аз не мога да го уволня.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой ще уволни Бойко Борисов?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТова е така и това е плодът на 50 години социализъм, комунизъм -тосет простотия.Освен, че изроди българската икономика и стопнаство, се съсипаха марални ценности, насади се тая посредственост, простотия, крадливост и мързел.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
http://news.ibox.bg/news/id_1141664715
баси, много мразя да се оказвам прав ...Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Вече се разбра кой е автора на тази кампания - е - все пак донякъде се оказах прав - обаче искам да ви споделя една моя идея (членовете на КАРБ знаят че ме бива с идеите)
От много време мисля да основа собствена партия - "Коректност Уважение Респект" - как мислите дали ще е добреTormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениедобави Ефективност Ценности)
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Коалиция за Успешно Развитие на Европейските Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеКоалиция за Успешно Развитие на Европейските Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеВече се разбра кой е автора на тази кампания - е - все пак донякъде се оказах прав - обаче искам да ви споделя една моя идея (членовете на КАРБ знаят че ме бива с идеите)
От много време мисля да основа собствена партия - "Коректност Уважение Респект" - как мислите дали ще е добреПървоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениедобави Ефективност ЦенностиПървоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеКоалиция за Успешно Развитие на Европейските Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеВече се разбра кой е автора на тази кампания - е - все пак донякъде се оказах прав - обаче искам да ви споделя една моя идея (членовете на КАРБ знаят че ме бива с идеите)
От много време мисля да основа собствена партия - "Коректност Уважение Респект" - как мислите дали ще е добреLexus IS200
Comment
-
Обама решил, че е най-добре да направи паритет и да каже една добра и една лоша вест. В телевизионно обръщение той казал:
- Скъпи сънародници. Имам да ви казвам една добра и една лоша новина. Добрата е, че Бог съществува, а лошата е, че краят на света ще настъпи след 40 дни така че яжте,пийте и купонясвайте без пари.
Путин решил, че в това, което му е казал Бог, няма нищо хубаво и обявил:
- Драги сънародници. Имам две лоши новини за вас. Първата е, че партията ни е излъгала и Бог съществува, защото ме извика лично при него, и го видях. Втората е, че ще краят на света ще настъпи след 40 дни.
Бойко Борисов единствен се прибрал доволен в страната си и с усмивка на лице обявил:
- Българи. Имам две добри новини за вас. Първата е, че бог ме познава и разговарях с него. Той съществува. Втората добра новина е, че ще ви управлявам до края на света!Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment