Офффффф боже, боже......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Компютърната индустрия в България, минало и настояще.
Collapse
X
-
SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеКазах и продължавам да го твърдя, няма друг пример от бяла държава където спец службите да допуснат терористи да вземат стотици невинни хора за заложници!!! Каквито си искаш квалификации ми прави, но ти си нечестен и нямаш достойнство да си признаеш грешката. Прочети си собственият пост отново и моят отговор под него.
Ето ти цитата ако се затрудняваш да го откриеш:
Цитат:
Първоначално публикувано от Orm
1) Не ти се занимава щото знаеш че подобно нещо никъде никога не се е случвало и за сега по добре от руските службите не се е справял никой в подобна ситуация - това важи и за театъра и за училището ..
Абсолютно си прав!!! Никъде никога подобно нещо не се е случвало. На никоя нормална държава специалните служби не са допуснали да се случи.
Comment
-
А кое у умното бре Павлине, че сме били Швейцарията и Японията на ЕС ли?Ми това са пълни глупости.В държава, в която партийните секратари са водещи фигури и ватманите взимат Софийско жителство е блато, каквото сме си де.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеЧовек, който изповядва теорията на шаблонитте, няма как да разбере някои неща.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА кое у умното бре Павлине, че сме били Швейцарията и Японията на ЕС ли?Ми това са пълни глупости.В държава, в която партийните секратари са водещи фигури и ватманите взимат Софийско жителство е блато, каквото сме си де.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеФреди не ми обиждай Блатото....Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
В Аусшвиц, по най - оптимистичните прогнози са загинали от тиф , глад и разстрели 1.1 милиона души.
Заради това, началника на лагера е обесен там.
След карая на войната, два милиона германски войници, много от тях просто деца, са умъртвени в американските концентрационни лагери!
За това никой не държи сметка.
Не мога да приема двойния стандарт.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеmordohy дай някакъв линк към тази информация. Честно за първи път чувам, че 2 милиона немски войници и то повечето деца са умъртвени в американски концентрационни лагери? Даже не ми е известен нито един американски концентрационен лагер?
Там между другото се споменава за американските военни лагери. Там освен жертвите, германски деца и ю'ноши, има и инфо за руснаците предадени на Сталин за унищожение.
Все пак, какво става с германските военнопленници!?
Американците ги довеждат до людоедство!
До масови самоубийства.
Чети Фреди!
Материали има доста!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Да приятелю, чел съм за американските военнопленически лагери, но те са били в Европа и по официални данни там са загинали близо 40000 немски войници, разбира се има и други данни които твърдят че броят им е достигнал до милион. Отношението на Айзенхауер към немците не е било от най-добрите просто по негова заповед са били оставени 6 седмици без храна и на открито, но 45 година генерал Патън освобождава по-голямата част за което си навлича и гнева на първият. Обаче съм чел и за немските пленници в СССР, а още повече съм се впечатлявал и от съдбата на руските пленници завърнали се в СССР. В общи линии ми се струва, че американските военнопленически лагери до 45 година не са били най-доброто място за живеене, но нищо не може да ги сравни с ГУЛАГ където за съжаление освен чужди войници са попаднали и хиляди руски войници и офицери.......SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеТази тема заприлича на диспут в хоремаг!
Какво стана с "компютърната индустрия" на социалистическа България? Къде са световно известните Правец 16 с цветен монитор?Last edited by pavlin; d.m.y г., 19:16.
Comment
Comment