - да са станали по-добре.Пак други им цоцат парите от държавата.Ще кажете тук нямаме петрол.Е имаме други работи.ТРЯБВА да има гражданско общество, което да излезе и да изрази недоволството си когато трябва, но да дайте да спрем да работим, учим и т.н. и да стачкуваме 2 седмици на палатка пред парламента - какво ще спечелим от това ?! Правим грешки , но не се учим от това.Избирали сте толкова правителства, които са разграбвали България и вероятно ще избираме още такива, но защо след като свършат да грабат и нищо не можем да върнем се сещаме да недоволстваме от това ? Защо само си пишем в интернет и нищо не правим, а дори и да се направи нещо, при първия неуспех и нещата затихват, все едно никога не ги е имало.Опитвам се да го видя като съдя по себе си, защото и тълпата е изградена от индивиди, но се чудя вие какво мислите.Ако някой му се пише.................
                    Работата е там, че мене и тебе ни няма в цялата схема.
                    A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

Нищо не става веднага, нищо не става за една нощ, но трябва от някъде да се почне. Аз съм за това всеки да е щастлив и доволен в България и да има елементарните условия за живот. Има няма закони, спазват ли се?!? Приемат се неща който са в полза на отделни хора, групи или фирми. Искам един да почне да си върши нормално работата и лека полека ще се нареждат нещата. Сега не виждам нищо добро.

Това как живее някой си е негова лична работа, пие, яде, ебе се... А това какво и как го искаме си зависи от нас, чрез гласуване не става според мен поне.
                      sigpic
                      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                      0889 636 093

Comment

Ако е вярно- да си ходят да си учат в Гърция, като са толкова умни там.
                        Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 19:56.
                        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение

Типичен отговор!!!
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            По тази логика и те могат да кажат същото за българските студенти в Гърция,а и за хора като мен,хора които живеят и работят тук.

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Типичен отговор!!!
                            От най-типичните!
                            Но е -лесно да се отговори по този начин отколкото да се замислим.
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

„НАШИТЕ БЪЛГАРИ ЖЕЛАЯТ СВОБОДАТА, НО Я ПРИЕМАТ АКО ИМ СЕ ПОДНЕСЕ В КЪЩАТА НА ТЕПСИЯ !“- Васил Левски, февруари 1873

Повече няма какво да кажа, мисля че думите на този човек изчерпват всичко написано.....
                              145 1.7 16V Boxer

Comment

Working...
                              X