Първоначално публикувано от pavlin
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спират строителството на АЕЦ "Белене"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеС други думи коректно ни е обявил за тъпанари!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеГовориш само за себе си...
Трето ако искаш нещо умно да кажеш - давай .. ама едва лиОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Бе не знам,ама вчера в Благоевград немаше тоци и половината банкомати не работеха а останалите немаха пари.....та ни реглаж си наприх,ни пари можах да тегля...добре,че си носех и пари в бройAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеБе не знам,ама вчера в Благоевград немаше тоци и половината банкомати не работеха а останалите немаха пари.....та ни реглаж си наприх,ни пари можах да тегля...добре,че си носех и пари в бройОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеВ България ???? Не може да бъде...........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от monimsl Покажи съобщение" Когато се правят разходи от държавата, в порядък на милиарди, които ще плащат няколко поколения, не следва това да се решава от "обществено" мнение, а от специалисти и политици-в крайна сметка ние си ги избираме и търпим. "
Общо взето нашите политици не са никакви специалисти, но можеше поне да се вслушват в специалистите. Когато обаче това пречи на личните интереси на някои от тях нямат голяма сметка да ги слушат, все пак кой би се лишил от лични облаги. Малко раздвижване на темата.
http://www.livebiz.bg/ikonomika/s/1333950402?%3E
---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:57 ----------
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеТова което казват руснаците е вярно и истината е че нашите управляващи вземат решения лишени от всякаква логика.
Ето още едни изказване което описва много точно положението.
http://www.dnes.bg/politika/2012/04/...misleno.157210Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАз лично никога не съм изказвал опасения за безопастността на площадката, а от друга стрна съм подрепял проект, който да е взаимо изгоден за всички участващи, няма лошо разбира се.
---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:57 ----------
Абе руснаците, след като допускат две посредствени джуджета да се редуват на поста президент (то едното командва другото де) няма какво да ми дават акъл за логика.То според тяхната логика трябва хем да построим АЕЦа, хем да си изкупуваме енергията, а те само да лапат дивидентите.
Между другото , колко висок трябва да е човек за да не е посредствен ??? И аз винаги знаех че от това зависи... ето виж ББ съвсем друга работа - титан на мисълта!!!!Last edited by Orm; d.m.y г., 09:13.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
След три години Путин ще бъде обявен за монарх след като открият, че е наследник от династията Романови.
Сед още три години ще се разбере, че ББ е 11 братовчед на вуйчото на третия братовчед на племенника на Фердинанд."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеСъвсем друго ни предлагат европейците....... да нямаме нищо , това е в пъти по изгодна оферта ...
Между другото , колко висок трябва да е човек за да не е посредствен ??? И аз винаги знаех че от това зависи... ето виж ББ съвсем друга работа - титан на мисълта!!!!
И това е целта, а който не го разбира гласува за Болен Лидеров примерно, смята че ЕС цели да унищожи могъща България (то такава няма да) и говори разни лакардии....
А относно височината - ако не си забелязъл повечето тирани са джуджета-Наполеон, Сталин, Ленин, Хитлер, Мао, ония кретени в Сев.Коре, Путин и т.н.Обратното обаче не е вярно
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеСлед три години Путин ще бъде обявен за монарх след като открият, че е наследник от династията Романови.
Сед още три години ще се разбере, че ББ е 11 братовчед на вуйчото на третия братовчед на племенника на Фердинанд.Last edited by fred; d.m.y г., 20:10.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеСлед като в Европа няма аналог на държави, като нашето, то много по - логично е да ни предлагат да станем, като тях. В ЕС след Втората световна война не е развитата колониалната практика и зависичмост, която прилага Русия съответно.Ако изискването да имаш добре работеща пазарна икономика, силна съдебна система, добре действаща полиция, свободно движение на стоки и капитали вътре в ЕС е нищо, то нещото, като АЕЦ е една смехория и тъпотия.Затова и Словакия и прибалтийските републики си затвориха АЕЦ вете, не строят нови, особено пък Руски, по богати са от нас и ни изпреварват ежедневно
И това е целта, а който не го разбира гласува за Болен Лидеров примерно, смята че ЕС цели да унищожи могъща България (то такава няма да) и говори разни лакардии....
А относно височината - ако не си забелязъл повечето тирани са джуджета-Наполеон, Сталин, Ленин, Хитлер, Мао, ония кретени в Сев.Коре, Путин и т.н.Обратното обаче не е вярно
Мда, но бъди сигурен, че у нас ББ няма да бъде коронован, а за Путин е напълно възможно
Къде викаш си се наслушал на тези красиви приказки?!!?!?
Аз винаги съм знаел че нашия прогрес само руските АЕЦ го спират, тия гадове , ще ни строят АЕЦи и ще ни правят държава-транспортьор на газ а?!?!!? копелета , я дай да бутнем по наредба на ЕС всички комунистически аецове вецое тецове заводи фабрики .... Европа ще оправи нещата ще имаме много стабилна икономика като разрушим всичко - Прав си браво , гениално мислене , предавам се ти победи нямам аргументи срещу тази желязна логика !!!!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
Мда, но бъди сигурен, че у нас ББ няма да бъде коронован, а за Путин е напълно възможно
---------- Post added at 00:29 ---------- Previous post was at 00:24 ----------
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеСъвсем друго ни предлагат европейците....... да нямаме нищо , това е в пъти по изгодна оферта ...
Между другото , колко висок трябва да е човек за да не е посредствен ??? И аз винаги знаех че от това зависи... ето виж ББ съвсем друга работа - титан на мисълта!!!!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеАз съм наследник на Симеон 1-ви....цар на българи и ромеи........
---------- Post added at 00:29 ---------- Previous post was at 00:24 ----------
За ръста не знам,ама един народ дет обръща всичко във водка а кат няма водка пие одеколон за мен и чеп за бъчва не става от него......истината е,че русьовците си са робско мислене....,,За цар батюшка!", ,,За Сталину!" е са е за ПутинюНали се сещаш че говориш за народ който първи е полетял в космоса , измислил водородната бомба, народ с една от най значимите литератури в света, народ който е имал Рахманинов , Чайковски , Шишкин , Айвазовски......(ако ти говорят нещо тези имена) И още куп други неща мога да спомена.... да има пяници има и брилиантни мозъци .. а при нас , от брилиантните мозъци само за Азиз се сещам.......
Last edited by Orm; d.m.y г., 00:37.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеХоди по селата да видиш дали тук е по различно..... или пък съ прочети коментарите
Аз пия,и то най-редовно,русняците пия и свине стават докат аз пия,аз пия щот ми е кеф и с мярка,те пият за да се напият......Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеДа ,,съ" прочета или да СИ прочета коментарите?
Аз пия,и то най-редовно,русняците пия и свине стават докат аз пия,аз пия щот ми е кеф и с мярка,те пият за да се напият......Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment