Известие

Collapse
No announcement yet.

Фиаското в Катар,оставките валят.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фиаското в Катар,оставките валят.

Минус Трайков и Константинов

Не знам направо откъде да започна.
    Дали от посещението в Катар и огромният резил там(от което мен ме е срам !)?
    За капак емирът на Катар прие Борисов по джапанки.

Дали от оставката на министър Трайков?!
    Единственият кадърен министър,с характер,последователен в действията си си отива !
    При такъв резил, логично е да има и кадрови промени ,но защо Трайков ?
    Може би защото той беше против руски проекти - Белене, ЮП и Бургас - Александруполис. Беше против плащането и на обезщетенията за руската страна по Белене.
    Май е имало "говорит Москва"
    Вие какво мислите ?

Оставката на здравният министър даже остава я сянка,макар че и в това министерство батакът е голям.
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Минус Трайков и Константинов

Не знам направо откъде да започна.
    Дали от посещението в Катар и огромният резил там(от което мен ме е срам !)?

Дали от оставката на министър Трайков?!
    Единственият кадърен министър,с характер,последователен в действията си си отива !
    При такъв резил, логично е да има и кадрови промени ,но защо Трайков ?
    Може би защото той беше против руски проекти - Белене, ЮП и Бургас - Александруполис. Беше против плащането и на обезщетенията за руската страна по Белене.
    Вие какво мислите ?

Оставката на здравният министър даже остава я сянка,макар че и в това министерство батакът е голям.
    Ти сама си си отговорила.
    Само бих добавил, че ББ изчака да минат изборите в Русия.
    За мен с оставката на Тр. Трайков си отиват всички "сини" нюанси в ГЕРБ, ако изобщо някога ги е имало.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Ти сама си си отговорила.
      Само бих добавил, че ББ изчака да минат изборите в Русия.
      За мен с оставката на Тр. Трайков си отиват всички "сини" нюанси в ГЕРБ, ако изобщо някога ги е имало.
      Сините нюанси в тази милиционерска партия, бъкана с кадри на държавна сигурност воглаве с "премиера", винаги са били само за пред простият народ. Също като СДС по Костово време... Сега очаквам следващият "месия" след Царя и Тиквата - може би Кунева ?!?
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        Сините нюанси в тази милиционерска партия, бъкана с кадри на държавна сигурност воглаве с "премиера", винаги са били само за пред простият народ. Също като СДС по Костово време... Сега очаквам следващият "месия" след Царя и Тиквата - може би Кунева ?!?
        Според мен след ББ, ни очаква "тежката артилерия" в лицето на бившия Президент в коалиция с ДПС.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Мнение!

Смятам, че не Трайков, а външния министър Младенов трябваше да си ходи!Никаква външна политика като цяло и в частност- подготовката за Катар беше негов приоритет. Но Бойко си го пази, защото си го ползва за преводач когато "разговаря на английски" при посещенията!
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Вие какво мислите ?

Трайков го изрита енергийното лоби, а Константинов фармацевтичното.
            Това, че и двете са част от една и съща мафия създадена в СССР да оглави перестройката не е просто подробност от пейзажа.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Според мен след ББ, ни очаква "тежката артилерия" в лицето на бившия Президент в коалиция с ДПС.
              Аз пък си мисля,че ще е симбиоза депесе,г*рб и екс президент

п.п.
              А междувременно и заместник шефът на Д*НС е подал оставка... Или са му я поискали не стана ясно
              Дали не тече подготовка за акция "втори мандат"?
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

.......Дали не тече подготовка за акция "втори мандат"?
                Пепел ти на езика Вики!! Инак си мисля, че няма да са в трио, а дует на ББ и Гоце, с огромна доза съветско участие.... Направо закъсвация.
                "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Тук ББ сгреши със отстраняването на Трайков,и ме е страх че тва е началото на края им.
                  Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

А как ще коментирате факта, че един министър иска оставката на друг министър?! И след това наакан обяснява с мазната си ченгесарска физиономия, че видите ли той всичко правел със знанието и съгласието на НВ бЪ бЪ. Това може би е нормално ама за държави, чието наименование завършва на ... стан. Май му дойде времето да изтипосат един позлатен паметник на мястото на мавзолея на Бойко Богоравни и да си се прекръстим на Булгаристан, `щото вече си отговаряме на всички изисквания, а и "братята" турци така си ни наричат открай време
                    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Ами как да се коментира!? Просто, когато цари простотия-простащината избуява
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Кой ние виновен че сме избрали да ни управлява маркучодържач и физкултурник?
                        Еми не се оплаквайте че ни карат да търчиме като гламави и да ни поливат със студена вода като не търчим в "правилната" посока.
                        ALFA 156 1.9JTD '98
                        ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Working...
                        X