Известие

Collapse
No announcement yet.

За бонусите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Възможно е-беше преди около 2 седмици, съобщиха го в новините по радио Хоризонт.
    Но и така са по - добре като се видим ние къде сме.

http://www.dnes.bg/politika/2012/02/...-v-es.151935,5
    Last edited by fred; d.m.y г., 21:15.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Бонусите са бял кахър.И за какво да вдигат минималната заплата.Тенденцията е да се върши повече работа от по-молко хора за същите че и по-малко пари,въпросът е едвам да връзваш двата края,като прибавиш и безработните си оставаме социално слаба нация в която почти всички имат жилище.Като приемат едни закони за саниране и ги принудиш да изтеглят кредити които ни биха могли да изплащат, като ги принудиш да си махнат сатилитките и климатиците като си поставят общи такива на покрива, които струват по 200 000, как един вход с 20 апартамента може да си го разреши ако не с кредит от банка която ще спечели конкурса...В края на краищата целта е олигарсите да сложат ръка на сградния фонд.Като не можеш да си плащаш кредита се оказва един прекрасен ден че жилището не е твое а на банката, която е на...неслучайни хора.2 500 000 жилища, за всяко като се платят по 200-300 лв за сградни документи, за да се оеднаквят фасадите и дограмите/а защо не и пердетата и полилеите/, като платят по 5000 лв заем за саниране със 7-8 % лихва първата година, после банката може да го променя както си иска, и т.н. а направете сметка за какво иде реч.Ми ще стане щото сме си стадо.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Бонусите са бял кахър.И за какво да вдигат минималната заплата.Тенденцията е да се върши повече работа от по-молко хора за същите че и по-малко пари,въпросът е едвам да връзваш двата края,като прибавиш и безработните си оставаме социално слаба нация в която почти всички имат жилище.Като приемат едни закони за саниране и ги принудиш да изтеглят кредити които ни биха могли да изплащат, като ги принудиш да си махнат сатилитките и климатиците като си поставят общи такива на покрива, които струват по 200 000, как един вход с 20 апартамента може да си го разреши ако не с кредит от банка която ще спечели конкурса...В края на краищата целта е олигарсите да сложат ръка на сградния фонд.Като не можеш да си плащаш кредита се оказва един прекрасен ден че жилището не е твое а на банката, която е на...неслучайни хора.2 500 000 жилища, за всяко като се платят по 200-300 лв за сградни документи, за да се оеднаквят фасадите и дограмите/а защо не и пердетата и полилеите/, като платят по 5000 лв заем за саниране със 7-8 % лихва първата година, после банката може да го променя както си иска, и т.н. а направете сметка за какво иде реч.Ми ще стане щото сме си стадо.
        Митко, все още имаме възможност да си оправим сбърканите бакии по блоковете, но хората нямат съзнанието сами да се организират и да го направят доброволно - в същото време тези бокове приличат на някакви призраци с грозни фасади и изобщо имат неугледен вид.
        Тъй като хората не могат да разберат, че общото в сградата не е чуждо, а е и тяхна собственост ще ни принудят, и затова ще плащаме всички много повече.
        Един пример в нашия блок - един си купил някакво скъпо Ауди, като в същото време не иска да чува за подържка на сградата.
        Та идеята ми е - ако може всеки да прави необходимото, а каквото стане.
        Доколкото си спомням и ти искаш да купиш още една кола, а ревеш, че ще те задължат да си оправиш жилището.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Доколкото си спомням и ти искаш да купиш още една кола, а ревеш, че ще те задължат да си оправиш жилището.
          Олди това със санирането са го са го живяли и в други държави,но или със субсидии от държавата или с нисколихвени и дългосрочни заеми(дефакто се субсидират лихвите в даденият случай)...........
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
            Олди това със санирането са го са го живяли и в други държави,но или със субсидии от държавата или с нисколихвени и дългосрочни заеми(дефакто се субсидират лихвите в даденият случай)...........
            Кайчо, не ми се иска да навлизаме в подробности, защото темата е друта - дават се пари отвън, но искат самоучастие, а ако могат хората сами да го направят е най-добре.
            sigpic

Comment

Кайчо, не ми се иска да навлизаме в подробности, защото темата е друта - дават се пари отвън, но искат самоучастие, а ако могат хората сами да го направят е най-добре.
              Не бе Олди,с положението в България не съм запознат и не мога да споря,просто казвам как се санира по други страни....

Comment

Не бе Олди,с положението в България не съм запознат и не мога да споря,просто казвам как се санира по други страни....
                Ние не ядем доматите с коловете - чували сме и за другите страни.
                sigpic

Comment

Ние не ядем доматите с коловете - чували сме и за другите страни.
                  Абе ядете ги ,може би не всички но повечето ги ядът
                  Та за бонусите,прекрасно нещо стига да си ги заслужил,имал съм шанс да си пиша бонуси ощетявайки останалите но не съм го правил,лесно е да си пишеш бонус,трудно е да го заслужиш..........

Comment

Та за бонусите,прекрасно нещо стига да си ги заслужил,имал съм шанс да си пиша бонуси ощетявайки останалите но не съм го правил,лесно е да си пишеш бонус,трудно е да го заслужиш..........
                    Сбърканото е сам да си определяш бонуса.
                    Достатъчно показателно е, че Бати Ти Бойко, им каза да върнат парите които са взели.
                    sigpic

Comment

Сбърканото е сам да си определяш бонуса.
                      Достатъчно показателно е, че Бати Ти Бойко, им каза да върнат парите които са взели.
                      Сбъркано не е,а бат Бойко за мен не е показател,показател е,че в България няма добро здравеопазване.......

Comment

Сбъркано не е,а бат Бойко за мен не е показател,показател е,че в България няма добро здравеопазване.......
                        Струва ми се, че прекалено ти щъка мисълта и не можеш да се концентрираш.
                        sigpic

Comment

Бонуси се получават веднъж годишно и то само ако си свършил работата си перфектно, в срок и дори си направил нещо повече, от това което е било планувано. За това, че ходиш всеки ден на работа се получава заплата. Ако си ръководител - по-висока заплата, ако си висш управленски кадър - по-висока заплата + социални придобивки (сл. телефон, сл. автомобил, представителни средства и т.н.). Моля ви да не бъркаме понятията. Годишен бонус, който надхвърля годишната ти заплата е ненормален, неморален, съмнителен и т.н.
                          Не си мислете, че шефката на НЗОК или зам. министри работят за по 400 лв. месечно!
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Митко, все още имаме възможност да си оправим сбърканите бакии по блоковете, но хората нямат съзнанието сами да се организират и да го направят доброволно - в същото време тези бокове приличат на някакви призраци с грозни фасади и изобщо имат неугледен вид.
                            Тъй като хората не могат да разберат, че общото в сградата не е чуждо, а е и тяхна собственост ще ни принудят, и затова ще плащаме всички много повече.
                            Един пример в нашия блок - един си купил някакво скъпо Ауди, като в същото време не иска да чува за подържка на сградата.
                            Та идеята ми е - ако може всеки да прави необходимото, а каквото стане.
                            Аз не рева за жилището, защото все пак успяхме във входа да стигнем до съгласие че трябва да оправим фасадата, аз всъщност изчаквах щото няма смисъл под мен и над мен да не е направено.Но е не е това начина да накарат хората да си поддържат фасадите, а и дори вече направени сгради с топлоизолация и дограми няма да се признават, защото проекта няма да е от лицензираната фирма, и изпълнението няма да е от "спечелилата" конкурса ако ще и по не знам какви стандарти да е работила.Защото човека по телевизията каза - имам фирма която санира сгради, на един двустаен апартамент излиза около 2500 - 2800.Останалите...?

Та въпреки че темата е друга, влиза в графа ограбване на народа.А ми направи осигуровкине поименни и с натрупване от година на година, а не като сега - на края на годината пито-платено, който се е разболял разболял, който не е - да се е разболял.Нагло е да си самодаваш бонус с чужди пари.
                            Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:51.

Comment

Вече сме богата държава или по принцип?

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4618691

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Вече сме богата държава или по принцип?

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4618691
                                По принцип, богата държава не значи богати хора. Пък и какво значи да си богат?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Working...
                                X