много си в грешка
Известие
Collapse
No announcement yet.
След първия тур..........
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениемного си в грешка
---------- Post added at 18:42 ---------- Previous post was at 18:29 ----------
Ясно, не ти се обяснява.)))))))
Е, какво да се прави, не е лесно да се обясни твоето твърдение, и аз не бих се справил с това))
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениенамалянето на ддс пък точно си е типичен десен подход
подкрепя бизнеса и т.н. липсват ми достатъчно задълбочени теоритични познания да ти го обясня
Аз казах "по-скоро" какъв ход е.
Кой бизнес, дребния, нерегистрираните по ДДС."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Винаги се получава така че някои хора са засегнати от настоящата власт,а други от предишната и това е в реда на нещата.За мен по важно е хората да отидат и да гласуват ако ще да е наказателен вота им,но да гласуват за да се обезсмислят циганските гласове,поне до някаква степен.Това е нашата страна и бай мангал не трябва да определя кой ще ни управлява.Всички тези снимки и репортажи са с цел да накарат хората не гласуват и знаете на кои са в услуга.Гласувайте и то с действителни бюлетини докато все още сме мнозинство.Трябва да елиминираме възможноста мангалите да са основен фактор в изборите докато все още можем.Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКогато твърдиш нещо, трябва да го обясниш.
Аз казах "по-скоро" какъв ход е.
Кой бизнес, дребния, нерегистрираните по ДДС.
драги ми смехурко
та ддс действително се плаща от купувача, НО СЕ ВНАСЯ от продавача.
когато държавата намаля тежестта си върху частния бизнес, това е дясна мярка. когато държавата се опитва чрез своята политика да контролира икономически процеси-това е лява мярка.
биби сложи измервателни уреди на всички които произвеждат алкохол за да ги контролира.
лиценза на лукойл беше отнет щото не били си сложили устройства да мерят колко бензин се произвежда и в реално време да пращат данните на дянков, а той да лъска бастуна от кеф. ми баце, те са монополисти- произвеждат всичкиябеше голям цирк.
та това не е ли лява политика според теб.
на балотажа, калфин е по-добрия кандидат. аз обаче не бих гласувал в никакъв случай за бсп. така че тоя път ще пропусна. също много се радвам че има и други хора които мислят така. работата не е станала съвсем безнадеждна
ПП
айде като съм почнал да се изливам, да довърша.
с намалянето на ддс се стимулира потреблението и се увеличава печалбата на търговците. въпросната криза при нас се получи точно от намаляло потребление. дянков излизаше всяка вечер и обясняваше как трябва да се свием. в резултат инвеститорите почнаха да си събират оборотите, разплатиха се и си прибраха печалбите. обикновените хора които имаха събрани пари,вместо да правят нещо с тях, ги вложиха в депозити и сметки. паричния поток спря, фирмите клекнаха,държавата и тя. просто парите трябва да се въртят.
най-засегнатия сектор е строителството. не знам защо росен се спряга като добър министър. той не успя нищо да направи. по-лош министър от него беше единствено оная шматка на здравеопазването.Last edited by kolev; d.m.y г., 09:32.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеимаше една детска книжка която почваше така:
драги ми смехурко
та ддс действително се плаща от купувача, НО СЕ ВНАСЯ от продавача.
когато държавата намаля тежестта си върху частния бизнес, това е дясна мярка. когато държавата се опитва чрез своята политика да контролира икономически процеси-това е лява мярка.
биби сложи измервателни уреди на всички които произвеждат алкохол за да ги контролира.
лиценза на лукойл беше отнет щото не били си сложили устройства да мерят колко бензин се произвежда и в реално време да пращат данните на дянков, а той да лъска бастуна от кеф. ми баце, те са монополисти- произвеждат всичкиябеше голям цирк.
та това не е ли лява политика според теб.
на балотажа, калфин е по-добрия кандидат. аз обаче не бих гласувал в никакъв случай за бсп. така че тоя път ще пропусна. също много се радвам че има и други хора които мислят така. работата не е станала съвсем безнадеждна
ПП
айде като съм почнал да се изливам, да довърша.
с намалянето на ддс се стимулира потреблението и се увеличава печалбата на търговците. въпросната криза при нас се получи точно от намаляло потребление. дянков излизаше всяка вечер и обясняваше как трябва да се свием. в резултат инвеститорите почнаха да си събират оборотите, разплатиха се и си прибраха печалбите. обикновените хора които имаха събрани пари,вместо да правят нещо с тях, ги вложиха в депозити и сметки. паричния поток спря, фирмите клекнаха,държавата и тя. просто парите трябва да се въртят.
най-засегнатия сектор е строителството. не знам защо росен се спряга като добър министър. той не успя нищо да направи. по-лош министър от него беше единствено оная шматка на здравеопазването.
Определено вече се забавлявам.
Това за повишеното потребление аз ти го написах пръв, но ти явно не го прочете. Да, това наистина е така, но дали хората ще започнат да купуват повече или ще пестят разликата е неясно. Това е рисков ход, или, или, нали се сещаш.
Фирмите вземат своето ДДС от държавата, след като са го платили, нещо си се объркал.
Та нали това точно е същината на измамите с ДДС.......
Да водиш строга фискална политика, контролирайки строго кой какво печели и респективно плаща ли си данъците върху тези печалби не е нито ляво нито дясно, а е една нормална практика в развитите страни. Това е изваждането на сивия бизнес на светло. Тук няма ляво или дясно.
Все пак се радвам, че понаписа нещо в почивния ден.Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 11:30."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
Определено вече се забавлявам.
Това за повишеното потребление аз ти го написах пръв, но ти явно не го прочете. Да, това наистина е така, но дали хората ще започнат да купуват повече или ще пестят разликата е неясно. Това е рисков ход, или, или, нали се сещаш.
Фирмите вземат своето ДДС от държавата, след като са го платили, нещо си се объркал.
Та нали това точно е същината на измамите с ДДС.......
Да водиш строга фискална политика, контролирайки строго кой какво печели и респективно плаща ли си данъците върху тези печалби не е нито ляво нито дясно, а е една нормална практика в развитите страни. Това е изваждането на сивия бизнес на светло. Тук няма ляво или дясно.
Все пак се радвам, че понаписа нещо в почивния ден.
ддс се връща от държавата, но нали се сещаш че докато това не стане, тези средства на практика не съществуват за търговеца.
дясно-да създадеш условия данъци,такси и глоби да се плащат
ляво-извиване на ръце по всевъзможен начинточка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеа аз съжалявам че да се води с теб диалог е просто изгубена кауза. явно наистина избиваш комплекси и затова винаги си на "въпреки".
ддс се връща от държавата, но нали се сещаш че докато това не стане, тези средства на практика не съществуват за търговеца.
дясно-да създадеш условия данъци,такси и глоби да се плащат
ляво-извиване на ръце по всевъзможен начин
Виждам, че го разбра най-накрая това за ДДС. Отпуснах се.
Избивам огромни комплекси, върху хора, които не знаят какво е ДДС и как се движи то между държавата и частните фирми регистрирани по същото.
Лявата политика е нещо сложно, не се напъвай да я определяш, защото с тези политически, а и икономически познания няма да ти се получи.
Е, ако не друго поне беше упорит........."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
Виждам, че го разбра най-накрая това за ДДС. Отпуснах се.
Избивам огромни комплекси, върху хора, които не знаят какво е ДДС и как се движи то между държавата и частните фирми регистрирани по същото.
Лявата политика е нещо сложно, не се напъвай да я определяш, защото с тези политически, а и икономически познания няма да ти се получи.
Е, ако не друго поне беше упорит.........Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМда, сложно, но за сметка на това вредно.
Е, нека бъдем различни, светът за това е интересен.
Не мисля, че е вредно. Можеш да пуснеш тема, че аз не искам допълнително да дразня, вече раздразнените от клуб "сериозна тема". С удоволствие ще поспорим, но искам изрично да подчертая, че няма да спорим за и против комунизмЪТ и т.н.
Говорим за друг тип ляво, съвременно и демократично, такова каквото познава и западна Европа и моите любими Скандинавски държави..
Подчертавам дебело, че не подкрепям по-никакъв начин тоталитарните режими и никак не им симпатизирам."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Ако човек в младостта си не е изповядвал леви идеи, значи е бил безсърдечен, но ако и в зряла възраст продължава да ги поддържа, значи е безмозъчен. Това го беше казал някакъв велик човек, но не помня кой. Сускрофа, ти си на границата.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕ, нека бъдем различни, светът за това е интересен.
Не мисля, че е вредно. Можеш да пуснеш тема, че аз не искам допълнително да дразня, вече раздразнените от клуб "сериозна тема". С удоволствие ще поспорим, но искам изрично да подчертая, че няма да спорим за и против комунизмЪТ и т.н.
Говорим за друг тип ляво, съвременно и демократично, такова каквото познава и западна Европа и моите любими Скандинавски държави..
Подчертавам дебело, че не подкрепям по-никакъв начин тоталитарните режими и никак не им симпатизирам.
На мен тази система не ми харесва.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМда, това е интересна тема. На теб ти харесват скандинавските държави, смяташ за справедливо 30% от населението да работят като волове, да плащат данъци и да издържат останалите 70%. Съответно това води до психически заболявания и депресии и у двете групи - у едните от безделие, у другите от претоварване и хомот на шията.
На мен тази система не ми харесва.
Няма гладни и бездомни деца, няма възрастни хора ровещи в кофите.
Какво да говорим, излишно е.
Депресиите се дължат на късия ден)))
---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:24 ----------
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеАко човек в младостта си не е изповядвал леви идеи, значи е бил безсърдечен, но ако и в зряла възраст продължава да ги поддържа, значи е безмозъчен. Това го беше казал някакъв велик човек, но не помня кой. Сускрофа, ти си на границата.
За мен настоящият глобален икономически модел е пред тотален крах.
Ще трябва да мислим за нов такъв.
А той трябва да бъде една идея по- социален."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment