Известие

Collapse
No announcement yet.

След първия тур..........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
    Ей го най-вероятният "наш" нов главнокомандващ

"Че слушаш, шото ... !"
    Имаш право да посочиш и друг кандидат.
    С какъв механизъм според теб, Борисов ще въздейства на Плевнелиев, ако той стане президент.
    Не допускаш ли, че той може да се еманципира изключително силно и бързо. Световната история познава редица подобни случаи.

---------- Post added at 08:25 ---------- Previous post was at 08:24 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    След първия к*ур..... идва втори
    Чудесно, значи просто трябва да останеш наведен.

---------- Post added at 08:27 ---------- Previous post was at 08:25 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Истио курац са и двамата.
    Реално погледнато, Калфин е по-подходящ за тая работа, но, съжалявам, не мога да гласувам за кандидат на БСП.
    Можеш и да спреш да пиеш минерална вода Девин, защото е от депесарски район.
    Не ограничавай правото си на избор заради исторически наложени клишета.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Не допускаш ли, че той може да се еманципира изключително силно и бързо. Световната история познава редица подобни случаи.
      в какъв аспект. ще излази изпод чехъла на биби и ще стане свободна жена ли щото той и сега си е п*тка.
      точка

Comment

Можеш и да спреш да пиеш минерална вода Девин, защото е от депесарски район.
        Не ограничавай правото си на избор заради исторически наложени клишета.
        Вече говориш глупости.
        Принципните позиции са различно нещо от клишетата. Аз не съм социалист, самоопределям се като човек с десни политически убеждения и по тази причина не искам да подкрепя социалист.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Вече говориш глупости.
          Принципните позиции са различно нещо от клишетата. Аз не съм социалист, самоопределям се като човек с десни политически убеждения и по тази причина не искам да подкрепя социалист.
          Калфин не е социалист. Доколкото знам не е и член на партията.

Говоря това, което мисля.
          А десните ти политически убеждения, хм? Трябва да емигрираш. В близките 20 години няма да имаш свое представителство дори в парламента, та камо ли във властта, заради глупостта на един самозабравил се "лидер" .
          К.М.

Comment

е какъв е, от партията на зелените ли.
            точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
              е какъв е, от партията на зелените ли.
              Калфин не членува в БСП. Няма партийна книжка.
              Това бе и причината да има силна опозиция в БСП относно неговата кандидатура.
              К.М.

Comment

Днес разбрах , че има около 700 000 невалидни бюлетини. Даже да приема , че половината са невалидни 350 000 са си доста серьозна цифра. А, ако са обявявали за невалидни бюлетини с по тънко, по-дебело, по малко "Х" и то избирателно , както прочетохме за секция в която забележете имало чуждестранен наблюдател и е снимано (представете си какво става в секции без наблюдатели заснемане)
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Калфин не членува в БСП. Няма партийна книжка.
                  и това по какъв точно начин му пречи да е социалист?!?!

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                  Днес разбрах , че има около 700 000 невалидни бюлетини. Даже да приема , че половината са невалидни 350 000 са си доста серьозна цифра. А, ако са обявявали за невалидни бюлетини с по тънко, по-дебело, по малко "Х" и то избирателно , както прочетохме за секция в която забележете имало чуждестранен наблюдател и е снимано (представете си какво става в секции без наблюдатели заснемане)
                  .... при положение че за росен са гласували малко над 1 милион ....уж

абе верно ли държаха секциите отворени още 1 час за да може фандъкова да качи над 50% и да не ходи на балотаж.
                  точка

Comment

и това по какъв точно начин му пречи да е социалист?!?!

.... при положение че за росен са гласували малко над 1 милион ....уж

абе верно ли държаха секциите отворени още 1 час за да може фандъкова да качи над 50% и да не ходи на балотаж.
                    Нищо не му пречи, но ти това сега го разбра.
                    Водехме диалог с друг колега и уточнявахме нещо.
                    К.М.

Comment

Нищо не му пречи, но ти това сега го разбра.
                      Водехме диалог с друг колега и уточнявахме нещо.
                      а с мен не ти харесва да си говорим шъсъ разривъ

кажи сега, ти къде позиционираш управлението на герб в политическото пространство.
                      точка

Comment

а с мен не ти харесва да си говорим шъсъ разривъ

кажи сега, ти къде позиционираш управлението на герб в политическото пространство.
                        Искаш да си отворим нова темичка ли?

Тук не става дума за позициониране, а за избора на мнозинството. Така функционират демократичните модели, към които така страстно се засилихме.

Мнозинството избра, демократично, и реши ГЕРБ да ни управлява. Аз лично считам, че на този етап ГЕРБ се справят добре, за което основна роля има ББ.
                        ББ е един изключително харизматичен и ужасно пластичен "лизгав" политически играч, който добре знае как да овладява политическото пространство, основно медийното такова.
                        Харесвам в него способността му да взема решения и смелостта му да реже министерски глави, когато това е необходимо. До този момент ГЕРБ показват, че наистина искат да изпълнят предизборните си обещания. Някои успяха да изпълнят, а други не, но има още време.
                        Трябва да бъдем слепи, ако не отчитаме и това, че наистина те управляват във време на световна икономическа криза.
                        ГЕРБ успя тотално да заличи и да измести както от вътрешната така и от външната политическа сцена останките от традиционното синьо. Това стана не без съдействието на Иван Костов.
                        Не мисля, че ГЕРБ е нещо отрицателно, по скоро имам положително мнение.
                        Голям техен недостатък е лошата им кадрова политика, много слаби експерти понякога назначават на ключови позиции, тук добър пример е Калинка.
                        Но пък имат някои много силни министри, каквито са Плевнелиев и Попова. Но това не е гаранция, че ще са добри Президент и вице.
                        К.М.

Comment

Искаш да си отворим нова темичка ли?

Тук не става дума за позициониране, а за избора на мнозинството. Така функционират демократичните модели, към които така страстно се засилихме.

Мнозинството избра, демократично, и реши ГЕРБ да ни управлява. Аз лично считам, че на този етап ГЕРБ се справят добре, за което основна роля има ББ.
                          ББ е един изключително харизматичен и ужасно пластичен "лизгав" политически играч, който добре знае как да овладява политическото пространство, основно медийното такова.
                          Харесвам в него способността му да взема решения и смелостта му да реже министерски глави, когато това е необходимо. До този момент ГЕРБ показват, че наистина искат да изпълнят предизборните си обещания. Някои успяха да изпълнят, а други не, но има още време.
                          Трябва да бъдем слепи, ако не отчитаме и това, че наистина те управляват във време на световна икономическа криза.
                          ГЕРБ успя тотално да заличи и да измести както от вътрешната така и от външната политическа сцена останките от традиционното синьо. Това стана не без съдействието на Иван Костов.
                          Не мисля, че ГЕРБ е нещо отрицателно, по скоро имам положително мнение.
                          Голям техен недостатък е лошата им кадрова политика, много слаби експерти понякога назначават на ключови позиции, тук добър пример е Калинка.
                          Но пък имат някои много силни министри, каквито са Плевнелиев и Попова. Но това не е гаранция, че ще са добри Президент и вице.
                          сакън, недей! достатъчно теми си пуснал
                          имаше един виц
                          идва новия министър-председател ,а стария му връчва 3 писма и му казва - като стане напечено, отваряш ги едно по едно.
                          станала белята и нашия човек отваря първото, а там пише- кажи че за всичко съм виновен аз. направил така и нещата утихнали, ама след известно време -пак.
                          отваря второто писмо, а там пише - кажи че ти си виновен и поемаш цялата отговорност. така и направил, работата потръгнала ама не след дълго пак скандал.
                          отваря третото писмо, а там пише - време е да седнеш и да напишеш 3 писма
                          ....тааа бойко много го чете това първото писмо бе.....

а за теб ако са демократичен избор последните избори, да се изхвърлят бюлетини и хора да не могат да гласуват, да се правят разни врътки, някакви хора да колабират щото не могат да предадат чувалите и броенето да продължава седмици.... незнам
                          точка

Comment

сакън, недей! достатъчно теми си пуснал
                            имаше един виц
                            идва новия министър-председател ,а стария му връчва 3 писма и му казва - като стане напечено, отваряш ги едно по едно.
                            станала белята и нашия човек отваря първото, а там пише- кажи че за всичко съм виновен аз. направил така и нещата утихнали, ама след известно време -пак.
                            отваря второто писмо, а там пише - кажи че ти си виновен и поемаш цялата отговорност. така и направил, работата потръгнала ама не след дълго пак скандал.
                            отваря третото писмо, а там пише - време е да седнеш и да напишеш 3 писма
                            ....тааа бойко много го чете това първото писмо бе.....

а за теб ако са демократичен избор последните избори, да се изхвърлят бюлетини и хора да не могат да гласуват, да се правят разни врътки, някакви хора да колабират щото не могат да предадат чувалите и броенето да продължава седмици.... незнам
                            Погледнато за последния месец са много, но за 5 те години регистрация са малко. ))
                            Бюлетини се изхвърлят на всички избори, просто сега пъплят навсякъде малдежките БСП, ДПС и ДСБ и щракат с апаратчета.
                            Наистина имаше проблем с организацията, но не е нещо чак толкова фрапиращо.
                            Когато имаш тежко наследство е задължително да го направиш достояние на хората, това е съвсем нормална реакция. Всеки политик би го направил. Оправданието е основен политически инструмент в цял свят.
                            ББ определено разклати статуквото, ще видим обаче дали ще има положителен ефект.
                            К.М.

Comment

т.е. ти подкрепяш ББ и ГЕРБ ?
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Говоря това, което мисля.
                                А десните ти политически убеждения, хм? Трябва да емигрираш. В близките 20 години няма да имаш свое представителство дори в парламента, та камо ли във властта, заради глупостта на един самозабравил се "лидер" .
                                Този лидер, когото имаш предвид, далеч не е единственият представител на дясното. Но, колкото и да не го харесвам, го предпочитам пред настоящия самозабравил се лидер.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X