Известие

Collapse
No announcement yet.

Компютърната индустрия в България, минало и настояще.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Демокрацията е оправдание за убийства и нахлувания в чужди държави , естествено че я няма... Едно не мога да разбера , наистина ли не сте забелязали как се погазва всичко и всички които не се подчиняват??? Или вярваш че америка носи добро по света, санта клаус идва на коледа , а българия е свободна демократична държава??!?!? Защо не ме оставите на мира .... живейте си в неописуемия рай с братските народи от ЕС за които сте просто някви мизерници от изтока които са дошли да им чистят туалетните .... Наистина стига толкова не ми се занимава повече

---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:49 ----------

Потруди се малко , ако наистина ти е интересно ,и не е за да може да пишеш глупостите си, казах ти прочети за Адмирал Колчак.....

Ами аз в общи линии давам за доводи външни източници, но щом казваш че пиша глупости сигурно е така. А някакъв идиот написа, че режима на тока през 94 бил щото имало профилактика на тецовете- тотален нещастник, нали колега?
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      А какви са бе американец?

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:45 ----------

Така де, аз това чакам, някой да ми обясни за Япония.
      Синия, знаеш ли че Япония е една от най-задлъжнелите държави в света.

Comment

Ами аз в общи линии давам за доводи външни източници, но щом казваш че пиша глупости сигурно е така. А някакъв идиот написа, че режима на тока през 94 бил щото имало профилактика на тецовете- тотален нещастник, нали колега?
        никой не е писал подобно нещо .... още едно доказателство че не четеш , а просто плямпаш
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

никой не е писал подобно нещо .... още едно доказателство че не четеш , а просто плямпаш
          Ха ти се позна....
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ха ти се позна....
            Абе ти на 41 ли си или на 17???
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
              Е и?
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Демокрацията е оправдание за убийства и нахлувания в чужди държави , естествено че я няма... Едно не мога да разбера , наистина ли не сте забелязали как се погазва всичко и всички които не се подчиняват??? Или вярваш че америка носи добро по света, санта клаус идва на коледа , а българия е свободна демократична държава??!?!? Защо не ме оставите на мира .... живейте си в неописуемия рай с братските народи от ЕС за които сте просто някви мизерници от изтока които са дошли да им чистят туалетните .... Наистина стига толкова не ми се занимава повече
                Между СССР и ЕС няма много общо, освен че и в двете присъства думата "съюз".
                Основната разлика е, че членството ни в СИВ и закрилата на СССР бяха по принуда, а не бяха резултат от свободен избор. Унгария и Чехия опитаха да се отскубнат от опеката на СССР, но съветските танкове набързо ликвидираха тези им намерения.
                Сега ако ние решим да напуснем ЕС, можем да го направим още утре и няма танковете на ЕС няма да дойдат.
                2014: Deutschland über alles

Comment

Абе ти на 41 ли си или на 17???

На 14 съм, благодаря за комплимента! Много си мил.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    А Сомалия няма никакви дългове. И какво от това?!
                    Абе пич, що не си гледаш професията, а се занимаваш с икономика. Не ти се удава, намери си друго хоби.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Между СССР и ЕС няма много общо, освен че и в двете присъства думата "съюз".
                      Основната разлика е, че членството ни в СИВ и закрилата на СССР бяха по принуда, а не бяха резултат от свободен избор. Унгария и Чехия опитаха да се отскубнат от опеката на СССР, но съветските танкове набързо ликвидираха тези им намерения.
                      Сега ако ние решим да напуснем ЕС, можем да го направим още утре и няма танковете на ЕС няма да дойдат.
                      Ами така де , не забелязваш ли приликите ??? Ако някой реши да откаже бива прегазен , а "ние" ако решим (а това няма да стане никога , защото бг се управлява отдавна отвънка ) и ако по някаква причина стане , ще ни се стъжни живота от ембаргота и.т.н - но най важното е че "ние" няма да го направим чак до разпада Пак повтарям , соца не ми е симпатичен даже напротив , въпроса е че в момента виждам ного ама много общо с онзи режим

---------- Post added at 20:15 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                      На 14 съм, благодаря за комплимента! Много си мил.
                      Ами да според отговорите ти горе долу на толкова трябва да си ...... поне мисловната дейност !!!!

Comment

А дали са толкоз прости нещата?
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

А Сомалия няма никакви дългове. И какво от това?!
                          Абе пич, що не си гледаш професията, а се занимаваш с икономика. Не ти се удава, намери си друго хоби.

Май го е ударила носталгията,дънки Панака,маратонки Ромика,шейна Чук и Гек......ехееее.Жалко че никога неможах да имам така шейна,щото само на витрината на Детмаг имаше такава,а тя не се продаваше.
                          Дънките бяха корави,все едно са прани с гипс.А маратонките се купуваха със записване.
                          Какви години бяха,а?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Немците ги признавам няма спор работлива и умна нация , но за САЩ и Япония ....
                            Ама това за кои немци важи?! За тези от западните провинции или за тези от ГДР?! Понеже тия източните явно са доста по-тъпи и мързеливи от японците. Стандартът им през 1990 беше в пъти по-малко от на японците, а днес е горе-долу 1 към 1. Чудя се на какво се дължи този феномен.

Comment

• Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                              Май го е ударила носталгията,дънки Панака,маратонки Ромика,шейна Чук и Гек......ехееее.Жалко че никога неможах да имам така шейна,щото само на витрината на Детмаг имаше такава,а тя не се продаваше.
                              Дънките бяха корави,все едно са прани с гипс.А маратонките се купуваха със записване.
                              Какви години бяха,а?
                              А ти сега с каква шейна си ????

---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:18 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                              Ама това за кои немци важи?! За тези от западните провинции или за тези от ГДР?! Понеже тия източните явно са доста по-тъпи и мързеливи от японците. Стандартът им през 1990 беше в пъти по-малко от на японците, а днес е горе-долу 1 към 1. Чудя се на какво се дължи този феномен.
                              Всичко се дължи на парите ... че Германия сега цяла Европа дърпа та едно ГДР ли няма да вдигне на крака....

P.S Наистина не знаеш кой е Колчак нали , и защо го споменавам

Comment

А ти сега с каква шейна си ????

КанАм.Яката работа.Тази зима поне се накарах на шейна

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Working...
                                X