Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗА или ПРОИВ продажбата на земя от държавния поземлен фонд?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Държава отдавна нямаме,ако я разпродаден скоро и родина няма да имаме...,,,
    Там е проблемът, че все още има и държава. Ние се опитваме да я вдигнем, а всички управляващи гледат как да я свалят. След бедствието, Япония се вдигна за няколко месеца. Извинявай, ама предпочитам японци да управляват Държавата България, за да се кефя, че живея в Родината си.

Сетих се за един цитат от филм,,Преди да попитате,какво е направила държавата за вас,попитайте се първо,какво вие сте направили за държавата"...
    Ами най-малкото си плащам данъците, като пич и досега не съм имал случай да лъжа Държавата, както тя ме лъже че живея нормално...
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Сетих се за един цитат от филм,,Преди да попитате,какво е направила държавата за вас,попитайте се първо,какво вие сте направили за държавата".

Какъв филм бе братче, това е Кенеди. "Не питай какво държавата може да направи за теб, а помисли какво ти можеш да направиш за държавата."
      Last edited by BLUE1; d.m.y г., 22:55.
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Аз съм "ЗА" само ако купувачите са японци..

---------- Post added at 08:44 ---------- Previous post was at 08:44 ----------

Да,да и всичко щеше да е мед и масло.........глупости на тракалета......
        Естествено, че са глупости. Само се шегувам.
        Lexus IS200

Comment

Собствеността на земята по никакъв начин не влияе на нейния статут и държавна приндлежност.
          Всеки чуженец би трябвало да има права да закупи собственост в България.
          Лицемерно ми се струва, да продаваме на чужденци телекомуникационната си компания, а да се дуем за земята.
          Никой няма да нарами земята и да я изнесе зад граница.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Собствеността на земята по никакъв начин не влияе на нейния статут и държавна приндлежност.
            Всеки чуженец би трябвало да има права да закупи собственост в България.
            Лицемерно ми се струва, да продаваме на чужденци телекомуникационната си компания, а да се дуем за земята.
            Никой няма да нарами земята и да я изнесе зад граница.

Така е,но зависи от земята......
            Никой няма да я изнесе зад граница,но границата може да се изнесе.......
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
            X