Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗА ХОРА С ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ, ОТНОСНО ПРОБЛЕМИТЕ .............

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЗА ХОРА С ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ, ОТНОСНО ПРОБЛЕМИТЕ .............

Цитат от друг форум:

08.10 (събота)
    19.00ч.
    гр. София
    Пилоните на НДК

След 22 години тежко боледуване почина Народното доверие.
    Благодарение усилията на лекуващите екипи (нашите правителства), пациентът почина с подобрение.
    Zamunda.net и Обединени непартийни органиции (ОНО), Ви призовават да се включите към траурното факелно шествие и погребението на покойното Народно доверие.
    Ковчегът ще бъде изложен за поклонение от 19.00 ч. пред пилоните на НДК. По-късно с факелно шествие, катафалката ще се предвижи по бул. "Васил Левски", площад "Народно събрание" до Паметника на Незнайния войн, където ще се отслужи опело.
    В събота погребваме Народното доверие, но и Народното търпение е на смъртен одър.
    Все още има шанс да го спасим!
    Или няма клинична пътека за това?
    От опечалените близки и роднини на покойника.
    ОНО: Black legion MC, Гражданско сдружение "Сила", Съюз за свободен интернет(Zamunda), АРГО, Сдружение на частните детективи.

Препратка към оригинала:http://forum.moto-zone.bg/index.php/...64940.585.html

Първоначално публикувано от ZZR Покажи съобщение
    Цитат от друг форум:

08.10 (събота)
    19.00ч.
    гр. София
    Пилоните на НДК

След 22 години тежко боледуване почина Народното доверие.
    Благодарение усилията на лекуващите екипи (нашите правителства), пациентът почина с подобрение.
    Zamunda.net и Обединени непартийни органиции (ОНО), Ви призовават да се включите към траурното факелно шествие и погребението на покойното Народно доверие.
    Ковчегът ще бъде изложен за поклонение от 19.00 ч. пред пилоните на НДК. По-късно с факелно шествие, катафалката ще се предвижи по бул. "Васил Левски", площад "Народно събрание" до Паметника на Незнайния войн, където ще се отслужи опело.
    В събота погребваме Народното доверие, но и Народното търпение е на смъртен одър.
    Или няма клинична пътека за това?
    От опечалените близки и роднини на покойника.
    ОНО: Black legion MC, Гражданско сдружение "Сила", Съюз за свободен интернет(Zamunda), АРГО, Сдружение на частните детективи.

Препратка към оригинала:http://forum.moto-zone.bg/index.php/...64940.585.html
    Поредната безмислена сбирка, имаща за цел да внуши, че изборите са безмислени и, че нищо не зависи от гласоподавателите.
    Нали е умряло доверието.........как така все още има шанс да го спасите.?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
      Поредната безмислена сбирка, имаща за цел да внуши, че изборите са безмислени и, че нищо не зависи от гласоподавателите.
      Нали е умряло доверието.........как така все още има шанс да го спасите.?
      очуден съм, че очакваш последователна и логическа мисъл
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        очуден съм, че очакваш последователна и логическа мисъл
        Еми, опитвам се да вникна малко и да разбера, каква точно е целта на едно такова начинание.
        К.М.

Comment

От това, което аз прочитам, ще се спасява търпението - за него е шанса...Доверието е умряло

..."Народното търпение е на смъртен одър.
          ..."
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Аман от търпение... щото много търпим за това сме на тоя хал!
            Поредните дето пращат парата в свирката, жалко...
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Все повече мой познати казват "гласувахме за тия, гласувахме за ония, ся и за Биби гласувахме и нещата не стават по добре".......напълно ги разбирам защо няма да идат......всъщност знам......предоставено е да се гласува не за нещо добро, а за по малкото зло.....което не е правилно....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ей в тази статийка (или задълбочен анализ) виждам аз отговорите на мноо въпроси!
                Дългичка е, но не съжалявам за нито една секунда от времето в което я четох и препропчитах.
                Иван Кръстев направо ме улучи в десятката с нея!
                Have A Nice Day
                o/_______\o
                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Все повече мой познати казват "гласувахме за тия, гласувахме за ония, ся и за Биби гласувахме и нещата не стават по добре".......напълно ги разбирам защо няма да идат......всъщност знам......предоставено е да се гласува не за нещо добро, а за по малкото зло.....което не е правилно....
                  А дали прблемът Ви не е, че винаги гласувате за "различното" и се лутате като риба в кръгъл аквариум.
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                    А дали прблемът Ви не е, че винаги гласувате за "различното" и се лутате като риба в кръгъл аквариум.
                    Ми нямаме си Републиканци,че да гласуваме за тях.
                    От друга страна,лично за себе си сам спокоен,защото тези,за които съм гласувал,никога не са управлявали и с малки изключения не можах да видя до какви маскари могат да се развият.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Ми нямаме си Републиканци,че да гласуваме за тях.
                      От друга страна,лично за себе си сам спокоен,защото тези,за които съм гласувал,никога не са управлявали и с малки изключения не можах да видя до какви маскари могат да се развият.
                      Като завъртя лентата на политческия спектър, се сещам за три по сериозни играча, които не са управлявали: АТАКА, Новото време и РЗС..............
                      Грешиш, че си нямаме републиканци......
                      К.М.

Comment

Човек трябва да гласува с мисъл в главата, а не по почина на червените бабички - за нашите, а за съжаление една огромна част от електората гласува точно по този начин - сини, червени и друга боя бабички.
                        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

важното е да се гласува,хората които не гласуват нямат право нито да критикуват нито да се оплакват.ако не беше важно гласуването мислите ли ,че цигани и турци щяха да се редят пред урните да гласуват?избирателният закон е така направен ,че процента негласували се разпределя пропорционално между тези които влязат в парламента партии.следователно негласувайки-ти подкрепяш всички които са в парламента=харесваш и подкрепяш всички.с негласуването си оставяш съдбата си в чужди ръце,а тези които гласуват под строй по горе ги споменах.еми като се оставяш в ръцете на цигани и турци що ги плюеш?отиди и гласувай не се превръщай в малцинство в своята родина БЪЛГАРИНО
                          алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                          алфа ромео 164 2.0тс -на части
                          нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                            важното е да се гласува,хората които не гласуват нямат право нито да критикуват нито да се оплакват.ако не беше важно гласуването мислите ли ,че цигани и турци щяха да се редят пред урните да гласуват?избирателният закон е така направен ,че процента негласували се разпределя пропорционално между тези които влязат в парламента партии.следователно негласувайки-ти подкрепяш всички които са в парламента=харесваш и подкрепяш всички.с негласуването си оставяш съдбата си в чужди ръце,а тези които гласуват под строй по горе ги споменах.еми като се оставяш в ръцете на цигани и турци що ги плюеш?отиди и гласувай не се превръщай в малцинство в своята родина БЪЛГАРИНО
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                              Ей в тази статийка (или задълбочен анализ) виждам аз отговорите на мноо въпроси!
                              Дългичка е, но не съжалявам за нито една секунда от времето в което я четох и препропчитах.
                              Иван Кръстев направо ме улучи в десятката с нея!
                              Интересна е статията. Но честно казано не мисля, че света ще е по различен дори през 2050.

И преди и сега всеки обича да седне с приятели на бира и цаца на брега на морето и да сваля мацки и не мисля, че много от това ще се промени. Дори най- заклетия компютърджия предпочита да прави нещо друго интересно, а не да кисне пред ПС-то.
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X