Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко гласуваха за Светльо Витков

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

пуснете празни бюлетини като Ви е протестен вота!

аман!

не ми го попира главата как може да гласувате за човек, който дори не е способен да покаже, че може да отстоява интересите на една ДЪРЖАВА пред ДРУГИ ДЪРЖАВИ с едно интелигентно и компетентно поведение и аргументи.

какво значи да накажете "политическия елит" ?

освен да им помогнете още повече друго не правите!

аз дето съм на 20 и малко осъзнавам, че без част от наследниците на червения елит не може - просто защото щем не щем, част от тях все пак са и доста интелигентни не става...?!

искате ей така от нищото да се пръкнат чисти хора, ама ако може и да са компетентни, ама ако може и да са истински политици - е няма как да стане!

затова според мен трябва малко от малко да се замислите, че е приом на комунистите да зачеркнат на общо основание способните, заради техни убеждения или принадлежност към определена прослойка

амакунева чия снаха била, ама оня къв бил.

и какво ?

Кунева колко пъти ни изложи намеждунардната сцена, че нещо не се сещам

или в европейската комисия само я хвалиха напразно заради това, че е била снаха :Д

ясно ми е, че не сте толкова луди, че да искате светльо да е президент, но да гласувате за него като наказателна мярка е наивно , според мен

@code... слава богу...
    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 17:54.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      Това пък е безумна глупост, празните бюлетини или не се броят отделно или някои комисии си ги попълват по техен кеф.
      Дори кур да и нарисуваш няма да ти я преброят отделно, а я споменат точно колко са невалидни, я не.
      Протестен вот с гъби или празни бюлетини = улесняване на ония дето създадоха Катуница например.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Стояне като ти чета поста ми става толкова тъжно, това което си написал е толкова сбъркано и невярно, че смятам за абсолютно безсмислено да влизам в спор. Това ти го казвам без никакво желание да те засягам или обиждам, надявам се да ме разбереш правилно.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

аман!

не ми го попира главата как може да гласувате за човек, който дори не е способен да покаже, че може да отстоява интересите на една ДЪРЖАВА пред ДРУГИ ДЪРЖАВИ с едно интелигентно и компетентно поведение и аргументи.

какво значи да накажете "политическия елит" ?

освен да им помогнете още повече друго не правите!

аз дето съм на 20 и малко осъзнавам, че без част от наследниците на червения елит не може - просто защото щем не щем, част от тях все пак са и доста интелигентни не става...?!

искате ей така от нищото да се пръкнат чисти хора, ама ако може и да са компетентни, ама ако може и да са истински политици - е няма как да стане!

затова според мен трябва малко от малко да се замислите, че е приом на комунистите да зачеркнат на общо основание способните, заради техни убеждения или принадлежност към определена прослойка

амакунева чия снаха била, ама оня къв бил.

и какво ?

Кунева колко пъти ни изложи намеждунардната сцена, че нещо не се сещам

или в европейската комисия само я хвалиха напразно заради това, че е била снаха :Д

ясно ми е, че не сте толкова луди, че да искате светльо да е президент, но да гласувате за него като наказателна мярка е наивно , според мен

@code... слава богу...
          Как няма да я обичат, да си в ЕК и грам да не използваш позицията си, за да защитиш националния интерес - например да се противопоставиш на затварянето на блокове на Козлодуй - как няма да я обичат.
          Ма то със стари курви нов бардак не става.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

батки, чета ви и не вярвам какво чета ... става ми тъжно - как може интелигентни хора као Багер, Стоян, Кольо, Морфиуз и много други да изпадате в такива безумни спорове ?
            не ви ли е ясно, че системата на демокрация в България е опорочена. За какво продължавате да се надявате, че може да промените каквото и да било?
            Интелигентния човек в БГ винаги е бил враг (дори и на себе си)
            Смятате се за умни и трезвомислещи но го правите избирателно - и винаги от много години насам се получават ей тези полемики, малко отразени и в тази тема...
            Или правете нещо или се откажете - ако не ви харесва да живеете в БГ - не го правете, ако не ви наресва системата не я плюйте - няма да промените нищо. Факт.
            Живейте за себе си - тук и сега.
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Единственият факт е, че сме ориенталски овчи народ, буен и топорен единствено във форумите и на масата в кръчмата. Системата не трябва да се плюе, тя трябва да се бие и пали. Изхода е само един и той е на летище София, ББ беше прав само за едно- кофти материал.....
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                Единственият факт е, че сме ориенталски овчи народ, буен и топорен единствено във форумите и на масата в кръчмата. Системата не трябва да се плюе, тя трябва да се бие и пали. Изхода е само един и той е на летище София, ББ беше прав само за едно- кофти материал.....
                не си точно прав, ние сме обезглавен народ вярата в хората, около които можем да се организираме е перверзно опрерирана няколко десетилетия - това е единствената ни грешка или проблем да го наречем.
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                  батки, чета ви и не вярвам какво чета ... става ми тъжно - как може интелигентни хора као Багер, Стоян, Кольо, Морфиуз и много други да изпадате в такива безумни спорове ?
                  не ви ли е ясно, че системата на демокрация в България е опорочена. За какво продължавате да се надявате, че може да промените каквото и да било?
                  Интелигентния човек в БГ винаги е бил враг (дори и на себе си)
                  Смятате се за умни и трезвомислещи но го правите избирателно - и винаги от много години насам се получават ей тези полемики, малко отразени и в тази тема...
                  Или правете нещо или се откажете - ако не ви харесва да живеете в БГ - не го правете, ако не ви наресва системата не я плюйте - няма да промените нищо. Факт.
                  Живейте за себе си - тук и сега.
                  Ясно ми дереджето на демокрацията ...
                  Някои неща ги променяме по малко и ежедневно, за други просто се дърлим, дано някой се опита да се замисли.
                  Проблема не е в системата/политиците и т.н. персонификации, проблема е във възприятието им от отделния човек.
                  Това, че имаме различни мнения не ни пречи да живеем за себе си и близките си.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Ясно ми дереджето на демокрацията ...
                    Някои неща ги променяме по малко и ежедневно, за други просто се дърлим, дано някой се опита да се замисли.
                    Проблема не е в системата/политиците и т.н. персонификации, проблема е във възприятието им от отделния човек.
                    Това, че имаме различни мнения не ни пречи да живеем за себе си и близките си.
                    да кажем, че мнението ти е многопластово и те приемам за прав.
                    ако проблема не е в системата - значи проблема е в нас а ние сме съставните части на системата ... персонификациите в БГ са в криза защото подценяват мисленето на хората - или поне на интелигентните такива.
                    А това че имаме различно мнение не би трябвало д апречи на живота ни но аз съм категорично против да го фрустрира и обезмисля - във всяка една система обикновенния човек е никой и някой единствено за себе си, за хората, които обича и за хората които го обичат, за приятелите и познатите ...
                    Просто тази тема и всички спорове породени около нея са безмислени, това исках да кажа.
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

аз също гласувах за Светльо, Търтея може да потвърди, че и с флаери го снабдих
                      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Вижте, Боко как дойде со благо и со кротце и сега ще видиме един български Кадафи. Мисля, че тихо и кротко може да се организира съпротива на тази мафия, ама не с протести, щото винаги могат да те изкарат "лумпен" и да ти разкрасят досието... Да кажем, че Витков е събрал 50-60К, ако за още 2 години успеем да ги докараме до 200-300К ще влезне някой депутат в парламента, а там да имаш пипало е друга работа, винаги можеш да издъниш някой за далаверите му и ще има кой да те чуе, друга работа е дали ти се живее, че такава издънка ще и намерят майстора. Трябва да вземем инициативата и да действаме !!! Не искам децата ми да растат в такава държава и ако скоро не се организира съпротива на тая мафия изчезвам и аз!!!
                        145 1.6 boxer
                        146ti

Comment

мисля, че всички искаме един и същ краен резултат, тук дискутираме различните начини, по които да се достигне, за едни - той е един, за други - друг
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                            да кажем, че мнението ти е многопластово и те приемам за прав.
                            ако проблема не е в системата - значи проблема е в нас а ние сме съставните части на системата ... персонификациите в БГ са в криза защото подценяват мисленето на хората - или поне на интелигентните такива.
                            А това че имаме различно мнение не би трябвало д апречи на живота ни но аз съм категорично против да го фрустрира и обезмисля - във всяка една система обикновенния човек е никой и някой единствено за себе си, за хората, които обича и за хората които го обичат, за приятелите и познатите ...
                            Просто тази тема и всички спорове породени около нея са безмислени, това исках да кажа.
                            Докато има поне малък шанс ей това ако проблема не е в системата - значи проблема е в нас да се проумее от повече хора, темата хич не е безсмислена
                            А, че за масата отделния индивид е нищо е нещо което може да научим на следващ етап.

Comment

мисля, че всички искаме един и същ краен резултат, тук дискутираме различните начини, по които да се достигне, за едни - той е един, за други - друг
                              Така е, всички искат добър краен резултат, но пътищата са ни различни.
                              Няма как да гласувам за някого от тези, на които искам да покажа, че не ги харесвам! Или не харесвам начина по който работят. Та нали това означава, че ги подкрепям?!
                              Ако не гласувам е ясно технически какво става с моя глас. Не ме устойва този вариант.
                              За това, ако имаше законен начин магаре да се кандидатира за президент, то аз бих гласувал за него. Не защото си мисля че то е подходящо да ни представлява пред света (макар че това заслужаваме), а за да се види че е предпочетено пред онези повярвали си, арогантни политичета, които си играят със неволите човешки и се правят на "света вода ненапита". В този случай беше Витков, на следващите може да е Въргала, след това друг...докато не се научат нашите политици че трябва да служат на хората ще гласувам срещу тях.
                              Колкото повече хора го правят, толкова по-бързо политиците ще се "осъзнаят".
                              Това е моят път!
                              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                                Докато има поне малък шанс ей това ако проблема не е в системата - значи проблема е в нас да се проумее от повече хора, темата хич не е безсмислена
                                А, че за масата отделния индивид е нищо е нещо което може да научим на следващ етап.
                                Няма универсални системи. Няма как различните общества да функционират и да реагират еднакво на една и съща система. Всяко общество носи нещо свое, нещо уникално и различно.
                                Опитът да се налага една работеща система в едно общество без необходимите корекции върху друго общество е предварително обречен на неуспех.
                                Не съм убеден, че проблемът е в посока "отдолу-нагоре", или друго яче казано, не мисля че има индуктивен произход.
                                Еквивалентът в природата е така наречената екологична ниша.
                                Универсална ламбда сонда и катализатор не бих си купил, Както и универсално зарядно.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X