Известие

Collapse
No announcement yet.

Компютърната индустрия в България, минало и настояще.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нна Павлин темите и тезисите са толкова "сериозни", че явно са неразбираеми за целият развит свят.
    Просто такива теми там са равнозначни на темата - има ли извънземни на Марс и Сатурн.[COLOR="Silver"]
    Отделно, той никога не е казал дали родителите му са били членове на БКП и дали са били даже и активни, борци де, имам предвид?
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
      Е ти за какво мислиш че сме се събрали тук,да определяме нов световен ред ли?

Кажи как е времето при теб,какви коли се карат там,цената на бензина.....те такива работи.Що ти трябва да се дзвериш и да настроиваш хората срещу теб?
      Митак, ако проследиш коментарите ми ще забележиш че никога не съм започнал пръв да се заяждам.
      Дори целта на тази тема беше да се обмени достоверна информация за компютрите и електрониката прозвеждана в България преди и сега, само че някои хора опорочиха темата и вината за това не е моя.
      Last edited by pavlin; d.m.y г., 20:33.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Митак, ако проследиш коментарите ми ще забележиш че никога не съм започнал пръв да се заяждам.

Ти заяждането остави.
        Зачекваш една тема,заради която с теб или не,винаги се стига да разногласия и някой обиден.Я виж темата за цигарите в какво се превръща.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Забавлявам се бе Митак, тук в този форум сериозни работи не могат да се случат.
          .
          Това не е вярно,ние в Блатото си пием сериозно всяка вечер!!!!
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Дори целта на тази тема беше да се обмени достоверна информация за компютрите и електрониката прозвеждана в България преди и сега, само че някои хора опорочиха темата и вината за това не е моя.
            Мани ги тея компютри - всички знаем, че това производство беше надут балон, който очаквано се спука ...

Пусни една тема за приликите и разликите на американското и българското здравеопазаване, в наши дни. Ти ни дай инфо от там, ние ще дадем оттук ...

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
              Мани ги тея компютри - всички знаем, че това производство беше надут балон, който очаквано се спука ...

Пусни една тема за приликите и разликите на американското и българското здравеопазаване, в наши дни. Ти ни дай инфо от там, ние ще дадем оттук ...
              Ами то и американското здравеопазване е балон, пък ако толкова те интересува пусни си отделна тема.

Comment

• pavlin,
                вземи тези съпоставки и не ми говори повече за социализъм
                Attached Files

Comment

pavlin,
                  Лъжец,това са компютърно обработени снимки.....на Правец са обработвани.........
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• ..... на програмата "магазин за снимки : творчески комплект" написана от професор в БАН и напълно съвместима с photoshop
                    точка

Comment

pavlin,
                      Точно за това става дума!

Ако дадеш снимки и на БГ 45-та и БГ 90-та , цена няма да имаш
                      Last edited by Orm; d.m.y г., 12:44.
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение

Няма и нужда - гледай Хонг Конг и разбирай България!!! Айде стига, че е смешно вече.

пп Онези двамката, както ударно режат ленти, след 50 години може и да настигнем Хонг Конг, ама в Хонг Конг не трябва да правят нищо през това време ... Даже най-добре да вземат да събарят ... Тогава може и да стане ...
                        Last edited by spe4elist; d.m.y г., 13:13.

Comment

Няма и нужда - гледай Хонг Конг и разбирай България!!! Айде стига, че е смешно вече.
                          Точно , че е смешно де , аз отдавна съм престанал да пиша сериозно ...... Хонконг ..и София ... наистина си приличат ... особено като отидеш в Илиенци

---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:15 ----------

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение

пп Онези двамката, както ударно режат ленти, след 50 години може и да настигнем Хонг Конг, ама в Хонг Конг не трябва да правят нищо през това време ... Даже най-добре да вземат да събарят ... Тогава може и да стане ...
                          За съжаление си прав...... затова казвам че трябва да е човек който първо на първо обича бг , а вече на второ и трето място про-западно или про - накъдето и да е насочен... мясля че няма да има голяма разлика , ако се мисли първо за БГ а не да се целуват наляво и надясно задници , а вие да ми обяснявате колко е правилно това .... ама айде че пак ще се почне
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Точно , че е смешно де , аз отдавна съм престанал да пиша сериозно ...... Хонконг ..и София ... наистина си приличат ... особено като отидеш в Илиенци

---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:15 ----------

За съжаление си прав...... затова казвам че трябва да е човек който първо на първо обича бг , а вече на второ и трето място про-западно или про - накъдето и да е насочен... мясля че няма да има голяма разлика , ако се мисли първо за БГ а не да се целуват наляво и надясно задници , а вие да ми обяснявате колко е правилно това .... ама айде че пак ще се почне
                            Кой обяснява, че е правилно целуването на задници?
                            Посочването на икономическата несъстоятелност на един строй не означава целуване на задниците на онези дето живеят под друг строй.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Нали казах че ще се почне

Comment

е ти снимка
                                точка

Comment

Working...
                                X