Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде бяхме и накъде сме тръгнали?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Какъв дует бре, монетата просто има и черна страна... някои тук ни показват само манипулативното и лице, но подскачат като се спомене истината за черната страна.
    Ти самия какво мислиш за геноцида с Чернобил?
    Някой е сменил плочата ми се струва. Сега сме на тема Чернобил.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
      Айдеееееее заформи се дуета.
      E вашият квартет също ще почне
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Айдеееееее заформи се дуета.
        Репертоара не си сменят обаче, че започват и фалшиво да понапяват.
        Last edited by pavlin; d.m.y г., 15:36.

Comment

• МЗ предупреждава - комунистическото мислене е вредно за вашето здраве!

А като ми обяснявате как сме били малки/млади тогава, да си давате сметка, че радиацията уврежда предимно растящите организми?
          Наглостта няма граници...
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Колега, ще кажеш/напишеш ли нещо смислено или ще продължаваш с клишетата? Това дето се повтаряш е едно на ръка, но започваш да тълкуваш с оромно изопачаване репликите на инакомислещите от теб.
            Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Най голямото клише е опяването на умрелия комунизъм/социализъм, както и превъзнасянето му - и преживе и след като се спомина тоже, или ъгейн, както би казал училият в Лондон другар с руско име, български произход, понастоящем председател на ПЕС и БСП.
              Цялата политикономия на това недоразумение (недоносче беше определението дадено от Бай Тошо през 1985-86 някъде) е изградена на принципа:
              При капитализма е лошо, щото еди какво си (използват се сериозни и несериозни трудове, които разкриват недъзите на капитализмът.) - а при соца не е така.Защото няма частна собственост и народа властва.Едни лакардии и дитирамби и т.н.Да капитализмът не е идеален, ама по добро няма, а соца определено за нищо не става.
              Ако защитниците на недосчето, бяха прочели Ленин, щяха да разберат, че и той е казал няколко умни приказки.Еднато от тях е-ако соца не постигне по висока производителност на труда от тази на капиталистическото общество, то той е обречен на гибел.Ленин проумя това още след революцията, ама файда нямаше голяма.След като се спомина Ленин, няколко десетилетия по късно и недоносчето умря.И колкото да го жалите няма да се върне.
              Last edited by fred; d.m.y г., 20:18.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• Бе мани го тоя!!!

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                Колега, ще кажеш/напишеш ли нещо смислено или ще продължаваш с клишетата? Това дето се повтаряш е едно на ръка, но започваш да тълкуваш с оромно изопачаване репликите на инакомислещите от теб.
                Сега ако му кажеш, че днес в ЕС ни обявиха за най-корумпираното правителство надминало Тройната коалиция и това на Костов, ще пише декларация, че там са комунисти! Абе стара повредена грамофонна плоча...запецва все на едно и също място, пък не вижда, че грамофони няма вече!!!
                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Колега, ще кажеш/напишеш ли нещо смислено или ще продължаваш с клишетата? Това дето се повтаряш е едно на ръка, но започваш да тълкуваш с оромно изопачаване репликите на инакомислещите от теб.
                  Аз лично не разбрах каква е твоята теза по въпроса?
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                    Сега ако му кажеш, че днес в ЕС ни обявиха за най-корумпираното правителство надминало Тройната коалиция и това на Костов, ще пише декларация, че там са комунисти! Абе стара повредена грамофонна плоча...запецва все на едно и също място, пък не вижда, че грамофони няма вече!!!
                    Както казах вече наглостта граници няма.
                    Задайте конкретна теза за да кажа нещо смислено, до тогава си говорим за един идиотски строй... и последствията от него.
                    А изтравянето с радиация на цял народ е точно резултат от оня строй, който сега го плащаме със здравето си.
                    Старата повредена плоча е в мозъците ви, дано го осъзнаете овреме.
                    А ББ е ученик и наследник на ТЖ... напуснал МВР за да не се отрече от членството си в БКП.
                    Та не са в ЕС комунистите, тук са си и все още ни управляват, заради такива като вас.
                    И изобщо не се и опитвайте да прехвърлите вината за "прехода", върху демокрацията и капитализма, защото все още не сме и видели истинските им лица.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Устисках известен период призиви, но вече собствено имам импулс да турна катинар на това тук.
                      Вие какво ще кажете?
                      Ако искате, дори може демократично да го прогласуваме :usmihvam vi se luchezarno:
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Аз лично не разбрах каква е твоята теза по въпроса?

Моята теза е следната:

Каквото било - било. Тогава така мрели - така ги ровели. Победителите не ги съдят! Точка. За да се върви напред трябва да се оценяват настоящите условия и да се вземат някакви решения. Дори и утре да се окажат грешни е по-добре така отколкото да се бездейства и да се анализира минало-заминало изкривено от безбройните папагалски повторения на разни псевдо политолози, анализатори и историци, които говорят каквото им отърва.

Такива като Морфейчо - байгън от тях. Готови да плюят, рушат и палят всичко, което може да се свърже с думичката комунизъм. За тях е достатъчно присъствието на тая дума за да обявят нещо за лошо и да го анатемост.

Някои хора ме нарекоха комунист и разни други производни без дори да ме познават, без дори аз да съм се определил като такъв. За тях е достатъчен факта, че не мисля като тях и намирам някои положителни неща останали ни от предишното управление.

За мен е уникално лицемерно и нагло да ми говориш за изтравяне с радиация, а да си затваряш очите за боклуците, с които ни хранят в момента, като резултатите от приемането на такива храни вече е факт.

... А да забравих. Комунистите са виновни!

Аман от комплексарщина.

---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:39 ----------

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                        Устисках известен период призиви, но вече собствено имам импулс да турна катинар на това тук.
                        Вие какво ще кажете?
                        Ако искате, дори може демократично да го прогласуваме :usmihvam vi se luchezarno:

АААААААА не моля те недей! Заключването не е никак демократично! Докато имаше едни други модератори се раздаваха банани, с които затваряха устите на инакомислещите. Нали демокрация ще градим!? До момента макар и остър на моменти, добрият тон според мен успява да се наложи.

Comment

АААААААА не моля те недей! Заключването не е никак демократично! Докато имаше едни други модератори се раздаваха банани, с които затваряха устите на инакомислещите. Нали демокрация ще градим!? До момента макар и остър на моменти, добрият тон според мен успява да се наложи.
                          Нищо против, ама циклите като надрана плоча.
                          Раздвижете се малце и излезте от зоната на личните нападки и квалификации.

Както виждаш, банани от доста време няма - не е честно да ми намекваш подобни
                          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Моята теза е следната:

Каквото било - било. Тогава така мрели - така ги ровели. Победителите не ги съдят! Точка. За да се върви напред трябва да се оценяват настоящите условия и да се вземат някакви решения. Дори и утре да се окажат грешни е по-добре така отколкото да се бездейства и да се анализира минало-заминало изкривено от безбройните папагалски повторения на разни псевдо политолози, анализатори и историци, които говорят каквото им отърва.

Такива като Морфейчо - байгън от тях. Готови да плюят, рушат и палят всичко, което може да се свърже с думичката комунизъм. За тях е достатъчно присъствието на тая дума за да обявят нещо за лошо и да го анатемост.

Някои хора ме нарекоха комунист и разни други производни без дори да ме познават, без дори аз да съм се определил като такъв. За тях е достатъчен факта, че не мисля като тях и намирам някои положителни неща останали ни от предишното управление.

За мен е уникално лицемерно и нагло да ми говориш за изтравяне с радиация, а да си затваряш очите за боклуците, с които ни хранят в момента, като резултатите от приемането на такива храни вече е факт.

... А да забравих. Комунистите са виновни!

Аман от комплексарщина.
                            Светулчо, освен да кажеш и какво съм разрушил или запалил... или караш на принципа на бесепара - Костов е виновен?
                            Единственото реално разрушено на антикомунистически принцип е мавзолея, голямата загуба разбираш ли.
                            А разрушения живот на маса хора значение няма.
                            Уникално лицемерие значи е да живея с 1 шепа лекарства на по-малко от 40 години и според някои професори да има голяма вероятност да се дължи на Чернобил?
                            Наглостта наистина няма граници!!!
                            Едно зло не отменя друго, а да ми хвалиш злото е не просто лицемерно, нагло и обидно е!

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                              Нищо против, ама циклите като надрана плоча.
                              Раздвижете се малце и излезте от зоната на личните нападки и квалификации.

Както виждаш, банани от доста време няма - не е честно да ми намекваш подобни

А не намеквам нищо. Казах други модератори! Радвам се даже, че този период отмина ...
                              Сега чакам с нетърпение да се завърнат едни други колоритни съфорумци, че да си почешем пръстите по клавиатурите подобаващо ...

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                                Устисках известен период призиви, но вече собствено имам импулс да турна катинар на това тук.
                                Вие какво ще кажете?
                                Разбират ти те от демокрация, трий ме ако искаш... но всяка работеща демокрация има закони и механизми за налагане на обществен договор.
                                Такива у нас няма, за това няма и демокрация.
                                А катинара нищо няма да промени.
                                Факта, че докато роним сълзи по извращенията от оня строй, ще сме все 50 години назад и 100 в ляво още по-малко.

Comment

Working...
                                X