Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко гласуваха за Светльо Витков

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колко гласуваха за Светльо Витков

Хайде сега да видим колко упражниха "наказателен" вот - посочете и бройката на тези, за които със сигурност знаете, че са гласували за него
    45
    1 глас
    44.44%
    20
    2 гласа
    17.78%
    8
    3 гласа
    2.22%
    1
    4 гласа
    8.89%
    4
    5 гласа
    2.22%
    1
    6 гласа
    0.00%
    0
    7 гласа
    6.67%
    3
    8 гласа
    0.00%
    0
    9 гласа
    0.00%
    0
    10 гласа
    2.22%
    1
    11 гласа
    0.00%
    0
    12 гласа
    0.00%
    0
    13 гласа
    0.00%
    0
    14 гласа
    0.00%
    0
    15 гласа
    2.22%
    1
    16 гласа
    2.22%
    1
    17 гласа
    0.00%
    0
    18 гласа
    0.00%
    0
    19 гласа
    0.00%
    0
    20 гласа
    0.00%
    0
    21 гласа
    0.00%
    0
    22 гласа
    0.00%
    0
    23 гласа
    0.00%
    0
    24 гласа
    0.00%
    0
    25 гласа
    0.00%
    0
    26 гласа
    0.00%
    0
    27 гласа
    0.00%
    0
    28 гласа
    0.00%
    0
    29 гласа
    2.22%
    1
    30 гласа
    8.89%
    4

The poll is expired.

AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Е аз съм един от тях, само не мога да разбера анкетата, какво да натисна?
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

аз също гласувах за Хиподилски познаваме се голем е сладур,това че простее не значи че е прост.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Е аз съм един от тях, само не мога да разбера анкетата, какво да натисна?
        ами ако си само ти натисни 1 глас, ако знаеш примерно, че 4 човека са гласували натисни 4 гласа
        AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Аа, ясно
          sigpic

Comment

Яд ме е много...подлогите от нова и бтв даже не го отразяват като кандидат.
            Мръсна долна държавица със също толкова прости хора и политици.Най-голямата мутра в България превзе всички постове в държавицата.куклата на конци фъндъкова и плевела са поредното доказателство че боко тиквата държи всички,даже и нас.
            Сега ще ядеме хасфалто

-------
            Нищо не става в тая шибана държава!Тук няма да има бъдеще и след 50 години.Взеха ни в Ес за да прави боко магистрали на турците,даже работниците са турци!
            Които има сиво вещество да се маха от тая помиярска държавица!
            Last edited by Linkestis; d.m.y г., 20:18.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Паста от трикольорни лентички с битумен сос - нема такава държава

Comment

+1
                Един от мен.
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

+ 2 от нас
                  АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                  http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Не ми го побира акъла..как може такова безочие от боко?Прост сляп народ!
                    Едно време Тато казваше че извън България спели по кашони толкова били зле,сега неговия ЛАКЕЙ Боко ще ни оправи.Тази мръсница фъндъкова...
                    стачки за бензина...стачки за тоалетна хартия...стачка за не знам си кво..и накрая сополите по бтв ще ми обясняват че герб е на всякъде щото хората гласували доверие на боко и неговите подлоги Ай сиктир
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      Мръсна долна държавица със също толкова прости хора и политици.Най-голямата мутра в България превзе всички постове в държавицата.куклата на конци фъндъкова и плевела са поредното доказателство че боко тиквата държи всички,даже и нас.
                      Сега ще ядеме хасфалто

-------
                      Нищо не става в тая шибана държава!Тук няма да има бъдеще и след 50 години.Взеха ни в Ес за да прави боко магистрали на турците,даже работниците са турци!
                      Които има сиво вещество да се маха от тая помиярска държавица!
                      Ами т'ва е положението мой,абсолютно подкрепям...просто в БГ нещо е сбъркано и на мен не ми се живее тук, дори и да имам много пари,пак не ми се остава в страна,населявана от страхливци и подли дребни душици,който мислят само за собственият си г*з
                      THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
                      http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

Мръсна долна държавица със също толкова прости хора и политици.!
                        Това е много вярно, ама малко хора го разбират.Точно тия две големи частни ТВ, заради парите са по раболепни и от държавната БНТ и то във всичко.

---------- Post added at 23:49 ---------- Previous post was at 23:47 ----------

Едно време Тато казваше че извън България спели по кашони толкова били зле,сега неговия ЛАКЕЙ Боко ще ни оправи....
                        От времето на Тато, като манталитет се е променилот това, че тия дето бяхме деца по бай Тошово, сега имаме деца.Проблемът е, че повечето не са мръднали от манталитета на родителите си
                        sigpic

Comment

а защо не сте дали възможността 0 ?
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            а защо не сте дали възможността 0 ?
                            Тогава се обезмисля да цъкаш май. Тя анкетата е колко, а не колко не
                            Arena Coast Customs

Comment

Едно време Тато казваше че извън България спели по кашони толкова били зле,сега неговия ЛАКЕЙ Боко ще ни оправи.Тази мръсница фъндъкова...
                              стачки за бензина...стачки за тоалетна хартия...стачка за не знам си кво..и накрая сополите по бтв ще ми обясняват че герб е на всякъде щото хората гласували доверие на боко и неговите подлоги Ай сиктир
                              Крадът ни държавата а ние си траем. Днес с очите си видях как бюлетината прозира. На дядо ми в 22 училище се опитаха да му пробутат 2 вместо три бюлетини. Той още е с акъла си ама при колко ли хора е минал номера. Но пък след като го търпим значи си го заслужаваме
                              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                              X