Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой ще уволни Бойко Борисов?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз не мога да го уволня.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

А толкова да ти се иска ....
      Range Rover Vogue 4.4
      Rexton 270 cdi
      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Това е така и това е плодът на 50 години социализъм, комунизъм -тосет простотия.Освен, че изроди българската икономика и стопнаство, се съсипаха марални ценности, насади се тая посредственост, простотия, крадливост и мързел.
        Ми то точно с тази цел е създаден комунизмът,както и всички останали новобуржуазни политически течения.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

http://news.ibox.bg/news/id_1141664715
          баси, много мразя да се оказвам прав ...
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

умниците дето са си сложили ip-та имена и прочее там да се чувстват поздравени
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Вече се разбра кой е автора на тази кампания - е - все пак донякъде се оказах прав - обаче искам да ви споделя една моя идея (членовете на КАРБ знаят че ме бива с идеите )
              От много време мисля да основа собствена партия - "Коректност Уважение Респект" - как мислите дали ще е добре
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

добави Ефективност Ценности
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi
                Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                  Благодаря приятел - виж сега какво лично ще ти пиша ( ако го пиша тука ще ме изключат )
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Коалиция за Успешно Развитие на Европейските Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)

К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
                    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
                    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
                    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
                    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение

Кольо, както винаги, ти си върха човече !!! обявявам те са формален лидер на партията !!!!
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                        Вече се разбра кой е автора на тази кампания - е - все пак донякъде се оказах прав - обаче искам да ви споделя една моя идея (членовете на КАРБ знаят че ме бива с идеите )
                        От много време мисля да основа собствена партия - "Коректност Уважение Респект" - как мислите дали ще е добре
                        Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                        Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение

По-ясно не може да се каже наистина...
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                          Кой е авторът?
                          Lexus IS200

Comment

Обама решил, че е най-добре да направи паритет и да каже една добра и една лоша вест. В телевизионно обръщение той казал:
                            - Скъпи сънародници. Имам да ви казвам една добра и една лоша новина. Добрата е, че Бог съществува, а лошата е, че краят на света ще настъпи след 40 дни така че яжте,пийте и купонясвайте без пари.
                            Путин решил, че в това, което му е казал Бог, няма нищо хубаво и обявил:
                            - Драги сънародници. Имам две лоши новини за вас. Първата е, че партията ни е излъгала и Бог съществува, защото ме извика лично при него, и го видях. Втората е, че ще краят на света ще настъпи след 40 дни.
                            Бойко Борисов единствен се прибрал доволен в страната си и с усмивка на лице обявил:
                            - Българи. Имам две добри новини за вас. Първата е, че бог ме познава и разговарях с него. Той съществува. Втората добра новина е, че ще ви управлявам до края на света!
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

бойко определено ще си ходи, а рзс се възползват и се мятат на вълната. мърша ще има за всички чакали
                              точка

Comment

Всеки вика "искам да уволня ББ", а никой не казва кой иска да назначи на негово място!
                                Аз Ви питам: Кой ще назначите на поста на ББ след като го уволните?
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                                EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Working...
                                X