Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко гласуваха за Светльо Витков

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А вие забелязахте ли нещо друго ???
    А именно, че прогнозните резултати за президентския вот отпреди няколко дена се покриват със сегашните "предварителни" резултати на 95% ...
    Странно ли е, или просто всичко е решено предварително, както аз отдавна подозирам ???

За какъв Светльо си говорим в такъв случай ...
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Е, не мисля, такива градниозни манипулации са невъзможни в наши дни. Като цяло почти винаги социолозите са прави, особено ако не се влияят от поръчкови проучвания, а и агенциите, колто и да е не са малко.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

един и от мен, па за балотажа ще го мислим...
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          а защо не сте дали възможността 0 ?
          Направи си отделна

А по темата: плюс 1.
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Най-интересното беше,ако някои е гледал бтв в 7 без 5 как се радваха на боко,които пък едвам стигнал в Банкя да гласува...човека си каза:не съм изненадан от резултатите,те бяха очаквани?!?!?!?
            Как па ги знае преди да е приключил изборния ден?
            ----
            Колкото до Светльо,естествено че няма да стане президент!Просто искаше и се надяваше да покаже че на някои му е писнало..ама явно не ни е писнало.
            Хубаво беше и как само в една новинарска емисия споменаха колко от кандидатите били бивши ДС...темата умря както и започна.Амин!
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Очаквано се връщаме към татовите времена...
              Честито.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Тоя плевела сега го слушам какви ги ръси..
                той не бил представител на партия..
                гледайте боко какво говори и как говори ще става страшно,ще продаваме алфите ако има на кои за да ядеме
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

факт е, че от ГЕРБ лъха болна некомпетентност.

тази госпожа, чието име не ми е известно за съжаление, просто ги закотви с въпроса си, а начина, по който Плевнелиев се опита да избяга от въпросите беше жалък...

гори, защо да правя нова тема ?

0 също е отговор на въпроса колко гласуваха за ..

но както и да е
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Тя е от БНТ,мисля че им взе граматиката на цялата редичка

Comment

...
                      тази госпожа, чието име не ми е известно за съжаление, просто ги закотви с въпроса си, а начина, по който Плевнелиев се опита да избяга от въпросите беше жалък...
                      Ако говориш за русата госпожа, това е шефката на радио К2 Илиана Беновска и е един от основателите на инициативния комитет издигнал кандидатурата на Алексей Петров - Трактора.
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                        Най-интересното беше,ако някои е гледал бтв в 7 без 5 как се радваха на боко,които пък едвам стигнал в Банкя да гласува...човека си каза:не съм изненадан от резултатите,те бяха очаквани?!?!?!?
                        Как па ги знае преди да е приключил изборния ден?
                        ----
                        Колкото до Светльо,естествено че няма да стане президент!Просто искаше и се надяваше да покаже че на някои му е писнало..ама явно не ни е писнало.
                        Хубаво беше и как само в една новинарска емисия споменаха колко от кандидатите били бивши ДС...темата умря както и започна.Амин!
                        И аз си мислех същото - да видят колко ни е писнало, ама явно си отвратително прав за съжаление
                        AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

факт е, че от ГЕРБ лъха болна некомпетентност.

гори, защо да правя нова тема ?

0 също е отговор на въпроса колко гласуваха за ..

но както и да е
                          А какво са ги питали?
                          Lexus IS200

Comment

+ 4
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                              Яд ме е много...подлогите от нова и бтв даже не го отразяват като кандидат.
                              А какво да кажем като всички медии и социологически проучвания пропускаха целенасочено кандидат, който е от партия, която не се беше явявала до сега на избори, но се знаеше, че ще е пред много други ... и дори когато вече е на 5-то място с 2.7% пак има медии, който го пропускат в класацията и като събереш процентите се губят едни 2.7%, които са негови ?

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                              А какво са ги питали?
                              Илиана Беновска, попита кандидат - президента Росен Плевнелиев - какво ще направи за осигуряване на пълна свобода на медиите в България, а той отговори -

“По отношение на медиите, България е адаптирала и приела всички европейски норми. Като министър дадох достъп на медиите да всички документи. Ние не крием нито един лев по отношение на тази скромна кампания, която водим за тези избори”
                              ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

И аз гласувах за Светльо Хиподилски ...
                                Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                                Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Working...
                                X