Известие

Collapse
No announcement yet.

Що е то гражданско общество......?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Категорично не съм съгласен. Твърде леви убеждения.
    Да си дойдем на думата, защо чака толкова за този пост.

Аз не искам някой да решава вместо мен.
    Аз искам институциите да си вършат работата, за която аз им плащам с данъците си.
    Отказвам да чистя улиците, вместо този който трябва да го прави. Но ще направя всичко възможно да го накарам да чисти, или да накрам тези от които зависи, да го направят.
    Гражданското общество не управлява държавата, то избира кой да я управлява и след това има основна роля в контрола над управлението, всичко друго намирисва на кампанийна демокрация от анархичен вид.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
      Отказвам да чистя улиците, вместо този който трябва да го прави. Но ще направя всичко възможно да го накарам да чисти, или да накрам тези от които зависи, да го направят.
      Гражданското общество не управлява държавата, то избира кой да я управлява и след това има основна роля в контрола над управлението, всичко друго намирисва на кампанийна демокрация от анархичен вид.
      Тъй де, но коя е тази партийна или мажоритарна сила която би могла да ти спести стреса причинен от чистенето.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Тъй де, но коя е тази партийна или мажоритарна сила която би могла да ти спести стреса причинен от чистенето.
        Или трябва да я намерим или да си я отгледаме. Това отглеждане е задача на гражданското общество. Така функционират развитите демокрации.
        К.М.

Comment

имам въпрос към автора на темата - къде е анкетатаааа
          точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
            имам въпрос към автора на темата - къде е анкетатаааа
            Колега, мислиш ли, че си заслужава да пригласяш и да се подвеждаш по нечий акъл.
            Бъди себе си, не подражавай и не пригласяй, това никога не води до добри резултати.
            Прецених, че тук анкета не е необходимо да има.
            Не разчитай да ме засегнеш или да ме разстроиш по някакъв начин. Нямаш представа дори на какъв овен си попаднал.
            Успех и опитвай с мъжко чувство за хумор, това сега е тип тъща ми.
            К.М.

Comment

наздраве
              точка

Comment

Или трябва да я намерим или да си я отгледаме. Това отглеждане е задача на гражданското общество. Така функционират развитите демокрации.
                По отношение на отглеждането ще се справим, но трудно се намират екземпляри.
                sigpic

Comment

Ами ще си направим!
                  Какво пък толкова!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Колега, не че нещо, ама ти какво работиш всъщност, та имаш време за километрични постове?
                    [/COLOR]
                    Авиодиспечер съм. Управлявам около 30 полета едновременно. Сега докато приземявах един полет от Милано драснах и туй онуй за гражданското общество.
                    ...
                    КПД-то ми е високо и се справям добре и с двете.
                    Когато знаеш какво искаш да напишеш и боравиш добре с клавиатурата, става бързичко, опитай и ти.
                    Благодаря за вниманието към мен.[COLOR="Silver"]
                    ...
                    Значи, ако падне самолет, ще знаем от къде е дошло [COLOR="Silver"]

А гражданско общество е имало в България и преди Втората световна война.То е спасило евреите тогава, въпреки, че сме били съюзник на Германия.След това е било унищожено, естествено и сега чекама пак да се появи....
                    Last edited by fred; d.m.y г., 17:14.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение

---------- Post added at 20:12 ---------- Previous post was at 20:10 ----------

Значи, ако падне самолет, ще знаем от къде е дошло
                      Фреди, не виждаш ли, че се ебава!
                      Може да е диспечер, ама на нещо дето като има нужда от намесата му и я ще свирне, я ще го тупне по главата
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        [/COLOR]

Значи, ако падне самолет, ще знаем от къде е дошло [COLOR="Silver"]

А гражданско общество е имало в България и преди Втората световна война.То е спасило евреите тогава, въпреки, че сме били съюзник на Германия.След това е било унищожено, естествено и сега чекама пак да се появи....
                        Оттеглям този коментар..........Уморен съм........
                        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 17:30.
                        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Фреди, не виждаш ли, че се ебава!
                          Може да е диспечер, ама на нещо дето като има нужда от намесата му и я ще свирне, я ще го тупне по главата
                          Абе нещо почвам да му се ядосвам вече, напълно си прав за това, от което има нужда
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Оттеглям този коментар..........Уморен съм........
                            Те могат и да се майтапят, но ми се струва, че е възможно да си такъв - поне аз в казармата съм бил при щурманите на военните самолети и знам, че голяма част от тях бяха всестранно развити личности.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Те могат и да се майтапят, но ми се струва, че е възможно да си такъв - поне аз в казармата съм бил при щурманите на военните самолети и знам, че голяма част от тях бяха всестранно развити личности.
                              Аз бях старши оператор на РЛС и знам за какво става въпрос!
                              Фреди, не му се връзвай!
                              Просто има талант, да захапе и най-зле изглеждащата теза и да я защитава със свойствения му софизъм.
                              Иначе не е злобар!
                              Просто има дар слово!

Comment

Да, съгласен съм, не е злобен, малко е само дървоядест.А, аз се паля, ма ей така, минава ми бързо, то няма и за какво де да се сърдя
                                sigpic

Comment

Working...
                                X