Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗА ХОРА С ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ, ОТНОСНО ПРОБЛЕМИТЕ .............

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
    Човек трябва да гласува с мисъл в главата, а не по почина на червените бабички - за нашите, а за съжаление една огромна част от електората гласува точно по този начин - сини, червени и друга боя бабички.
    Не съм съгласен с теб. Червените бабички са гласоподаватели като всички останали. И гласуват с ясна мисъл, изразяваща се в носталгия по-миналото, когато имаха поне веднъж месечно да дадат на внучетата по 20 кинта, както и да се лекуват спокойно.
    Демокрацията е нещо велико, именно заради това, че всеки гласува за своя интерес, а не заради нечий друг интерес. Поне така е на теория.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Принципа на гласуване "червена бабичка" е тъп та вдлъбнат, защото ползващите го не виждат през емоцията си, че тия за които гласуват нямат никакво намерение да направят нищо за избирателите.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
        Не съм съгласен с теб. Червените бабички са гласоподаватели като всички останали. И гласуват с ясна мисъл, изразяваща се в носталгия по-миналото, когато имаха поне веднъж месечно да дадат на внучетата по 20 кинта, както и да се лекуват спокойно.
        Демокрацията е нещо велико, именно заради това, че всеки гласува за своя интерес, а не заради нечий друг интерес. Поне така е на теория.
        Носталгията не помага на бъдещето.
        А да гласуваш по носталгия, по нещо отишло си, означава да обречеш и останалите да гледат с носталгия по нещо не толкова добро, вместо да се мисли как да се оправят нещата.

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Принципа на гласуване "червена бабичка" е тъп та вдлъбнат, защото ползващите го не виждат през емоцията си, че тия за които гласуват нямат никакво намерение да направят нищо за избирателите.
        Че такъв е принципа на гласуване и на сините бабички.
        Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 14:19.
        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
          важното е да се гласува,хората които не гласуват нямат право нито да критикуват нито да се оплакват
          Тва ще рече ли че човек отива да гласува само и само за да си спечели правото да критикува.......щото реално от 89та досега само технологиите са се променили в живота ни, другото си е на същия хал....

ако не беше важно гласуването мислите ли ,че цигани и турци щяха да се редят пред урните да гласуват?
          Аз не знам защо си мислиш че циганите изгарят от желание да гласуват.......безплатно......аз не мога някак си да повярвам че цялата махала ще се грабне и с мерак и желание ще иде до урните, с вяра в светлото бъдеще......за 20-30 лв на човек може и да го направи, но иначе надали......
          При турците и по специално тия дурци дето се има впредвид, гласуването е машинален рефлекс, в голямата си част дори и не знаят за кого го правят, което автоматично обезмисля акта......

следователно негласувайки-ти подкрепяш всички които са в парламента=харесваш и подкрепяш всички.с негласуването си оставяш съдбата си в чужди ръце
          Ми аз и гласувайки ги подкрепям, щото с малки изключения 20 години едни и същи мърсоли щъкат из парламента......

еми като се оставяш в ръцете на цигани и турци що ги плюеш?отиди и гласувай не се превръщай в малцинство в своята родина БЪЛГАРИНО
          Колега, съжалявам но аз не мога да бъда манипулиран на етническа тема, и когато някой медии и социологически проучвания ми кажат че видиш ли турци и цигани гласували 80-90% и едва ли не ние сме малцинство......
          Или пък че съм вкарвал с това турци в парламента - колко са циганите там - нито един мисля - колко турци има - 20-25-30 души.......на фона на двеста и кусур "българи" не е кой знае кво?
          И аз често си поплювам ББ, ЦЦ, СД, и сите там, но това ти не би го тълкувал че "плюя българите".......
          Стария еврейски принцип действа и тука - разделяй на БГ - цигани и турци, и владей.......
          Ми при мен тва не мое да мине.....

А дали прблемът Ви не е, че винаги гласувате за "различното" и се лутате като риба в кръгъл аквариум.
          Ако гласувахме за правилното, все си мисля че това щеше да си проличи някак си.......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Еми не мисля така, не вярвам толкова много хора да гласуват само от някакви глупави идеали или носталгия, явно си имат интерес.
            Сините бабички имат реституционен интерес или пък нещо друго.

---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:28 ----------

Носталгията не помага на бъдещето.
            А да гласуваш по носталгия, по нещо отишло си, означава да обречеш и останалите да гледат с носталгия по нещо не толкова добро, вместо да се мисли как да се оправят нещата.

Че такъв е принципа на гласуване и на сините бабички.
            Ама чакай малко, никой няма да гласува, за да му бъде по-добре на някой в бъдещето, това не е сериозно. Политиците и управляващите са тези, които трябва да хвърлят по едно око и в бъдещето. Да не говрим, че тези бабички получаваха по-добри надбавки над пенсиите при "техните" си хора.
            К.М.

Comment

Е ти ако щеш вярвай... аз понеже съм го виждал тоя принцип в действие ти казвам от опит

Нали и герб на подобен начин си дигнаха % а на парламентарните ... с помощта на Доган.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Е ти ако щеш вярвай... аз понеже съм го виждал тоя принцип в действие ти казвам от опит

Нали и герб на подобен начин си дигнаха % а на парламентарните ... с помощта на Доган.
                Е не ги разбирам тези дълбоко законспирирани взаимоотношения между партиите. Явно са малцина тези, които ги разбират: Твоя милост, Солаков, Ифандиев и Яне Янев.
                К.М.

Comment

николай е прав,можеби не се изразих правилно но нямах като идея да налагам етническата нотка като лоша практика.всички знаем че точно тези 20,25 или 30 турци в парламента години наред водени от техния сокол управляваха България.но това е така защото ние им позволяваме .нали се сещате че при 90%гласували нищо няма да зависи от СОКОЛА.ама иначе го плюят всички.в марка държава като нашата мислите ли че има нужда повече от 5-6 партии а ние имаме над 2000.голяма част от хората няма да отидат и на тези избори.англичаните са го измислили преди векове/разделяй и владей/също така /прост народ-слаба държава/и колкото и някои да се обиждат от това истината е такава
                  алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                  алфа ромео 164 2.0тс -на части
                  нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                  sigpic

Comment

николай е прав,можеби не се изразих правилно но нямах като идея да налагам етническата нотка като лоша практика.всички знаем че точно тези 20,25 или 30 турци в парламента години наред водени от техния сокол управляваха България.но това е така защото ние им позволяваме .нали се сещате че при 90%гласували нищо няма да зависи от СОКОЛА.ама иначе го плюят всички.в марка държава като нашата мислите ли че има нужда повече от 5-6 партии а ние имаме над 2000.голяма част от хората няма да отидат и на тези избори.англичаните са го измислили преди векове/разделяй и владей/също така /прост народ-слаба държава/и колкото и някои да се обиждат от това истината е такава
                    Много голяма тежест му придаваш на Доган. Вярваш ли, че всяко нещо, което е поискал в рамките на коалициите, в които е участвал се е случило? Разбира се, че не. А и мисля, че другите партии са крали много повече. Защото докато Доган се занимаваше със земеделие, някои управляваха здравеопазването и енергийния сектор.
                    Ще подчертая отново дебело, атаката срещу Доган и Цар Киро е лесната атака, защото за другата не ни стиска.
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Ако гласувахме за правилното, все си мисля че това щеше да си проличи някак си.......
                      Това е самата истина.

Ама чакай малко, никой няма да гласува, за да му бъде по-добре на някой в бъдещето, това не е сериозно. Политиците и управляващите са тези, които трябва да хвърлят по едно око и в бъдещето. Да не говрим, че тези бабички получаваха по-добри надбавки над пенсиите при "техните" си хора.
                      Никой неговори за далечното бъдеще. Когато човек гласува гласува за управлението през следващите 4 години. Нали. Несериозно е да си говорим колко е хубаво да се гласува по носталгия.

Comment

Това е самата истина.

Никой неговори за далечното бъдеще. Когато човек гласува гласува за управлението през следващите 4 години. Нали. Несериозно е да си говорим колко е хубаво да се гласува по носталгия.
                        Еми виж сега, дадох пример, че не е само носталгия. БСП си се отнася най-добре към пенсионерите до тук, поне аз смятам така.
                        К.М.

Comment

в тройната коалиция доган имаше трима министри-на замеделието и горите
                          бедствията и авариите
                          околната среда и водите
                          именно те усвояваха еврофондовете,кое точно независи от доган
                          sigpic

Comment

Еми виж сега, дадох пример, че не е само носталгия. БСП си се отнася най-добре към пенсионерите до тук, поне аз смятам така.
                            Ако утре някой им обещае пенсии по-високи с 20% от това което им обещава БСП голяма част отново ще гласуват за "нашите". Другото нямам намерение да го коментрам.

Comment

в тройната коалиция доган имаше трима министри-на замеделието и горите
                              бедствията и авариите
                              околната среда и водите
                              именно те усвояваха еврофондовете,кое точно независи от доган
                              Да, така е, но фондовете се усвояваха съвместно с министерството на финансите. Питата се делеше, това е и причината много от проектите да се бавеха значително. Всеки дърпаше към неговия изпълнител.
                              Защо си мислите, че само ДПС има обръч от фирми, това е смешно. То и ГЕРБ си има обръч от фирми, това не е трудно да се установи.

---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:54 ----------

Ако утре някой им обещае пенсии по-високи с 20% от това което им обещава БСП голяма част отново ще гласуват за "нашите". Другото нямам намерение да го коментрам.
                              Да, защото БСП си изпълнява обещанията към тях, повишава им пенсиите и им дава надбавки, друг е въпосът за чия сметка, но нали за това говорим, че всеки си гласува за своя интерес.
                              К.М.

Comment

изобщо не си мисля че само дпс има обръч от фирми,но само те си го признават и то без да се притесняват.затова смятам че те не трябва да са във властта .правителството трябва да работи за народа който го е избрал а не за себе си.всички партии разчитат на ниска избирателна активност,защото така всичко е прогнозируемо.нека гласуват 90 % да видим дали щее така
                                sigpic

Comment

Working...
                                X