Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко гласуваха за Светльо Витков

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Докато има поне малък шанс ей това ако проблема не е в системата - значи проблема е в нас да се проумее от повече хора, темата хич не е безсмислена
    А, че за масата отделния индивид е нищо е нещо което може да научим на следващ етап.
    Морфиус, след като се отказах от борбата за доброто на членовете поне се опитай да ме разбереш - не мога да кажа по-ясно нещата отколкото съм ги казал.

---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:43 ----------

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
    аз също гласувах за Светльо, Търтея може да потвърди, че и с флаери го снабдих
    Влади, никога не бих ти бил опонент, тъй като ти си един от малкото хора с които сме приятели и се разбираме от половин дума.

Но за мен кандидатурата на Светльо е наказателна и нищо повече от това - самото приобщаване към идеята за кандидатурата на Светльо предполага "не одобрение" на Президентската институция - а това вече е против моите принципи ...
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
      Морфиус, след като се отказах от борбата за доброто на членовете поне се опитай да ме разбереш - не мога да кажа по-ясно нещата отколкото съм ги казал.

---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:43 ----------

Влади, никога не бих ти бил опонент, тъй като ти си един от малкото хора с които сме приятели и се разбираме от половин дума.

Но за мен кандидатурата на Светльо е наказателна и нищо повече от това - самото приобщаване към идеята за кандидатурата на Светльо предполага "не одобрение" на Президентската институция - а това вече е против моите принципи ...
      Е аз се опитвам да ти дам основа мен да разбереш... твоята позиция мисля я разбрах още в оня раздел.

Не институцията, а онези които се опитват да облекат в нейните дрехи не одобряваме, не подменяй думите, опасно е.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Не институцията, а онези които се опитват да облекат в нейните дрехи не одобряваме, не подменяй думите, опасно е.
        то е едно и също - тва е дипол.
        само дето институцията е факт определен по закон а ония, които се обличат в нейния смисъл не са. Моето мнение е, че такъв автомаргинализиращ се човек като Светльо не може и не бива да част от институцията иначе я автомаргинализира и нея - което е опасно.
        Last edited by nightroller; d.m.y г., 21:24.
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Не е едно и също, дори при монархията не е.
          Институцията е като добрия нож, можеш да я ползваш като инструмент или като оръжие ... или просто да я натикаш в ръждата.

Светльо е просто преброим начин да се каже не... ако се брояха умишлено невалидираните бюлетини, нямаше да събере толкова.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Не е едно и също, дори при монархията не е.
            Институцията е като добрия нож, можеш да я ползваш като инструмент или като оръжие ... или просто да я натикаш в ръждата.

Светльо е просто преброим начин да се каже не... ако се брояха умишлено невалидираните бюлетини, нямаше да събере толкова.
            инстисуцията като какво може да се ползва не е нито твоя нито моя работа - е там е проблема - институциите ги приемаме като нещо нестабилно я кажи на някой от Острова, че Кралицата може да се използва като нож и то като добър и ще те затворят за един следобед да си го осмилиш тва на спокойствие
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

инстисуцията като какво може да се ползва не е нито твоя нито моя работа - е там е проблема - институциите ги приемаме като нещо нестабилно я кажи на някой от Острова, че Кралицата може да се използва като нож и то като добър и ще те затворят за един следобед да си го осмилиш тва на спокойствие
              Сигурен ли си?
              Кво ще кажеш за текста, изпят на доста концерти в Ю Кей:
              God save the Queen,
              Her faschist regeme
              It makes you a moron
              Potential H-bomb
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                Сигурен ли си?
                Кво ще кажеш за текста, изпят на доста концерти в Ю Кей:
                God save the Queen,
                Her faschist regeme
                It makes you a moron
                Potential H-bomb
                ами нищо повече освен че са тесктове на песни, но хубаво де имаш право
                говорим за различни неща мамка му
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Изборните институции като какво се ползват се предполага да е наша работа.
                  Наследствените, при тях е малко по-сложно... ама и те се подчиняват на обратни връзки, все пак същия тоя остров си има парламент и министерски съвет, а не се управлява от монарха.
                  Не бъркай представителя с институцията, не са едно и също

Comment

..и аз гласувах за светльо....
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                    X