Първоначално публикувано от fred
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кубинците вече могат да купуват и продават коли
Collapse
X
-
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
-
Каквото и да е, в тия държави хората взимат и ще взимат едни от най добрите заплати в света.Да има и по добри (но не много), ама има и много по лоши.
Хората в Западните цивилизации имат свобода на избор, колкото и да е условен, имат свобода да предприемат нещо, имат свобода да пътуват и т.н.
В Ирландия и сега един циганин може да изкара повече пари отколкото банков чиновник у нас и това ще бъде пак така, независимо каква криза ги разтресе и домино да пада.То за мушмулата сме чели всички, ощя дядо Маркс и Енгелс предричаха гибелта на капитализма.
А, забравих в Куба сега имаш и право на един потник или гащи по избор, в годинатаAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеКаквото и да е, в тия държави хората взимат и ще взимат едни от най добрите заплати в света.Да има и по добри (но не много), ама има и много по лоши.
Хората в Западните цивилизации имат свобода на избор, колкото и да е условен, имат свобода да предприемат нещо, имат свобода да пътуват и т.н.
В Ирландия и сега един циганин може да изкара повече пари отколкото банков чиновник у нас и това ще бъде пак така, независимо каква криза ги разтресе и домино да пада.То за мушмулата сме чели всички, ощя дядо Маркс и Енгелс предричаха гибелта на капитализма.
А, забравих в Куба сега имаш и право на един потник или гащи по избор, в годината
п.с. Не ме убеждавай, че пари така и така не е имало, а ходи питай Трайчо Трайков за колко ще препродадат Булгартабак много скоро - аз залагам на 350 милиона."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Булгартабак не знам дали може да бъде препродаден-за повече пари, но е възможно.Това предпрятие е,обречено да загине просто.
Булгартабак няма да ни оправи положението.Вярно, че това което си пропиляхме и ние, като общество не е малко, но за това сме си виновни пак само ние, никой друг-това, с друи стредства, мащаби и доста по големи последствия ще стане и в Куба.
Който не може да разбере какво става, ще го изживява докато го разбере-толкова, колкото се изисква.С помоща на ЕС ще е много по бързо.
А това кой какво преразпределя е така-колкото си по развит, ще рапзпределяш повече, това е, а бедните ще блъскат и пак ще са бедни.Ние сме европейци и ще бъдем пак такива, когато пораснемAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеВ едно интересно и хубаво време
Добре дошъл и от мен, приятелюLast edited by Бобби; d.m.y г., 12:05.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Виж, интересно е това, подсети ме навремето как попаднахме в една зимна вечер на ченге, по кръчмите висящо.После един приятел два меца трака зъби, дълга история, кръчмата беше Алтай на колелото на 5-цата, сега е май китайски рестрант./С разговори с ченгето оплюхме соца, то си беше през 1987 някъде, то си слухтеше иначе и пускаше въдици/В интерес на истината резултат няма, поне не съм си гледал досието де
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеВиж, интересно е това, подсети ме навремето как попаднахме в една зимна вечер на ченге, по кръчмите висящо.После един приятел два меца трака зъби, дълга история, кръчмата беше Алтай на колелото на 5-цата, сега е май китайски рестрант./С разговори с ченгето оплюхме соца, то си беше през 1987 някъде, то си слухтеше иначе и пускаше въдици/В интерес на истината резултат няма, поне не съм си гледал досието де
...цирка изгоря, а ние в 41-во ритахме топка
..Наско Сираков свляше Илияна и караше Лада
))
Last edited by Бобби; d.m.y г., 10:20.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЕй помня е тази кръчма.. по късно беше рибен ресторант, след това и китайски, а сега до скоро магазин за обувки "Стил99"... нещо такова...по това време живеех на бул. "Хр. Ботев" -28 с/у "Дебарската градинка"..ако се сещаш......сладкарница "Орхидея"...по надоло на пл. "Македония"..друга сладкарница"КУБА"(това е по темата)...ей златни времена.........цирка изгоря, а ние в 41-во ритахме топка
..Наско Сираков свляше Илияна и караше Лада
))
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеБулгартабак не знам дали може да бъде препродаден-за повече пари, но е възможно.Това предпрятие е,обречено да загине просто.
Булгартабак няма да ни оправи положението.Вярно, че това което си пропиляхме и ние, като общество не е малко, но за това сме си виновни пак само ние, никой друг-това, с друи стредства, мащаби и доста по големи последствия ще стане и в Куба.
Който не може да разбере какво става, ще го изживява докато го разбере-толкова, колкото се изисква.С помоща на ЕС ще е много по бързо.
А това кой какво преразпределя е така-колкото си по развит, ще рапзпределяш повече, това е, а бедните ще блъскат и пак ще са бедни.Ние сме европейци и ще бъдем пак такива, когато пораснем
Comment
-
Ембаргото е политическо, не икономическо решение.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА,Боби, сега го видях, така е.Аз даже бях на пожара на цирка, помня, че се носеха едни хартии и видяхме дим (бяхме около кино Витошка) и тръгнахме в тая посока.Първо мислех, че гори съдебната.Сега не моса да се сетя за сладкарница Куба, ама бабата на жена ми, лека и пръст живееше в една кооперация до Гръцката църква, на Македония пак.Там имаше една градинка и с приятели се събирахме на разговори и бутилка с нещо.Откривахме и закривахме сезона, а сега в градинката се строи Арменска църкрва, абе златни времена си бяха, щото бяхме по млади и безгрижини)
сладкарница "Куба"..беше почти до пл. Македония от страната на гръцката църква...в самата църква имаше много готина череша...и като узрееше я атакувахме, ама византиеца ни замеряше с камъни
)
Когато изгоря цирка, лъва го бяха изместили в двора на немската гимназия.... аз и едно мое приятелче три часа гонихме една маймунка из квартала за да си я приватизира ме....и накрая след като е хванахме...кварталният ни я взе...някой ни натопи ...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЕмбаргото е политическо, не икономическо решение.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеА забраната за търговия, какво решение е.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЕ те това е Дебарската градинка....бяхме си направили един онгал там и си поркахме от малки)
сладкарница "Куба"..беше почти до пл. Македония от страната на гръцката църква...в самата църква имаше много готина череша...и като узрееше я атакувахме, ама византиеца ни замеряше с камъни
)
Когато изгоря цирка, лъва го бяха изместили в двора на немската гимназия.... аз и едно мое приятелче три часа гонихме една маймунка из квартала за да си я приватизира ме....и накрая след като е хванахме...кварталният ни я взе...някой ни натопи ...
А църквата и сега ми харасва, като един малък остатък от друго време в центъра на София, като цяло ми харесва и сегашния вид на Македония в тая отсечка, вярно, че е позанемарено, но има вида на старото време.Дано ако и да се ремонтира, да се запази тоя дух някой ден.
Иначе много ми харесваше навремето и съседната улица, по точно булевард Скобелев с двете алеи от дървета, кестени по точно.
---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:55 ----------
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеЗа полититическа икономика и за магаре на лед чувал ли си.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
Comment