Известие

Collapse
No announcement yet.

Компютърната индустрия в България, минало и настояще.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Такова мислене е точно това което се очаква от хората - Двете крайности ... защо все се връщаш назад към комунизма , някаква слабост ли имаш ?

P.S енергетиката на цяла европа е зависима от русия и ще е зависима , мисля че ти много добре разбираш за какво говоря
    Last edited by Orm; d.m.y г., 11:11.
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Защото постоянните опити да се реабилитира строя са вредни.

А навиците умират трудно, все още гледам хората чакат на партията, на държавата, на вожда, на някой друг... да поеме отговорност, да поеме вината (било с мезета), да ги оправи (дали житейски или изодзадзе обаче) и т.н.

М/у частично и напълно зависима разлика правиш ли?
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Защото постоянните опити да се реабилитира строя са вредни.

А навиците умират трудно, все още гледам хората чакат на партията, на държавата, на вожда, на някой друг... да поеме отговорност, да поеме вината (било с мезета), да ги оправи (дали житейски или изодзадзе обаче) и т.н.

Че за какво са ми иначе бе , човек , за какво им плащам лимузините и спа процедурите ??? За да се грижат за хората не за да си напълнят джобовете..... Как да разчита един човек на себе си , като ти теглиш кредит .... отваряш някакво магазинче , и след месец прас един кауфланд до тебе и затъваш , щото е по важно немеца да си изкарва парите (немци ли са какви са не ги знам и не ме интересуват), защо не мислиш над тези неща , малкия бизнес при нас няма шанс , във всяка една свера изискванията са такива че обикновен човек никога не може да ги спази , а ако ги спазва то след 2 месеца фалира .... Когато тези които си ги избрал , всъшност не си ги избрал - тогава става така !!!!
        Last edited by Orm; d.m.y г., 11:28.
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Защото постоянните опити да се реабилитира строя са вредни.

Ето на това се казва, деформирано съзнание. Шаблон до шаблон набити и зачукани до вдлъбване.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Ето на това се казва, деформирано съзнание. Шаблон до шаблон набити и зачукани до вдлъбване.
            И кой го казва само, човека който от САЩ плаче за човеконенавистен интернационал-социализъм

---------- Post added at 11:50 ---------- Previous post was at 11:49 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Че за какво са ми иначе бе , човек , за какво им плащам лимузините и спа процедурите ??? За да се грижат за хората не за да си напълнят джобовете..... Как да разчита един човек на себе си , като ти теглиш кредит .... отваряш някакво магазинче , и след месец прас един кауфланд до тебе и затъваш , щото е по важно немеца да си изкарва парите (немци ли са какви са не ги знам и не ме интересуват), защо не мислиш над тези неща , малкия бизнес при нас няма шанс , във всяка една свера изискванията са такива че обикновен човек никога не може да ги спази , а ако ги спазва то след 2 месеца фалира .... Когато тези които си ги избрал , всъшност не си ги избрал - тогава става така !!!!
            Ти като сипваш бензин/антифриз/масло в колата, поглеждаш ли после си уреда на таблото?
            Обратна връзка знаеш ли какво е и за какво служи?
            А защо търпиш като не си ги избрал?
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

И кой го казва само, човека който от САЩ плаче за човеконенавистен интернационал-социализъм

---------- Post added at 11:50 ---------- Previous post was at 11:49 ----------

Ти като сипваш бензин/антифриз/масло в колата, поглеждаш ли после си уреда на таблото?
              Обратна връзка знаеш ли какво е и за какво служи?
              А защо търпиш като не си ги избрал?
              Наистина не те разбрах... освен с частта защо търпиш.... ами защото не съм се посветил на политиката, имам други приоритети и се опитвам да оцелея по техните закони..... което автоматически значи напускане на БГ ,което скоро ще стане (за голямо съжаление) ....

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение

Много добре си го написал, но не кореспондира с поста на morfius. Предполагам си го копирал от някой друг форум където също пишеш и това са го написали за теб.
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                  Много добре си го написал, но не кореспондира с поста на morfius. Предполагам си го копирал от някой друг форум където също пишеш и това са го написали за теб.
                  Ти адвокат на Матричаря ли си?
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    А ти само това ли видя в поста ми?
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ти пък да не си "крайна инстанция" ?!?

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                        Ти пък да не си "крайна инстанция" ?!?
                        Не, но съм крайна дестинация.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

Не, но съм крайна дестинация.
                          В кръчмата, нали?

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                            В кръчмата, нали?

А ми, кръчмата?! В Карлуково естествено
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

А ми, кръчмата?! В Карлуково естествено
                              Чшшш, нема да се подиграваш - и там хорица живеят. Най-добре - в кръчмата ... Да си дойдем на думата: Наздраве, прасчо! Наздраве на всички!

Comment

Така де, аз това чакам, някой да ми обясни за Япония.
                                Алеко Константинов е отразил в своето писание за изложението в Чикаго,преди повече от сто години, къде спрямо другите са били тогава японците.Нещата не са по-различни към днешна дата.Толкова за Япония.

Comment

Working...
                                X