Известие

Collapse
No announcement yet.

Икономика или политика?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Икономика или политика?

Някой гледал ли в това?
    Има ли журналист в България, който би могъл да направи предаване за истините около добива на шистов газ? Има ли медия в България, която би дала поле за изява на такъв журналист?
    Засега премиерът даде на заден за добива, но всчики сме свидетели на обратите в действията му.
    Не е ли АЕЦ-а по- добра алтернатива? Ще е*ем ли майката на природата и водата? Ами децата ни?...
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
    Някой гледал ли в това?
    Има ли журналист в България, който би могъл да направи предаване за истините около добива на шистов газ? Има ли медия в България, която би дала поле за изява на такъв журналист?
    Засега премиерът даде на заден за добива, но всчики сме свидетели на обратите в действията му.
    Не е ли АЕЦ-а по- добра алтернатива? Ще е*ем ли майката на природата и водата? Ами децата ни?...
    Що се връзвате на тия простотии.
    Цялата работа се върти около това, Русия да остане с монопол у нас при вноса на газ.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Остави ги тея сажди...по тази логика съседите с печки използващи въглища да плащат повече данъци от мен с климатици
      Дори в САЩ дизела е по-скъп от бензина. Но там не е масово да се срещне дизел, дори пикап. Щото Работиш един ден и с половината надница пълниш резервоара до горе.
      Аз вече се замислям колело да си купя
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Що се връзвате на тия простотии.
        Цялата работа се върти около това, Русия да остане с монопол у нас при вноса на газ.
        И дай да си отровим водата в Добруджа за да не стане това? Или отвърдиш че няма има екологочен и здравен проблем в районите с добив на шистов газ? Извинявай че ти отговарям с въпроси, но не ми се струва че са само простотии това.
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
          И дай да си отровим водата в Добруджа за да не стане това? Или отвърдиш че няма има екологочен и здравен проблем в районите с добив на шистов газ? Извинявай че ти отговарям с въпроси, но не ми се струва че са само простотии това.
          Така говореха и за добива на злато в района на Крумовград от канадската компания.
          Шеврон е огромна компания, един два "проблема" нищо не означават, да не говорим, че е трудно доказуемо негативното влияние на какво се дължи.

Индустрия и промишленост, от това се нуждае сега България.
          Провери днес чий законопроект са отхвърлили в парламента.
          За мен тук става дума за руски интереси, сефте.
          К.М.

Comment

Susscrofa, ти можеш ли да мислиш самостоятелно? Адски повърхностно, наивно и първосигнално реагираш. Друг е въпроса как циклиш като папагал по определени теми.
            Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
              Susscrofa, ти можеш ли да мислиш самостоятелно? Адски повърхностно, наивно и първосигнално реагираш. Друг е въпроса как циклиш като папагал по определени теми.
              Кой не скача е червен.
              Нямаш партийна книжка, не ставаш за нищо.
              Това, че не пасвам в нито един твой шаблон, не означава, че не мисля самостоятелно. Разшири си хоризонта малко.
              К.М.

Comment

Кой не скача е червен.
                Нямаш партийна книжка, не ставаш за нищо.
                Това, че не пасвам в нито един твой шаблон, не означава, че не мисля самостоятелно. Разшири си хоризонта малко.

Клишета неумело скрити зад псевдо ирония!

Жив и здрав да си!
                Успех!
                Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Не разбирам от сондажи, но за тоя шистов газ някак си нещо не ми се връзва с обясненията дето ги дават... вкарвало се вода под налягане с 600 химикала... ми то вода под земята колкото щеш, че даже и я изпомпваме, че да я пълним в бутилки... а за химикалите - ми не ми е ясно как ще ги събереш на едно място без да имат реакция един с друг...
                  Някак си ми изглежда много добре организиран, а и финансиран, тоя протест... Струва ми се че Суска е прав за руските монополни интереси в енергетиката...
                  bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Около Плевен и по-точно Долни Дъбник, в района около бившата рафинерия от години се вади газ и нефт по тази технология, естествено в малки количества.
                    Не е изключено да се случи това което виждаме във филма и в нашия район.
                    Едно водохващание за питейна вода, захранващо и част от Плевен се намира недалеко от района.
                    Трудно можем да спрем завъртяното колело, но трябва да се знае какво може да се случи - при всички случаи това е вредно за природата и естествено за нас, защото ние сме част от нея.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                      Не разбирам от сондажи, но за тоя шистов газ някак си нещо не ми се връзва с обясненията дето ги дават... вкарвало се вода под налягане с 600 химикала... ми то вода под земята колкото щеш, че даже и я изпомпваме, че да я пълним в бутилки... а за химикалите - ми не ми е ясно как ще ги събереш на едно място без да имат реакция един с друг...
                      Някак си ми изглежда много добре организиран, а и финансиран, тоя протест... Струва ми се че Суска е прав за руските монополни интереси в енергетиката...
                      Ми дай да се изтровим само и само да сме против руския енергиен интерес!
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Ми дай да се изтровим само и само да сме против руския енергиен интерес!
                        И от къде разбра, че ще се изтровиш или предполагаш само?
                        К.М.

Comment

Водното разбиване освен че замърсява подпочвените води предизвиква и земетресения. В САЩ този метод вече е забранен в някои щати. Ако Шеврон открие газ ползите за България ще са доста спорни, зависи какво е договорено.

Comment

Ами ако се окаже, че няма газ, или не са достатъчни количествата........какво правим?
                            Затваряме дупките и пием мръсна вода...или ще снъбдяваме Добружа с вода от яз. Искър....
                            Мисля, че в тоя край водоснабдяването е повече от подпочвени води, отколкото от извори....
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

И от къде разбра, че ще се изтровиш или предполагаш само?
                              Сусонко докажи,че не е вредно
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                              X